Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 07-2023

Weekoverzicht 07-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 13 tot en met 19 februari. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 7.
Serienieuws

Datums


Advokaten


Het tweede seizoen van Advokaten (The Lawyer) is vanaf 5 maart te zien op de Belgische zender Canvas. De Zweeds-Deense thriller volgt advocaat Frank Nordling (Alexander Karim), wiens ouders ooit om het leven kwamen door toedoen van een autobom. Aan de start van seizoen twee wil de inmiddels vader geworden Frank zich voornamelijk gaan richten op zijn gezin, terwijl Patricia zich ernstig zorgen maakt over de veiligheid van hun dochter. Schokkend nieuws over de dood van Therese Waldman zorgt voor een onverwachte wending in Franks relatie met topcrimineel Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen).

The Blacklist


Op 26 februari gaat het tiende en laatste seizoen van The Blacklist in première op de Amerikaanse televisie en de reeks is vanaf 6 maart ook in Nederland wekelijks te zien bij Videoland. De serie draaide jarenlang om de relatie tussen topcrimineel Raymond 'Red' Reddington (James Spader) en FBI-agente Elizabeth Keen (Megan Boone).

The Brokenwood Mysteries


Het vijfde seizoen van het uit Nieuw-Zeeland afkomstige The Brokenwood Mysteries is vanaf 3 maart te zien op Canvas. De misdaadserie volgt detective Mike Shepherd (Neill Rea) en een aantal andere agenten van het lokale politiekorps. In de eerste aflevering wordt er op een kermis het stoffelijk overschot aangetroffen van een man die een hartaanval lijkt te hebben gekregen van een van de attracties. Nader onderzoekt wijst echter uit dat hij mogelijk vergiftigd is en dus wordt er gezocht naar verdachten met een motief. Het vijfde seizoen van The Brokenwood Mysteries bestaat wederom uit vijf afleveringen.

Doogie Kameāloha, M.D.


Vandaag heeft Disney+ de nieuwe trailer en premièredatum onthuld voor seizoen twee van de Disney+ Original-serie Doogie Kameāloha, M.D. die duikt in de hoogte- en dieptepunten van tienerromantiek, terwijl de schoonheid van Hawaï wordt vastgelegd. De Disney Branded Television-serie, die werd genomineerd voor vier CAFE Emmy's, wordt geproduceerd door 20th Television en gaat vrijdag 31 maart van start op Disney+.
Video on youtube


Trom


Na Nordic Noirs die afkomstig zijn uit onder meer Denemarken en Zweden komt er volgende maand één naar de NPO die werd opgenomen op de Faeröer-eilanden. Vanaf 25 maart kun op NPO 3 en NPO Start kijken naar Trom, waarbij de thriller die dag ook in zijn geheel op NPO Plus verschijnt. De hoofdrol is voor de Deense acteur Ulrich Thomsen. Thomsen speelt een journalist die de dood van zijn dochter, een activiste voor dierenrechten, onderzoekt. Er wordt geclaimd dat ze per ongeluk is verdronken, maar er lijkt meer aan de hand. Rechercheur Karla Mohr (Maria Rich) denkt dat een lokale zakenman bij haar dood is betrokken, maar probeert tegelijkertijd ook een geheim verborgen te houden. De serie bestaat uit zes afleveringen.

Without Sin


De nieuwe Britse thriller Without Sin komt volgende maand naar de NPO. Vanaf 25 maart is de tv-serie wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start, terwijl de complete reeks dan tevens op NPO Plus verschijnt. Vicky McClure (Line of Duty) speelt de hoofdrol als Stella Tomlinson, een vrouw die drie jaar eerder haar leven (en huwelijk) in zag storten na de moord op haar dochter en inmiddels een eenzaam bestaan leidt, terwijl haar ex-man (Perry Fitzpatrick) weer opnieuw is begonnen met een andere vrouw. Een confrontatie met de man (Johnny Harris) die destijds voor de moord werd veroordeeld zet Stella echter op het spoor van een verborgen mysterie. Without Sin bestaat uit vier afleveringen en komt van ITVX, de vod-dienst van zender ITV.

Gecancelde Series


The Premise


The Premise keert niet terug voor een tweede seizoen. De FX on Hulu- anthologieserie, gemaakt door BJ Novak (The Office), debuteerde in september 2021. Het is nu na vijf afleveringen gecanceld. Ayo Edebiri, Beau Bridges, Ben Platt, Boyd Holbrook, Daniel Dae Kim, Ed Asner, Eric Lange, George Wallace, Jermaine Fowler, Jon Bernthal, Kaitlyn Dever, Lola Kirke, Lucas Hedges, O'Shea Jackson Jr., Soko en Tracee Ellis Ross verschenen in de serie. De anthologiereeks pakt de waan van de dag aan met behulp van drama en komedie. De serie werd beschreven als een "gedurfde en ambitieuze serie over individuen die in ongekende tijden met tijdloze morele vragen worden geconfronteerd". De eerste aflevering draait om een zelfverklaarde "ontwaakte" blanke nerd (Platt) die ontdekt dat het bewijs dat kan bewijzen dat de politie een daad van wreedheid heeft begaan, is vastgelegd op de achtergrond van een zeer gênante zelfgemaakte sekstape met hemzelf.

Vernieuwde Series


Paris in Love


Peacock heeft vandaag aangekondigd dat Paris in Love is vernieuwd met een tweede seizoen. Het nieuws komt meer dan een jaar nadat het realityprogramma zijn eerstejaarsreeks had afgerond, die bestond uit dertien afleveringen die tussen november 2021 en januari 2022 werden uitgezonden. "Ik vind het geweldig om terug te zijn in Peacock voor nog een seizoen van Paris in Love", aldus Paris Hilton. "Het was zo speciaal om de ups en downs van ons liefdesverhaal te delen in de aanloop naar onze ongelooflijke bruiloft. Terwijl Carter en ik aan dit nieuwe hoofdstuk van ons leven als ouders beginnen, kan ik niet wachten om fans een kijkje te geven in #sliving met mijn geweldige man en lieve babyboy."


MijnSerie nieuws

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van februari 2023 die in week 8 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 20 februari


Ket & Doc – Seizoen 4 (Ketnet)

-

Woensdag 22 februari


Call It Love – Serie première (Disney+)
Murdaugh Murders: A Southern Scandal – Serie première (Netflix)
Tríada – Serie première (Netflix)
Hacked – Seizoen 2 (Streamz)
11.15 – Gogglebox Australia – Seizoen 17 (Network Ten)

-

Donderdag 23 februari


The Ms. Pat Show – Seizoen 3 (BET+)

-

Vrijdag 24 februari


Beyond Paradise – Serie première (BBC One)
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? – Serie première (Netflix)
On Est Party - A Party Travel Guide – Serie première (Streamz)
The Reluctant Traveler with Eugene Levy – Serie première (Apple TV+)
Formula 1: Drive to Survive – Seizoen 5 (Netflix)
21.00 – Gogglebox – Seizoen 21 (Channel 4)

-

Zaterdag 25 februari


19.00 – Ant and Dec's Saturday Night Takeaway – Seizoen 19 (ITV)

-

Zondag 26 februari


20.00 – The Circus – Seizoen 8 (Showtime)
21.00 – Wicked Tuna – Seizoen 12 (National Geographic)
22.00 – Bar Rescue – Seizoen 9 (Paramount Network)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten