Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum voor The Crowded Room van Apple TV+

Premièredatum voor The Crowded Room van Apple TV+

The Crowded Room heeft een premièredatum. Apple TV+ kondigde aan dat het drama in juni in première gaat.
The Crowded Room maakt zijn wereldwijde debuut op Apple TV+ met de eerste drie afleveringen van het eerste seizoen van tien afleveringen op vrijdag 9 juni 2023, gevolgd door elke vrijdag een nieuwe aflevering tot en met 28 juli 2023.

Tom Holland (Wolf Hall), Amanda Seyfried (The Dropout) en Emmy Rossum (Shameless (US)) spelen de hoofdrollen. De serie is bedacht door Akiva Goldsman (Star Trek: Picard, Star Trek: Strange New Worlds).

13336 The Crowded Room foto 4

Het verhaal volgt Danny Sullivan (Holland), een man die wordt gearresteerd na zijn betrokkenheid bij een schietpartij in New York City in 1979. Door een reeks interviews met de nieuwsgierige ondervrager Rya Goodwin (Amanda Seyfried) ontvouwt Danny's levensverhaal zich in de thrillerserie. De gesprekken onthullen elementen van het mysterieuze verleden dat Danny gevormd heeft en de wendingen die hem zullen leiden naar een levensveranderende openbaring.

Naast Holland, Seyfried en Rossum spelen Sasha Lane (Utopia (2020)), Will Chase (Nashville) en Lior Raz (Fauda) in de serie, samen met gastacteurs Jason Isaacs (Star Trek: Discovery), Christopher Abbott (Catch-22), Thomas Sadoski (Life in Pieces) en Zachary Golinger (Evil).

The Crowded Room is een coproductie van Apple Studios en New Regency. Goldsman is uitvoerend producent via zijn Weed Road Productions. De serie wordt ook geproduceerd door Alexandra Milchan voor EMJAG Productions en door Arnon Milchan, Yariv Milchan en Michael Schaefer van New Regency. Filmregisseur Kornél Mundruczó (Pieces of a Woman) regisseerde verschillende afleveringen, waaronder de pilot, en is uitvoerend producent.

Hieronder nog enkele foto's van The Crowded Room:

13336 The Crowded Room foto 1

13336 The Crowded Room foto 2

13336 The Crowded Room foto 3
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten