Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Podcast special

Podcast special

Als tussendoortje schotelen wij je graag een MijnSerie Podcast Special voor. De eerste special gaat over de recent uitgereikte Emmy Awards. Mandy en Peter laten hun licht schijnen op deze grootste Amerikaanse TV prijzen.
Game of Thrones, This Is Us, Killing Eve, When They See Us, Fleabag, Chernobyl, The Marvelous Mrs. Maisel, Dit zijn wij en nog veel meer over de winnaars en verliezers van de Emmy Awards.



De volgende 'gewone' aflevering van de MijnSerie Podcast is op zaterdag 26 oktober 2019. Tot dan.

De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; podcastx-on:mijnserie.nl
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

tweemaalh
6 oktober 2019, 18:36
Over Fleabag: ik was die recensent die erover geschreven had en ik vind het meer dan volledig terecht dat Phoebe Waller-Bridge gewonnen heeft voor zowel actrice, serie als script. Ik was aanvankelijk wat sceptisch over het tweede seizoen, maar nu ik erop terugkijk, vind ik wel dat het tweede seizoen, net als het eerste, ook een absoluut kunststukje is. Wel is het een serie die je moet liggen.
1
Mandy1966
6 oktober 2019, 19:18
Hartelijk dank voor je reactie. Wellicht ga ik er toch nog een keer naar kijken.
0
anonymous
6 oktober 2019, 19:37
Na al dat Emmy geweld deze serie gekeken via Amazon. Leuke serie, vond zelf seizoen 2 nog beter dan het eerste. 2 x 6 afleveringen van ongeveer 25 min. 2 avondjes en je bent kaar Mandy.
1
Mandy1966
6 oktober 2019, 19:46
Eerst even Poldark en Peaky Blinders en dan nog Goliath en The Terror en wellicht dan Fleabag.
0
Log in om een reactie achter te laten