Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MijnSerie Podcast: seizoen 6 aflevering 1

MijnSerie Podcast: seizoen 6 aflevering 1

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast zijn Hijack en Silo de zomerseries van de maand.
Het heeft even geduurd, maar Mandy en Peter zijn terug met een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Uiteraard krijg je ook dit seizoen weer serietips, waarschuwingen voor series die je wellicht beter kunt overslaan, het laatste nieuws uit serie-land en alles wat Mandy en Peter verder bezig houdt op seriegebied. Volg ons en abonneer jezelf, geef ons ook een review en bezoek uiteraard ook de website MijnSerie.nl voor alles over tv-series. Wil je iets aan Mandy en Peter kwijt, wat ze altijd leuk vinden, mail dan naar podcastx-on:mijnserie.nl! Veel luisterplezier.

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.

Serie(s) van de maand

Hijack - Miniserie (Apple TV+)
Hijack

Silo - Seizoen 1 (Apple TV+)
Silo



De teleurstelling van de maand: Black Mirror - Seizoen 6 (Netflix)
Black Mirror

Uit de Oude Doos: Six Feet Under - Complete serie (HBO Max)
Six Feet Under

Reactie geven? Altijd welkom! podcastx-on:mijnserie.nl en vergeet je niet te abonneren!
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

Karzal
20 september 2023, 18:12
AppleTV+ is sowieso een beetje ondergewaardeerd, tenminste - dat vind ik. Staan aardig wat sterke series op a la Ted Lasso en For All Mankind.

Ze verdienen op zich wel wat meer abonnees :)
4
DAVE2804
20 september 2023, 20:05
Helemaal mee eens. Niet alle series zijn even sterk (maar bij welke streamer is dat wel?). Ze hebben altijd interessante series. Dat is enerzijds noodgedwongen, want zij hebben geen grote filmmaatschappij achter zich en dus ook geen flinke bibliotheek qua titels. Dan moet je wel creatief zijn met waar je mee komt, maar dat vindt ik dan ook juist de grote kracht van Apple TV+. Genoten van Hijack, Silo staat hoog op de lijst, ben nu bezig met seizoen twee van Foundation, heb net erg genoten van het eerste seizoen van The Afterparty en kijk uit naar Monarch: Legacy of Monsters, wat toch wel een grote titel gaat worden voor de streamer denk ik.
4
toetje1977
21 september 2023, 00:08
Apple produceert echt op hoog niveau. Hijack is een leuk extraatje, maar niet wereldschokkend. Silo was goed, Foundation bizar mooi gemaakt, Shrinking echt leuk om te kijken, evenals Platonic en Ted Lasso.
Absolute aanrader is Black bird, en de Tetris film is ook een kijkje waard.

For all mankind binnenkort eens aan beginnen, en ik kijk uit naar Monarch.

Eens met Mandy dat Idris een geweldige James Bond zou zijn, maar hij is inmiddels simpelweg te oud, ze zoeken iemand die nog meerdere films meekan.

Niet eens met Mandy dat Beyond the sea geen Black mirror was, juist die aflevering was schoolvoorbeeld Black mirror. Beste aflevering was die streaming-aflevering, die was genieten en volop Black mirror.

Ook niet eens met Mandy dat Hijack en Silo de tips zijn van afgelopen zomer. Seizoen 2 The Bear was namelijk belachelijk goed. Maar goed, smaken verschillen...
1
Mandy1966
22 september 2023, 11:23
Ik heb The Bear niet gezien vandaar dat deze niet voorbij komt.
0
tweemaalh
21 september 2023, 21:47
Leuk, die Oude Doos-categorie. Zelf ben ik nu bezig met Pushing Daisies, die tussen 2007 en 2009 liep. Mijn vriendin had deze jaren geleden gezien, en wilde hem nog wel een keer kijken, dus nu kijken we hem samen. Ondanks dat dit een slachtoffer van de toenmalige schrijversstaking was, is het een hele mooie serie.
1
Futsudo
30 september 2023, 17:24
Inderdaad leuk wat betreft de Oude Doos-categorie en toevallig dat ik Six Feet Under ook nog op mijn lijstje heb staan om te gaan kijken. Zelf heb ik pas nog de serie Battlestar Galactica (2004) gekeken. Ik ben het helemaal eens wat betreft Black Mirror en was voor mij ook een enorme teleurstelling omdat ik er veel meer van verwacht had. Wat betreft de serie(s) van de maand helemaal eens wat betreft Silo maar Hijack viel mij eerlijk gezegt wat tegen.
0
Log in om een reactie achter te laten