Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 03-2023

Weekoverzicht 03-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 16 tot en met 22 januari. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 3.

Datums


9-1-1


Het zesde seizoen van 9-1-1 is vanaf 15 februari te zien bij FOXNL. 9-1-1 draait om hulpverleners die werkzaam zijn bij de politie, brandweer en ambulance. De cast van het drama wordt aangevoerd door Angela Bassett. In de start van seizoen zes moeten de hulpverleners de mensen in en rondom een stadion redden, nadat de motor van een luchtschip vlam heeft gevat.

La Brea


Het tweede seizoen van La Brea, dat afgelopen september van start ging in Amerika, is in Nederland vanaf 10 februari te zien op SBS 9. De sciencefictionserie draait om een enorm zinkgat dat opduikt in de wijk La Brea in Los Angeles en alle mensen, voertuigen en gebouwen die erin verdwijnen naar de oertijd transporteert. In de start van het tweede seizoen gaat Eve Harris (Natalie Zea) in deze oertijd op zoek naar haar zoon Josh, waarbij ze plots oog in oog komt te staan met een meedogenloze groep uit de prehistorie.

Evil


Het tweede seizoen van Evil met Katja Herbers is vanaf 27 februari in zijn geheel te zien bij Videoland. Het drama volgt een psychologe (Herbers), een priester (Mike Colter) en hun technicus (Aasif Mandvi), die allerlei bovennatuurlijke zaken onderzoeken en vervolgens moeten bepalen of er een wetenschappelijke verklaring mogelijk is. Aan de start van het tweede seizoen probeert het drietal te achterhalen of Leland Townsend (Michael Emerson) bezeten is en dus mogelijk een exorcisme nodig heeft. Het derde seizoen is inmiddels al uitgezonden op Paramount+, het vierde seizoen is al aangekondigd.

Hidden (2018)


Het derde en laatste seizoen van de misdaadserie Hidden (2018) komt naar de VPRO. De Welsche misdaadserie is vanaf 11 februari wekelijks te zien bij de VPRO op NPO 2 en alle acht afleveringen verschijnen dan tevens op NPO Plus, waar de seizoenen één en twee ook bekeken kunnen worden. In het laatste seizoen van de politiedrama dat zich afspeelt in Wales keert Sian Reese-Williams terug als DCI Cadi John. Aan de start van het seizoen onderzoeken Cadi en DS Owen Vaughan de moord op een boer wiens lijk werd gevonden bij een rivier. Het onderzoek leidt naar twee broers met een duister familieverleden.

Lewis


Het vierde seizoen van Lewis is vanaf vrijdag 3 februari elke week te zien op België Eén. De dramaserie is een spin-off van Inspector Morse en volgt DI Robert Lewis (Kevin Whatley), die inmiddels misdaden oplost met ondersteuning van DS James Hathaway (Laurence Fox). In de start van seizoen vier wordt er een stoffelijk overschot gevonden in een bus die toeristische ritjes maakt door Oxford en omgeving. Op de route van de bus ligt onder meer het landgoed Crevecoeur Hall, waar Hathaway zijn jeugd doorbracht omdat zijn vader er conciërge was. Het vierde seizoen van Lewis bestaat uit vier afleveringen.

Mayor of Kingstown


Op 15 januari ging het tweede seizoen van Mayor of Kingstown van start bij Paramount+. In Nederland is het tweede seizoen vanaf 30 januari te volgen op SkyShowtime. De dramaserie draait om de familie McClusky, die veel macht en invloed heeft in Kingstown in Michigan, waar het gevangeniswezen de grootste industrie is. Jeremy Renner speelt de hoofdrol als Mike McClusky, die in de finale van het eerste seizoen te maken kreeg met een enorme gevangenisrel.

Showtrial


De Britse serie Showtrial gaat op 4 februari van start op België Eén. De miniserie van de BBC draait om Talitha Campbell (Céline Buckens), een rijke socialite die ervan beschuldigd wordt haar minder welgestelde klasgenoot Hannah vermoord te hebben. De politie is ervan overtuigd dat ze iets te maken heeft met de verdwijning van Hannah en advocate Cleo Roberts (Tracy Ifeachor) krijgt de opdracht om de arrogante Talitha bij te staan tijdens de verhoren. Cleo probeert haar in het gareel te houden, maar dan komt er bewijs aan het licht dat de zaak op z'n kop zet. De complete serie is momenteel ook nog te kijken op NPO Plus.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van januari die in week 4 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 23 januari


Extreme Sisters – Seizoen 2 (TLC)
Under the Vines – Seizoen 2 (Acorn TV)
21.00 – History's Greatest Mysteries – Seizoen 4 (History)
21.00 – SAS: Who Dares Wins – Seizoen 8 (Channel 4)

-

Dinsdag 24 januari


20.00 – 9-1-1: Lone Star – Seizoen 4 (FOX)

-

Woensdag 25 januari


Dagen zonder broer – Serie première (Eén)
Todo Dia a Mesma Noite – Serie première (Netflix)

-

Donderdag 26 januari


Daniel Spellbound – Seizoen 2 (Netflix)
The Night Manager – Miniserie (NPO Plus)

-

Zondag 29 januari


90 Day Fiancé: The Other Way – Seizoen 4 (TLC)
Liefdestips aan Mezelf – Serie première (GoPlay)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten