Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum en trailer voor Hulu's gelimiteerde serie Under the Bridge

Premièredatum en trailer voor Hulu's gelimiteerde serie Under the Bridge

Hulu heeft de officiële trailer vrijgegeven van Under the Bridge, een achtdelige gelimiteerde serie met Lily Gladstone, Riley Keough en Archie Panjabi in de hoofdrollen.
Under the Bridge is gebaseerd op het boek van Rebecca Godfrey over het waargebeurde verhaal uit 1997 van de veertienjarige Reena Virk die naar vrienden ging op een feestje en nooit meer thuiskwam.



Door de ogen van Godfrey (Keough, foto) en een lokale politieagent (Gladstone), neemt de serie ons mee in de verborgen wereld van de jonge meisjes die beschuldigd worden van de moord - en onthult onthutsende waarheden over de onwaarschijnlijke moordenaar, volgens de officiële beschrijving.

De cast bestaat verder uit Vritika Gupta, Chloe Guidry, Javon 'Wanna' Walton, Izzy G., Aiyana Goodfellow en Ezra Faroque Khan.

Under the Bridge is vanaf woensdag 17 april op Hulu te streamen.

De serie is bewerkt door Quinn Shephard en wordt geproduceerd door Samir Mehta, Liz Tigelaar en Stacey Silverman, Shephard, Godfrey en Tara Duncan.

Keough zal samen met Gina Gammell de regie op zich nemen. Geeta Patel regisseert de pilot en is uitvoerend producent van de aflevering. De serie wordt geproduceerd door ABC Signature.

Hieronder kun je de trailer van Under the Bridge bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten