Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum en eerste foto's voor Showtime-comedyserie The Curse

Premièredatum en eerste foto's voor Showtime-comedyserie The Curse

Showtime heeft een premièredatum vastgesteld voor de comedyserie The Curse, met Emma Stone, Nathan Fielder en Benny Safdie in de hoofdrollen.
Showtime heeft ook een uitgebreide blik onthuld met foto's van de serie, die zijn wereldpremière beleeft op het New York Film Festival 2023 op donderdag 12 oktober, waar de eerste drie afleveringen worden vertoond.

14100 The Curse foto 1

The Curse is een genre-overstijgende serie die onderzoekt hoe een vermeende vloek de relatie van een pas getrouwd stel verstoort terwijl ze een kind proberen te verwekken terwijl ze meespelen in hun nieuwe zelfverbeteringsshow.

In de serie spelen Emma Stone (Maniac (2018)), Nathan Fielder (The Rehearsal) en Benny Safdie (Obi-Wan Kenobi) de hoofdrollen. Gastacteurs zijn onder andere de Oscar-genomineerde Barkhad Abdi (Castle Rock), Emmy-genomineerde Corbin Bernsen (The Resident) en Constance Shulman (Orange Is the New Black).

De serie van tien afleveringen gaat vrijdag 10 november van start op streaming en on demand voor abonnees van Showtime en Paramount+ voordat het zijn lineaire debuut maakt op Showtime op zondag 12 november.

The Curse is een coproductie van Showtime en A24 en is bedacht, geproduceerd en geschreven door Benny Safdie en Nathan Fielder. Fielder is ook de regisseur. Emma Stone produceert samen met Dave McCary en Ali Herting via Fruit Tree. Josh Safdie produceert ook via Elara.

De serie gaat internationaal in première op Paramount+ op 10 november in Canada en op 11 november in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Latijns-Amerika, Zuid-Korea, Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Hieronder kun je meer eerste foto's en een teaser voor The Curse bekijken.

14100 The Curse foto 2

14100 The Curse foto 3

14100 The Curse foto 4

14100 The Curse foto 5
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten