Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC laat pilots van nieuwe dramaseries maken

NBC laat pilots van nieuwe dramaseries maken

NBC heeft nog twee pilots besteld van nieuwe dramaseries: At That Age van schrijver Carla Banks-Waddles en Echo van schrijver JJ Bailey.
Universal TV gaat beide pilots voor NBC maken. At That Age is een verkenning van ontwikkelingen bij een Afro-Amerikaanse familie. Nadat het gouden kind van de Cooper-familie een catastrofale gebeurtenis heeft meegemaakt, ondergaan zeven familieleden een fundamentele verandering, nemen ze levensveranderende beslissingen en gaan ze om met diepe geheimen die aan het licht komen. Malcolm D. Lee (Shots Fired) gaat de serie At That Age regisseren.


Malcolm D. Lee

Echo is een dramaserie die draait om een team van onderzoekers die de meest extreme misdaden oplossen. Dat doen ze op een bijzondere manier: door helden naar het verleden te sturen in het lichaam van het slachtoffer. Ze nemen de identiteit van het slachtoffer aan en moeten tegen de tijd racen om de misdaad te voorkomen voordat het gebeurt. Schrijver JJ Bailey werkt momenteel aan het scenario van Echo en de regisseur is nog niet bekend.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten