Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hulu onthult premièredatum en eerste blik op We Were the Lucky Ones

Hulu onthult premièredatum en eerste blik op We Were the Lucky Ones

Hulu heeft een premièredatum vastgesteld voor We Were the Lucky Ones, de nieuwe serie gebaseerd op Georgia Hunter's New York Times bestseller.
De verfilming van de gelimiteerde serie is geïnspireerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van een Joodse familie die gescheiden werd aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, vastbesloten om te overleven en zich te herenigen.

14700 We Were the Lucky Ones foto 1

Joey King (The Act), Logan Lerman (Hunters (2020)), Hadas Yaron (Shtisel), Henry-Lloyd Hughes (The English Game), Amit Rahav (Unorthodox), Sam Woolf (The Crown), Michael Aloni (Shtisel), Moran Rosenblatt (Hit and Run), Eva Feiler (Beyond Paradise), Lior Ashkenazi (Sh'at Neila/Valley of Tears) en Robin Weigert (Deadwood) spelen de hoofdrollen.

De serie gaat op donderdag 28 maart in première met drie afleveringen, gevolgd door wekelijkse nieuwe afleveringen. De streamer onthulde ook enkele eerste beelden.

De serie is geproduceerd en geschreven door Erica Lipez (Julia, The Morning Show), die ook de showrunner is. Thomas Kail (Fosse/Verdon) regisseert en produceert samen met Jennifer Todd, die ook zal produceren voor Old 320 Sycamore. Adam Milch is uitvoerend producent en Hunter is co-uitvoerend producent. De Hulu Originals-serie is een productie van 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.

Hieronder kun je meer foto's van We Were the Lucky Ones bekijken.

14700 We Were the Lucky Ones foto 2

14700 We Were the Lucky Ones foto 3

14700 We Were the Lucky Ones foto 4

14700 We Were the Lucky Ones foto 5
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten