Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MijnSerie Podcast: seizoen 3 aflevering 7

MijnSerie Podcast: seizoen 3 aflevering 7

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Bloodlands serie van de maand.
Het einde van de maand, dus de hoogste tijd voor een nieuwe aflevering van jouw favoriete serie-podcast! In deze aflevering is Bloodlands de Serie van de Maand, ook bespreekt Mandy haar flop van de maand, deze serie wil je echt niet kijken!

Verder praten Mandy en Peter je weer bij over het laatste serie-nieuws en besteden ze in W.V.T.T.K. aandacht aan de Nederlandse serie, welke in de lift zit en welke zeker de moeite waard zijn om te kijken. Veel luisterplezier met aflevering zeven van seizoen drie van de MijnSerie Podcast. Vergeet jezelf trouwens niet te abonneren en ons een review te geven via jouw favoriete podcast-aanbieder.

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.


De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; podcastx-on:mijnserie.nl

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (10)

tweemaalh
26 maart 2021, 16:09
Een Nederlandse serie die ik heel leuk vind is Anne+. Het is er niet eentje met een groot budget of grootse opzet. Maar het is wel een vrij unieke serie met een leuke cast. En de kleine opzet geeft het ook weer charme. Deze staat sinds kort ook op Netflix en er is een bioscoopfilm aangekondigd
0
Mandy1966
26 maart 2021, 18:58
Dank je wel voor je reactie. Ik zal deze op mijn wensenlijst zetten.
0
mrkm50
27 maart 2021, 14:22
Beau Sejour is gewoon keigoed.
En niet zo'n typische politie-drugs serie.
0
Faceman
30 maart 2021, 10:48
Leuke podcast weer. En voor Mandy, je hoeft niks van Apple te hebben om een AppleTV+ abonnement te kunnen nemen. Werkt ook prima met Chromecast.
1
Mandy1966
30 maart 2021, 17:29
Dank je wel, en dank je wel. Dat wist ik niet, dacht echt dat het via een app op een nieuwe smart-tv moest of via een Apple-device. Ik kan dus op mijn Samsung dus ook een Apple TV+ account aanvragen?
0
Faceman
30 maart 2021, 17:59
Denk het wel. Heb het 2 maanden gehad en via app op mijn Samsung telefoon. Via app op TV weet ik niet. Maar je kunt Apple+ volgens mij een week gratis proberen dus je kunt het altijd vrijblijvend uit proberen.

https://tweakers.net/nieuws/178256/apple-tv-app-is-beschikbaar-voor-chromecast-met-google-tv.html
0
peter1981
30 maart 2021, 22:42
Dank voor je leuke reactie op onze podcast Faceman! Ik heb even meegelezen. Zo te lezen beschikt alleen de nieuwe chromecast versie (met Google tv) over Apple TV+. Ik heb gister een iets ouder chromecast model in huis gehaald en ik kan daarmee geen Apple TV+ naar mijn tv streamen. :( Dit schijnt op eerdere chromecast modellen niet te werken helaas. Het blijft raar dat die Apple tv+ app niet gewoon op alle smart tv’s van max. 5 jaar oud te krijgen is. Lijkt mij een software ding namelijk. Maar om er nu speciaal een nieuwe tv of dure losse Apple TV voor te kopen...nee! ;-)
0
Faceman
31 maart 2021, 15:10
Zou kunnen Peter, ik ben niet zo thuis in dat soort dingen. Heb een apparaatje gekregen van mijn broer, die zich er meer in verdiept, en kon daarmee Apple+ kijken. Maar zag op de site van Apple+ staan dat er gratis proefperiodes zijn dus je kunt altijd kijken of jouw Samsung TV of Telefoon met een Apple app kan werken. En anders kun je altijd nog kijken via je laptop toch? Op de website van Apple+.
1
anonymous
31 maart 2021, 03:10
Ik luister de podcasts met de Soundcloud app op mijn telefoon. Die app werkt heel goed.
1
peter1981
31 maart 2021, 09:15
Dat is inderdaad een prima optie Joop! Uiteraard zijn wij ook te vinden op Spotify en Apple Podcasts.
1
Log in om een reactie achter te laten