Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 35

Weekoverzicht 35

Ook in de week van 24 - 30 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 35.
Serienieuws

Casting Nieuws


De cast van The Beast Must Die is rond


De opnames van de nieuwe serie van BritBox The Beast Must Die kunnen van start. De cast is rond en Jared Harris (Chernobyl) vervult een hoofdrol.

Nathan Stewart-Jarrett voegt zich bij de cast van Generation van HBO Max


Nathan Stewart-Jarrett heeft een terugkerende rol gekregen in Generation, de door Lena Dunham geproduceerde dramedyserie voor HBO Max.

Datums


ABC maakt datums herfstschema 2020 bekend


Na The CW en NBC komen ook FOX, CBS en ABC met de datums voor hun herfstprogrammering. De Alfabetzender komt met veel plezier en spelletjes dit najaar.

Tweede seizoen Big Little Lies in september op Canvas


Het tweede seizoen van Amerikaanse dramaserie Big Little Lies zal vanaf begin september worden uitgezonden door Canvas.

The Bold Type binnenkort te zien bij Videoland


The Bold Type is binnenkort te zien bij Videoland, alle vier seizoenen zullen begin september verschijnen bij de streamingdienst.

CBS maakt datums herfstschema 2020 bekend


Na The CW, NBC en ABC komen ook FOX en CBS met de datums voor hun herfstprogrammering. De Eye-zender kwam in mei al met de plannen voor het herfstseizoen 2020. Dat bleek een beetje te optimistisch.

Evil met Katja Herbers binnenkort te zien op Net5


Evil van CBS zal in september te zien zijn op Net5. De Nederlandse Katja Herbers (Divorce) speelt de hoofdrol in de Amerikaanse bovennatuurlijkenserie.

FOX maakt datums herfstschema 2020 bekend


Na The CW, NBC, ABC en CBS komt ook FOX met de datums voor hun herfstprogrammering. Ook FOX komt met een pretpakket vol met reality- en spelprogramma's en animatieseries.

Harrow binnenkort te bekijken bij Videoland


De eerste twee seizoenen van de Australische misdaadserie Harrow verschijnen begin september bij Videoland.

Moscow Noir


De Zweedse thriller Moscow Noir zal vanaf 1 september te zien zijn bij Netflix. Moscow Noir speelt zich af in het Rusland van 2003 en volgt de Zweedse bankier Tom Blixen, die ziet hoe een op het eerste gezicht onschuldige deal leidt tot een strijd met miljonairs, politici, oligarchen en hun privélegers. Terwijl zijn vijanden zich overal blootgeven en hij geteisterd wordt door zijn eigen verleden, moet hij op zijn verstand vertrouwen om te overleven.

Derde seizoen KLEM eind september in première


Het derde seizoen van KLEM gaat eind september in première. Het derde is tevens het laatste seizoen van de dramaserie met Barry Atsma en Georgina Verbaan.

Mrs. America


De serie Mrs. America met Cate Blanchett is genomineerd voor tien Emmy’s en vanaf 17 september te zien bij Ziggo. Cate Blanchett speelt de vermaarde lobbyist en activist Phyllis Schlafly, een conservatief die met vrouw en macht probeert te voorkomen dat het traditionele beeld van de vrouw – als onderdanig en vooral vrouwelijk – ten onder gaat.

NBC maakt datums herfstschema 2020 bekend


Na The CW komen ook FOX, CBS, ABC en NBC met de datums voor hun herfstprogrammering. Sommige van de Peacock-zender series zullen later van start gaan dan gebruikelijk.

Eerste seizoen Rebecka Martinsson verschijnt binnenkort op Netflix


Het eerste seizoen van de Zweedse misdaadserie Rebecka Martinsson verschijnt begin september op Netflix.

Silent Witness seizoen 23 in september te zien bij NPO


Het drieëntwintigste seizoen van Silent Witness verschijnt eerst op NPO Plus, niet veel later is het seizoen ook wekelijks te bekijken bij NPO 1 Extra.

The Stand in december in première


The Stand (2020), gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, gaat in december in première bij CBS All Access.

Start- en premièredatums van september 2020


Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 35 (24 - 30 augustus 2020)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Nieuwe afleveringen Strike eind augustus in première


Na twee jaar keert de serie Strike terug met nieuwe afleveringen, Strike: Lethal White is klaar om eind augustus in première te gaan.

Gecancelde Series


Netflix cancelt Altered Carbon


Netflix heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Altered Carbon na twee seizoenen gecanceld. De serie ging in 2018 in première.

Nieuwe Series


Hoofdrol voor Keira Knightley in seriebewerking The Essex Serpent bij Apple TV+


Apple TV+ heeft de The Essex Serpent van See-Saw Films (Top of the Lake) besteld. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Perry.

Resident Evil krijgt groen licht van Netflix


Netflix geeft groenlicht aan Resident Evil, gebaseerd op de populaire gamereeks, en bestelt acht afleveringen van de serie. Ook maakten ze de plot van de serie bekend.

MijnSerie nieuws

Populairste series


Populairste series afgelopen week (35)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op de complete serie van Avatar: The Last Airbender


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie van Avatar: The Last Airbender. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het zevende seizoen van Endeavour


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Endeavour. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het tweede seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het tiende seizoen van Vera


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tiende seizoen van Vera. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Watchmen (2019); Watchmen (2019) is gebaseerd op de gelijknamige grafische novel. Maar wie zijn de schrijver en tekenaar van deze grafische roman?, was Alan Moore en Dave Gibbons. Weetje: Watchmen werd in 1986 en 1987 gepubliceerd door DC Comics. In 2009 werd de grafische roman verfilmd.

- Het antwoord op de prijsvraag van Young Sheldon; Zoe Perry speelt de rol van Mary Cooper, de moeder van Young Sheldon. Zij is de echte dochter van de actrice die eerder de moeder speelde van Sheldon in The Big Bang Bang Theory. Wie is die actrice?, was Laurie Metcalf. Weetje: Metcalf speelde Mary Cooper in veertien afleveringen van The Big Bang Theory. Carol Ann Susi was de moeder van Howard Wolowitz. Baranski was de moeder van Leonard Hofstadter en Amter was de moeder van Raj Koothrappali.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juli en augustus 2020 die in week 36 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 31 augustus


All or Nothing: Tottenham Hotspur – Serie première (Amazon)
18.00 – Brugklas – Seizoen 9 (AVROTROS)
18.30 – Spangas – Seizoen 14 (NCRV)
18.30 – The Crown of the Kings – Seizoen 4 (TVP1)
20.15 – Thuis – Seizoen 26 (Eén)
20.30 – Love Island (NL/BE) – Seizoen 2 (RTL 4)
20.30 – Chateau Meiland – Seizoen 4 (SBS 6)
The Truth About the Harry Quebert Affair – Seizoen 1 (FOXNL)

-

Zondag 6 september


09.00 – Kamen Rider – Seizoen 31 (TV Asahi)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten