Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Derde seizoen Girls5Eva krijgt startdatum

Derde seizoen Girls5Eva krijgt startdatum

De meiden zijn in maart weer in de stad: Netflix heeft onthuld dat Girls5eva, de muzikale komedie van maker en uitvoerend producent Meredith Scardino (Unbreakable Kimmy Schmidt), op 14 maart terugkeert voor een derde seizoen van zes afleveringen.
Girls5eva volgt een one-hit-wonder meidengroep uit de late jaren 90 waarvan de leden herenigd worden om hun popsterrendromen nog een kans te geven. Met Sara Bareilles, Renée Elise Goldsberry (The Good Wife), Paula Pell (Big Mouth) en Busy Philipps (Freaks and Geeks).

Hier is de samenvatting voor seizoen 3:

De leden van de meidengroep Girls5eva uit de late jaren 90 – Dawn, Wickie, Summer en Gloria – zijn herenigd en hebben een nieuw album opgenomen, Returnity, dus het is tijd voor de volgende logische stap: een comeback-tour . Zonder plan, tourmanager of locaties veiliggesteld, stappen de dames in een busje en gaan op pad naar het grote onbekende, terwijl ze hun uiterste best doen om hun album te promoten en weer aan de top te komen. Daarbij zal Girls5eva worstelen met het leven onderweg, zien hoe hun relaties op de proef worden gesteld, een verjaardagsfeestje van een miljardair spelen, hun haver zaaien, ouders confronteren waarvan zij denken dat ze hen tegenhouden, het pad kruisen met de grootste popster ter wereld, en zich afvragen of ze willen echt weer “the big time”. Zal Girls5eva hun comeback bespoedigen en daarbij hun tourdocumentaire verkopen? Of zal de weg hen vernietigen?

14488 Girls5Eva 1

Bij Scardino worden collega-uitvoerende producenten Tina Fey (Little Stranger, Inc.), Robert Carlock (Bevel Gears), David Miner (3Arts Entertainment), Eric Gurian (Little Stranger, Inc.) en Jeff Richmond aangesloten. Girls5eva wordt voor Netflix geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten