Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum en trailer voor mockumentary serie Mr. Throwback van Peacock

Premièredatum en trailer voor mockumentary serie Mr. Throwback van Peacock

We krijgen een eerste blik en premièredatum voor Mr. Throwback, Peacock's aankomende mockumentary-comedyserie.
De zesdelige serie van Happy Endings-bedenker David Caspe en het schrijversduo Matthew Libman en Daniel Libman gaat donderdag 8 augustus in première op de streamer. NBA-ster Steph Curry en Happy Endings-acteur Adam Pally spelen de hoofdrollen.



In Mr. Throwback zoekt een waardeloze memorabiliahandelaar (Pally, foto) naar verlossing door zich te herenigen met zijn teamgenoot uit zijn zesde klas, NBA-grootheid Steph Curry.

"Ik was enthousiast om in de wereld van de scriptcomedy te stappen met Mr. Throwback, een verhaal waarin liefde voor familie en vrienden centraal staat," zei Curry, die ook uitvoerend producent is, in een verklaring. "Ik kijk ernaar uit dat kijkers mij een versie van mezelf zien spelen die niemand ooit eerder heeft gezien en ik hoop dat ze zich verbonden voelen met de personages en de dilemma's waarmee ze gedurende de serie te maken krijgen."

Hij voegde eraan toe: "Ik ben vereerd dat ik samen met Adam, Ego, Ayden en het productieteam van David Caspe, Matthew Libman, Daniel Libman en David Wain deze serie heb gemaakt, samen met Erick Peyton die het schip leidt bij Unanimous Media."

Ego Nwodim en Ayden Mayeri spelen ook in Mr. Throwback. Tracy Letts, Layla Scalisi, Tien Tran en Rich Sommer hebben terugkerende rollen.

Caspe schrijft en produceert samen met de Libmans, Pally, Curry en Erick Peyton van Unanimous. David Wain produceert en regisseert ook.

Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, produceert in samenwerking met Curry's Unanimous Media. Het project is het eerste dat verschijnt nadat Curry en zijn Unanimous Media in 2021 een wereldwijd talentpartnerschap zijn aangegaan met NBCUniversal, waaronder first-look ontwikkelingsdeals met Universal Studio Group voor gescripte en niet gescripte televisieprojecten en DreamWorks Animation voor kinder- en familiecontent.

Bekijk hieronder de trailer.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten