Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 26-2022

Weekoverzicht 26-2022

Ook in de week van 27 juni tot en met 3 juli hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 26 van 2022.
Serienieuws

Casting Nieuws


Kali Reis gaat hoofdrol spelen in vierde seizoen van True Detective


Jodi Foster heeft een medespeler in het vierde seizoen van de anthologieserie True Detective.

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders van week 26 (27 juni 2022 tot en met 3 juli 2022)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en Vlaanderen uitkomen de komende week.

Start- en premièredatums juli 2022


Ook voor de maand juli hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.

NBC start- en premièredatums herfst 2022


NBC heeft de plannen voor het najaar bekend gemaakt.

Gecancelde Series


Duncanville


Het coming-of-age-verhaal van Young Duncan gaat niet verder op FOX. De animatieserie Duncanville is gecanceld, waardoor de kans op een vierde seizoen op het netwerk is geëlimineerd. Hoewel de laag gewaardeerde serie zondagavond op FOX is afgelopen, zijn er nog steeds nieuwe afleveringen. De zes resterende afleveringen zullen waarschijnlijk later dit bij Hulu worden uitgebracht.

Q-Force


Dit team van spionnen gaat met pensioen. Volgens één van de schrijvers en acteurs van Q-Force is de Netflix animatieserie voor volwassenen gecanceld. Er zal dus geen tweede seizoen komen van Q-Force.

Tom Swift


Tom Swift heeft heel snel zijn ontslag papieren gekregen van The CW. De laag gewaardeerde Nancy Drew spin-off ging op 31 mei in première bij The CW. Er zijn nu zes afleveringen uitgezonden en de resterende afleveringen zullen volgens schema volgen. Er wordt gekeken of de serie elders een onderdak kan vinden.

Startdatum voor derde en allerlaatste seizoen See


Het einde is nabij voor Babo Voss. Apple TV+ heeft aangekondigd dat See een allerlaatste derde seizoen gaat krijgen dat in augustus te zien zal zijn.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 25


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 20 tot en met 26 juni 2022 in Amerika.

Nieuwe Series


Overzicht nieuwe series in juli 2022


In juli 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Vernieuwde Series


Sherwood (2022)


BBC One heeft de misdaadserie Sherwood (2022) vernieuwt met een tweede seizoen. De aankondiging kwam direct na het einde van het eerste seizoen dat op 28 juni 2022 werd uitgezonden. Kijkers in Nederland kunnen de serie zien bij BBC First.

Tweede seizoen voor The Old Man


Dan Chase zal nog een seizoen kunnen vechten. FX heeft de serie The Old Man vernieuwd met een tweede seizoen.

Magnum, P.I. gered door NBC


NBC heeft twee seizoenen en twintig afleveringen besteld van Magnum, P.I. dat gecanceld was door CBS.

MijnSerie nieuws

Column


Het oor wil ook wat: Running Up That Hill (A Deal with God) van Kate Bush


Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.

De vijf series die je onmiddellijk moet streamen op MyLum


Het barst in Nederland inmiddels van de streamingdiensten en dan hebben ze ook nog eens allemaal een enorm aanbod. Onze schrijvers proberen je een beetje wegwijs te maken in dit landschap.

De MijnSerie voorbeschouwing; juli 2022


Wat kun je verwachten in de maand juli op het gebied van series en alles wat daar direct of zijdelings mee te maken heeft.

Poll


Serie van het jaar verkiezing 2022: poll juni 2022


Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

Populairste series


Populairste series afgelopen week (26)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op het eerste seizoen van Raised by Wolves (2020)


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van serie Raised by Wolves (2020). We geven twee blu ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: recensenten


De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v/x die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juli 2022 die in week 27 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 4 juli


Malory Towers – Seizoen 3 (CBBC)

-

Donderdag 7 juli


The Gone Game – Seizoen 2 (Voot)

-

Vrijdag 8 juli


Boo, Bitch – Serie première (Netflix)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten