Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MGM+ onthult premièredatum en trailer voor Emperor of Ocean Park

MGM+ onthult premièredatum en trailer voor Emperor of Ocean Park

MGM+ heeft een eerste trailer laten zien van de spannende, nieuwe MGM+ thrillerserie Emperor of Ocean Park met Forest Whittaker.
Daarnaast kunnen we berichten dat de serie is uitgebreid met NAACP Image Award-winnaar Keith Powers, Kelli Simpkins, Keith Kupferer en Deanna Reed-Foster (van links naar rechts op de foto onder).

15430 Emperor of Ocean Park

Emperor of Ocean Park, van uitvoerend producenten John Wells en Sherman Payne, speelt zich af in de wereld van de politiek, elite academia en de stranden van Martha's Vineyard. Het volgt Talcott Garland (Grantham Coleman), een gewaardeerde professor in de rechten wiens rustige leventje wordt verstoord wanneer zijn vader, rechter Oliver Garland, overlijdt aan een schijnbare hartaanval.

De aard van de dood van de rechter wordt in twijfel getrokken door Tal's zus, Mariah, een voormalig journaliste en verstokte samenzweringstheoreticus, die gelooft dat de rechter, een mislukte zwarte kandidaat voor het Hooggerechtshof, vals spel heeft ontmoet.

In Emperor of Ocean Park spelen ook Tiffany Mack en Paulina Lule mee. Damian Marcano is uitvoerend producent en regisseerde de eerste aflevering van de serie.

Powers speelt Lionel 'Nasty Nel' Eldridge, een ex-NBA ster, die geen typische rechtenstudent is. Hij is vijf jaar ouder en een meter langer. Lionel is een toegewijde student die opkijkt naar Tal voor mentorschap en advies.

Simpkins zal Dana Worth spelen, een eigenzinnige, bijdehante en grappige professor in de rechten. Ze is een toegewijde collega en vriendin van Tal en wil hem graag vergezellen wanneer hij verstrikt raakt in een mysterie.

Kupferer speelt Mallory 'Uncle Mal' Corcoran, een advocaat met goede connecties en een machtsmakelaar die respect afdwingt bij politici en rijken. Hij is al lange tijd een bondgenoot van Oliver Garland en zijn familie.

Reed-Foster is Sally Garland, alias Cousin Sally, een alleenstaande vrouw die overal waar ze komt een feestje met zich meebrengt. Ze is een alcoholiste met een fixatie op de goedkeuring van haar neven en nichten en worstelt met gevoelens van eenzaamheid en depressie.

De serie wordt geproduceerd door John Wells Productions in samenwerking met Warner Bros. Television, met John Wells, Erin Jontow en Shukree Tilghman als uitvoerend producenten naast Sherman Payne.

Emperor of Ocean Park gaat op zondag 14 juli in première. Nieuwe afleveringen worden op zondag uitgezonden tot 15 september.

Powers speelde onder andere in de Netflix-miniserie What/If met Reneé Zellweger en was te zien in de pilot-aflevering van Fear The Walking Dead van AMC. Kupferer was te zien in onder andere in Chicago PD van NBC, The Chi van Showtime en The Big Leap van Fox. Reed-Foster speelde in Shining Girls van Apple TV+, Chicago Fire van NBC en 61st Street van AMC.

Hieronder kun je de trailer voor Emperor of Ocean Park bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten