Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum, teaser, first-look foto's en nieuwe castleden voor Hotel Cocaine

Premièredatum, teaser, first-look foto's en nieuwe castleden voor Hotel Cocaine

MGM+ heeft een teaser vrijgegeven voor de jaren '70 misdaad-thrillerserie Hotel Cocaine en de resterende cast onthuld. Daarnaast zijn er first-look foto's verschenen en de premièredatum van de serie van acht afleveringen.
Hotel Cocaine van Chris Brancato en Guillermo Navarro vertelt het verhaal van Roman Compte (Danny Pino), een Cubaanse banneling en general manager van het Mutiny Hotel, het glamoureuze epicentrum van de Miami cocaïnescene van eind jaren '70 en begin jaren '80.

15136 Hotel Cocaine foto 1

Het Mutiny Hotel was Casablanca op cocaïne; een blitse nachtclub, restaurant en hotel dat bezocht werd door zakenlieden en politici uit Florida, internationale narco's, CIA- en FBI-agenten, modellen, sportsterren en muzikanten. In het middelpunt van dit alles stond Compte, die zijn best deed om alles draaiende te houden en zijn Amerikaanse droom waar te maken.

Naast hoofdrolspelers Danny Pino, Michael Chiklis, Mark Feuerstein, Yul Vazquez, Tania Watson, Corina Bradley en Laura Gordon zijn ook Candy Santana, Don Mike, Lola Claire, Matthew Del Negro, Pedro Giunti, Robert Beck, Sam Robards en Victor Oliveira te zien.

Santana speelt Gale, een Mutiny Club-meisje en de rechterhand van Janice (Gordon). Mike speelt Omar, de maitre'd van de Mutiny Club. Claire speelt Trini, een Mutiny Club-meisje en Giunti speelt Guillermo, de handlanger en chauffeur van Nestor (Vazquez). Zij hebben terugkerende rollen in de serie.

Del Negro speelt Phil Nolan, de gewelddadige ex-vriend van Janice, Beck speelt Marty Owens, een douanebeambte op de loonlijst van Henao, Robards speelt Hal, een voormalige CIA-handler van Nestor en Burton (Feuerstein) en Oliveira speelt Alvaro Gomez, een afgezant van het kartel van Henao en Yolanda (Mayra Hermosillo). Zij spelen allen gastrollen.

Eerder aangekondigde gastacteurs zijn Hermosillo, Juan Pablo Raba, Erniel Baez, Nick Barkla, Cale Ambrozic, Camila Valero en Maggie Lacey.

Hotel Cocaine zal op zondag 16 juni te zien zijn op MGM+, met nieuwe afleveringen op zondagen tot 4 augustus.

Brancato heeft de serie gemaakt en is uitvoerend producent en showrunner. Navarro regisseerde de pilot en produceert de serie samen met Brancato. Michael Panes en Alfredo Barrios Jr. zijn ook uitvoerend producent. Hotel Cocaine wordt geproduceerd door MGM+ Studios, in samenwerking met Stan in Australië en internationaal gedistribueerd door Amazon MGM Studios Distribution.

Hieronder kun je de first-look foto's en teaser voor Hotel Cocaine bekijken.

15136 Hotel Cocaine foto 2

15136 Hotel Cocaine foto 3

15136 Hotel Cocaine foto 4

15136 Hotel Cocaine foto 5

15136 Hotel Cocaine foto 6

15136 Hotel Cocaine foto 7
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten