Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum thrillerserie The Watchful Eye en startdatum tweede helft Grown-ish

Premièredatum thrillerserie The Watchful Eye en startdatum tweede helft Grown-ish

De comedyserie Grown-ish keert binnenkort terug met de tweede helft van het vijfde seizoen bij Freeform. Daarnaast wordt begin 2023 de nieuwe thrillerserie The Watchful Eye gelanceerd.
Yara Shahidi, Marcus Scribner, Trevor Jackson, Diggy Simmons en Daniella Perkins spelen hoofdrollen in de Amerikaanse comedyserie Grown-ish, die nu de tijd van Black-ish's Andre Johnson Jr. op de universiteit volgt. Binnenkort gaat de tweede helft van het vijfde seizoen van de succesvolle comedyserie weer verder.

Ook kun je begin 2023 kijken naar de nieuwe serie The Watchful Eye. De thrillerserie, met in de hoofdrol Mariel Molino (Promised Land)), volgt een jonge vrouw die het leven leidt als een inwonende oppas voor een welvarend gezin. Warren Christie (Alphas), Amy Acker (The Gifted), Jon-Michael Ecker (Queen of the South), Aliyah Royale (The Walking Dead: World Beyond), Lex Lumpkin (Drama Club), Henry Joseph Samiri (The Bold and the Beautiful) en Kelly Bishop (Gilmore Girls) spelen ook de hoofdrol in de thriller.

Freeform onthulde meer over de premières in een persbericht:

"Freeform kondigde de winterpremièredata aan voor de seriepremière van The Watchful Eye van Ryan Seacrest Productions en de terugkerende favoriete comedy Grown-ish.

The Watchful Eye gaat op maandag 30 januari in première met een dubbele aflevering om 21.00 uur voordat hij naar zijn normale tijdslot van 22.00 uur gaat. De serie volgt Elena Santos, gespeeld door Mariel Molino, een jonge vrouw met een gecompliceerd verleden, die zich een weg baant naar het werken als inwonende oppas voor een welvarend gezin in Manhattan. Ze komt er snel achter dat iedereen in het mysterieuze gebouw dodelijke geheimen en bijbedoelingen heeft. Wat ze echter niet weten, is dat Elena zelf enkele schokkende geheimen heeft.

The Watchful Eye is van Ryan Seacrest Productions en met in de hoofdrollen Molino, Warren Christie, Amy Acker, Jon Ecker, Aliyah Royale, Lex Lumpkin, Henry Joseph Samiri en Kelly Bishop. De serie is bedacht door Julie Durk (Grace and Frankie), die ook als adviseur fungeert. Emily Fox (Zoey's Extraordinary Playlist) is showrunner en uitvoerend producent. Ryan Seacrest, Nina Wass, Andrea Shay en Jeffrey Reiner fungeren als uitvoerende producenten, waarbij Reiner (Dirty John) de pilot regisseert. De serie wordt geproduceerd door ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios.

Grown-ish

De Emmy-genomineerde comedyserie Grown-ish keert terug voor de tweede helft van het vijfde seizoen op woensdag 18 januari om 22.30 uur. Nadat hij in de voetsporen van zijn grote zus Zoey trad, voltooit Andre Johnson Jr., ook bekend als Junior, zijn eerste jaar bij Cal U en verandert hij van het kleine broertje van Zoey in de grote man op de campus. In de serie spelen Yara Shahidi, Marcus Scribner, Trevor Jackson, Diggy Simmons en Daniella Perkins en wordt geproduceerd door ABC Signature. Kenya Barris, Zakiyyah Alexander, Courtney Lilly, Craig Doyle, Yara Shahidi, Anthony Anderson, Laurence Fishburne, Helen Sugland, E. Brian Dobbins en Michael Petok treden op als uitvoerende producenten. Alexander en Lilly dienen ook als co-showrunners."

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar voor The Watchful Eye. Hieronder wel de trailer voor het vijfde seizoen van Grown-ish.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten