Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FOX bestelt pilot van The Big Leap

FOX bestelt pilot van The Big Leap

FOX heeft een pilot besteld van de dramedyserie The Big Leap. Het is een project van schrijver en uitvoerend producent Liz Heldens, die bekend is van The Passage.
Het thema van The Big Leap is een danswedstrijd. Het project wordt beschreven als een grappig en eigentijds verhaal over tweede kansen, je dromen najagen en terugnemen wat van jou is. De serie concentreert zich op een groep verschillende mensen uit alle lagen van de bevolking die strijden om mee te kunnen doen aan een danswedstrijd.

Hun lichamen zijn niet echt geschikt om goede dansers te worden. Maar ze maken het goed met hun scherpzinnigheid, humor en creativiteit om de dans naar eigen inzicht in te vullen. The Big Leap neemt ons mee op een reis van zelfacceptatie, lichaamspositiviteit en het vinden van kracht op elke leeftijd.


Liz Heldens

The Big Leap is een coproductie van 20th Century Fox Television (nu onderdeel van Disney) en Fox Entertainment. Als de serie gerealiseerd wordt zullen er afleveringen van een uur verschijnen. Maakster Liz Heldens staat onder contract bij 20th Century Fox Television.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten