Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatums voor Slow Horses en Roar van Apple TV+

Premièredatums voor Slow Horses en Roar van Apple TV+

Apple TV + heeft premièredatums aangekondigd voor de aankomende spionageserie Slow Horses en de door vrouwen aangedreven anthologieserie Roar.
Slow Horses, met in de hoofdrol Oscar-winnaar Gary Oldman en anthologieserie Roar, met in de hoofdrollen Nicole Kidman, Cynthia Erivo, Merritt Wever en Alison Brie.

11805 SH

De zesdelige spionage-dramaserie Slow Horses is een bewerking van de spionageromans van Mick Herron. De serie gaat op vrijdag 1 april wereldwijd in première met de eerste twee afleveringen, gevolgd door elke vrijdag een nieuwe aflevering.

Slow Horses volgt een team van Britse inlichtingenagenten die dienen op een stortplaatsafdeling van MI5 - Slough House. Oldman schittert als Jackson Lamb, de briljante maar opvliegende leider van de spionnen die in Slough House belanden vanwege fouten die hun carrière beëindigden. Kristin Scott Thomas, Jonathan Pryce, Jack Lowden en Olivia Cooke zijn ook te zien.

11805 Apple

De anthologiereeks Roar, gebaseerd op Cecelia Ahern's boek met korte verhalen van GLOW-makers Liz Flahive en Carly Mensch, zal op vrijdag 15 april wereldwijd in première met alle acht afleveringen.

11805 Roar

De sterrencast bestaat uit Kidman, Erivo, Issa Rae, Wever, Brie, Betty Gilpin, Meera Syal, Fivel Stewart en Kara Hayward.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten