Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 43-2022

Weekoverzicht 43-2022

Ook in de week van 24 tot en met 30 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43 van 2022.
Serienieuws

Casting nieuws


Oude bekende terug als veertiende dokter in Doctor Who


Let op: dit nieuwsartikel bevat spoilers!!! Heb jij de laatste aflevering van Doctor Who nog niet gezien? Lees dan vooral niet verder, maar kijk eerst de betreffende aflevering.

Garret Dillahunt toegevoegd aan laatste seizoen Dead to Me


Netflix voegt een nieuw gezicht toe aan de cast van het derde seizoen van de dodelijke komedieserie Dead to Me. Garret Dillahunt is te zien in het slotseizoen.

Castingnieuws voor vijfde seizoen Fargo


Er zijn maar liefst vier nieuwe gezichten toegevoegd aan de cast van het vijfde seizoen van Fargo op FX.

Jesse Williams toegevoegd aan derde seizoen Only Murders in the Building


Voormalig Grey's Anatomy-acteur Jesse Williams voegt zich bij de cast voor Hulu's Only Murders in the Building.

Javicia Leslie te zien in laatste seizoen The Flash (2014)


Javicia Leslie verlaat het Arrow-verse nog niet. De Batwoman-actrice doet mee aan het laatste seizoen van The Flash (2014) op The CW.

Lana Parilla toegevoegd aan tweede seizoen The Lincoln Lawyer


Actrice Lana Parrilla (Why Women Kill, Once Upon a Time) is toegetreden tot de cast van het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer.

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 43 (24 tot en met 30 oktober 2022)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en Vlaanderen uitkomen de komende week.

Startdatum en trailer voor laatste seizoen Servant


De trailer van het vierde seizoen van Servant belooft een episch einde van de door M. Night Shyamalan geregisseerde horrorserie.

Start- en premièredatums van november 2022


Ook voor de maand oktober hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.

Startdatum en trailer voor vierde seizoen Miracle Workers


De trailer van het vierde seizoen van Miracle Workers (2019) laat zien dat Daniel Radcliffe het einde der dagen overleeft in een hilarische situatie van een soort Mad Max-achtige apocalyps.

Gecancelde/Beëindigde series


Nancy Drew (2019) gecanceld door The CW


Het einde is in zicht voor Nancy Drew (2019) van The CW. Het netwerk heeft bevestigt dat het vierde seizoen, dat momenteel in productie is, het laatste zal zijn voor de serie.

City on a Hill gecanceld door Showtime


De gepensioneerde FBI-agent Rohr en assistent-officier van justitie Ward komen niet terug voor een vierde seizoen. Showtime heeft City on a Hill gecanceld.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 42


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week tot en met 2021 in Amerika.

Nieuwe series


FX bestelt bewerking van Never Let Me Go


Viola Prettejohn, Tracey Ullman en Kelly Macdonald zullen de hoofdrol spelen in de serieaanpassing van Never Let Me Go.

Comedyserie Book Club in ontwikkeling bij CBS


CBS ontwikkelt Book Club, een comedyserie van het duo Dan Kopelman en Susanna Wolff, Aaron Kaplan's Kapital Entertainment, Wendi Trilling's TrillTV en CBS Studios.

Première datums


Nieuwe premièredatum voor Anne Rice's Mayfair Witches


Hoewel het maar een paar dagen betreft heeft de aankomende serie Anne Rice's Mayfair Witches van AMC een nieuwe startdatum gekregen.

Premièredatum voor 1923 bij Paramount+


We wisten al dat de prequel-serie 1923 in december zou komen en nu weten we ook wanneer dit precies zal zijn.

Spin-offs / Remake


Mogelijk spin-off serie Virgin River in de toekomst


Netflix's dramaserie Virgin River is een van de grootste shows op de streamingdienst. Er wordt nu gesproken over een eventuele spin-off van de serie.

Videos/Fotos


Trailer voor horrorserie 1899 van Netflix


De volledige trailer voor 1899 onthult de mysterieuze Netflix-serie van de makers van Dark, die volgende maand in première gaat.

Trailer voor Fleishman is in Trouble


Jesse Eisenberg, Claire Danes, Lizzy Caplan en Adam Brody spelen de hoofdrol in de chaotische trailer van Fleishman is in Trouble, die volgende maand op Hulu debuteert.

Prime Video deelt trailer voor derde seizoen Tom Clancy's Jack Ryan


De trailer van het nieuwe, langverwachte derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan, met John Krasinski in de hoofdrol, is nu beschikbaar.

Vernieuwde series


HBO-serie Industry vernieuwd met derde seizoen


De nieuwe afgestudeerden die strijden voor een belangrijke positie bij een investeringsbank zullen nog even blijven doorklimmen. De serie Industry is vernieuwd voor een derde seizoen op HBO.

STARZ vernieuwt The Serpent Queen met tweede seizoen


Het verhaal van Catherine de Medici gaat verder op STARZ. De kabelzender heeft The Serpent Queen verlengd met een tweede seizoen van acht afleveringen.

Girls5Eva vindt nieuw thuis bij Netflix


De dames van de meidengroep Girls5Eva hebben een nieuw onderkomen. De comedyserie is vernieuwd voor een derde seizoen op Netflix.

Algemeen nieuws

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Doctor Who verhuist naar Disney+


Doctor Who (2005) verlaat na veertien jaar BBC America. De sciencefictionserie zal verhuizen naar Disney+ in regio's buiten het VK en Ierland, waaronder dus Nederland.

MijnSerie nieuws

Populairste series


Populairste series afgelopen week (43)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty; Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is een serie over de Los Angeles Lakers. Dit basketbalteam heeft vele bekende namen gehad. Welke bekende naam heeft nooit bij de Lakers gespeeld? was Larry Bird. Weetje: Larry Joe Bird heeft zijn hele profcarrière gespeeld bij de Boston Celtics. De roodharige forward van 2.06 meter was al in de jeugd een bezienswaardigheid. Door zijn rivaliteit met een andere grote, Magic Johnson, bereikte de populariteit van het basketbal een geheel nieuw niveau. Hij werd drie keer NBA-kampioen, in 1981-84-86 en werd drie keer tot MVP uitgekozen, 1984-86. Het shirt met nummer 33 wordt bij de Celtics niet meer gedragen uit respect voor de man die met zijn trash-talking een interessant fenomeen werd. Op niet mis te verstane wijze maakte bij tegenstanders dikwijls duidelijk dat het veld van hem was. Later maakte hij als coach ook nog furore.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van oktober 2022 die in week 44 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 31 oktober


20.30 – Love Island Australia – Seizoen 4 (Nine Network)
Inside Man – Miniserie (Netflix)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten