Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatums nieuwe series van Hulu

Premièredatums nieuwe series van Hulu

Hulu heeft premièredatums aangekondigd voor een nieuwe comedyserie en twee nieuwe dramaseries: "Up Here", "Saint X" en Tiny Beautiful Things.
De streamingdienst heeft ook nog wat details vrijgegeven voor de drie series.

Met Mae Whitman (Good Girls), Carlos Valdes (The Flash (2014)), Katie Finneran (Bloodline), John Hodgman (Blindspot), Andréa Burns (Jessica Jones), Sophia Hammons (seriedebuut), Emilia Suárez (seriedebuut) en Scott Porter (Ginny & Georgia) in de hoofdrollen, is "Up Here" een comedyserie die zich afspeelt in New York City in 1999. Alle acht afleveringen van het eerste seizoen komen in één keer, op vrijdag 24 maart.

Hulu onthulde het volgende over het plot van de serie:

"Een muzikale romantische comedyserie in New York City in de nadagen van 1999, die het buitengewone verhaal volgt van een gewoon stel, Lindsay en Miguel, terwijl ze verliefd worden en ontdekken dat het grootste obstakel voor het vinden van geluk samen misschien wel zijzelf zijn - en de verraderlijke wereld van herinneringen, obsessies, angsten en fantasieën die in hun hoofd leeft."



Tiny Beautiful Things, een gelimiteerde dramaserie, komt op vrijdag 7 april, en alle acht afleveringen komen op die dag uit. Kathryn Hahn (foto, Marvel's WandaVision), Sarah Pidgeon (The Wilds), Quentin Plair (Roswell, New Mexico) en Tanzyn Crawford (seriedebuut) spelen de hoofdrollen. De serie is gebaseerd op het werk van Cheryl Strayed. Het volgt een vrouw (Hahn) die een "gerespecteerde adviescolumniste wordt wanneer haar eigen leven uit elkaar valt."

Hulu onthulde meer over het plot van de serie in een persbericht:

"Wanneer we Clare voor het eerst ontmoeten, loopt haar huwelijk met haar man Danny (Quentin Plair) op zijn laatste benen. Haar dochter Rae praat nauwelijks met haar. En haar ooit veelbelovende schrijfcarrière is bestaat niet meer. Dus wanneer een oude schrijfvriendin voorstelt om de adviesrubriek "Dear Sugar" over te nemen, denkt ze dat ze de laatste persoon is voor deze baan. Maar nadat ze met tegenzin akkoord gaat, realiseert ze zich dat ze misschien wel helemaal geschikt is. Terwijl de briefschrijvers Clare dwingen om haar meest cruciale momenten te herbeleven - de dood van haar moeder, de ruzie met haar broer, zelfs vreselijke seks in het achterkamertje van een begrafenisonderneming - graaft ze de schoonheid, strijd en humor in haar eigen leven op om ons te laten zien dat we niet te redden zijn, dat het onze verhalen zijn die ons uiteindelijk kunnen redden. En ons misschien zelfs weer thuis kunnen brengen."

Liz Tigelaar (Little Fires Everywhere, The Morning Show) is bedenker, showrunner en uitvoerend producent, samen met uitvoerend producenten Reese Witherspoon, Laura Dern, Lauren Neustadter, Stacey Silverman, Jayme Lemons, Cheryl Strayed en Kathryn Hahn. De serie is van ABC Signature en Hello Sunshine.



En tot slot gaat de dramaserie "Saint X" op woensdag 26 april in première met drie van de acht afleveringen van het eerste seizoen. Alycia Debnam-Carey (foto, Fear The Walking Dead), Josh Bonzie (The Good Fight), West Duchovny (The Magicians), Jayden Elijah (Hank Zipzer), Bre Francis (Malory Towers), Kenlee Anaya Townsend (seriedebuut), Betsy Brandt (Breaking Bad) en Michael Park (Stranger Things) spelen de hoofdrollen in de serie die gebaseerd is op de roman van Alexis Schaitkin.

Het verhaal van de serie wordt verteld via meerdere tijdlijnen, en het verkent en verdraait het genre van het verdwenen meisje. Het verhaal onderzoekt hoe de verdwijning van een jonge vrouw tijdens haar vakantie een traumatisch rimpeleffect veroorzaakt dat uiteindelijk haar overlevende zus meesleept in een gevaarlijke zoektocht naar de waarheid.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten