Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum nieuwe Apple TV-comedyserie Platonic met Rose Byrne en Seth Rogen

Premièredatum nieuwe Apple TV-comedyserie Platonic met Rose Byrne en Seth Rogen

Apple TV+ heeft de premièredatum vastgesteld en een eerste blik geworpen op Platonic.
De comedyserie met Rose Byrne (Mrs. America) en Seth Rogen (Pam & Tommy) in de hoofdrol krijgt tien afleveringen. De serie is bedacht, geregisseerd en geschreven door Nick Stoller en Francesca Delbanco en zal zijn wereldwijde debuut maken met de eerste drie afleveringen op woensdag 24 mei. Elke woensdag zullen er nieuwe afleveringen volgen.

13287 Platonic foto 4

Platonic volgt een paar voormalige beste vrienden (Rogen en Byrne) die de middelbare leeftijd naderen en na een lange breuk weer bij elkaar komen. De vriendschap van het duo wordt allesoverheersend en destabiliseert hun leven. De cast bestaat verder uit Luke Macfarlane (Killjoys), Tre Hale (NCIS: Los Angeles), Carla Gallo (Bones) en Andrew Lopez (seriedebuut).

Platonic wordt geproduceerd door Sony Pictures Television, waar Stoller en Stoller's Global Solutions een overall deal hebben. Byrne, Rogen, Stoller, Delbanco en Conor Welch voeren de productie uit.

De serie is de nieuwste samenwerking tussen Apple TV+ en Byrne, die ook speelt in de Apple Original-serie Physical, waarvan het derde seizoen later dit jaar verschijnt. Rogen speelt ook in een nog naamloze comedyserie voor Apple TV+ die hij samen met Evan Goldberg zal schrijven, regisseren en produceren.

Hieronder nog enkele foto's van Platonic.

13287 Platonic foto 1

13287 Platonic foto 2

13287 Platonic foto 3
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten