Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 16-2023

Weekoverzicht 16-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 17 tot en met 23 april. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 16.
Serienieuws

Datums


Act Your Age


Het tweede deel van het eerste seizoen van de comedyserie Act Your Age zal op zaterdag 3 juni van start gaan op Bounce TV.

Als De Dijken Breken


De dramaserie Als De Dijken Breken is vanaf 29 april te zien op België Eén. De zesdelige reeks speelt zich af tijdens een hedendaagse watersnoodramp die het westen van Nederland en een deel van Vlaanderen onder water zet tijdens een hevige storm. De Belgische minister-president besluit de kuststreek bij Oostende te evacueren en de Nederlandse minister-president (Gijs Scholten van Aschat) moet eenzelfde soort besluit nemen voor de Randstad. De Nederlandse familie Wienesse (met Susan Visser, te zien op de foto) kiest eieren voor hun geld en vertrekt. De Belgische Sonja blijft tegen het evacuatieplan in met moeder en kinderen juist achter in haar kleine huisje aan zee. De coproductie van Eén en omroep EO werd in 2016 voor het eerst uitgezonden op televisie.

Morden i Sandhamn


Het vijfde seizoen van het Scandinavische misdaaddrama Morden i Sandhamn is binnenkort te zien bij de NPO: vanaf 13 mei is de reeks wekelijks te volgen op NPO 3 en NPO Start, terwijl alle afleveringen dan tevens beschikbaar zijn op NPO Plus, waar de eerdere vier seizoenen al te zien zijn. Morden i Sandhamn speelt zich af op een idyllisch eiland voor de kust van Stockholm. In de eerste aflevering van het vijfde seizoen wordt een inbreker door de politie gearresteerd. Hij claimt informatie te hebben over een vermiste vrouw, maar wil alleen met Nora in gesprek.

Riches


De Britse ITVX dramserie Riches komt naar Nederland. Omroep Zwart zal de serie vanaf 14 mei wekelijks gaan uitzenden via NPO 3 en NPO start. De serie zal ook in zijn geheel te zien zijn op NPO Plus. Riches draait om (de nasleep van) de dood van Stephen Richards (Hugh Quarshie), die een groot imperium opbouwde met de verkoop van cosmetische producten. Nadat hij aan een hartaanval overlijdt begint er een gevecht om zijn nalatenschap, waarbij de levens van de kinderen uit zijn beide huwelijken met elkaar in aanvaring komen.

Premièredatums


The Horror of Dolores Roach


Prime video heeft een premièredatum aangekondigd voor de nieuwe dramaserie The Horror of Dolores Roach. Op vrijdag 7 juli zal de serie met in de hoofdrollen Justina Machado, Alejandro Hernandez, Kita Updike en K. Todd Freeman in première gaan. The Horror of Dolores Roach is geïnspireerd op een Spotify-podcast met dezelfde naam. Het verhaal volgt een vrouw (Machado) die een onterechte periode van zestien jaar in de gevangenis heeft doorgebracht en de moeite die ze zal doen om haar leven na haar vrijlating te stabiliseren.

MijnSerie nieuws

Prijsvragen


Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van And Just Like That...; De serie And Just Like That… is een nieuw hoofdstuk van Sex and the City. Welk personage uit Sex and the City keerde niet terug naar And Just Like That…? was Samantha Jones. Weetje: Kim Cattrall, die Samantha vertolkt, liet door de loop van de jaren heen al meerdere keren weten dat ze geen deel uit zou maken van een eventueel vervolg. Dit zou alles te maken hebben met haar niet al te goede verstandhouding met Sarah Jessica Parker.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van april 2023 die in week 17 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 24 april


The Good Fight – Seizoen 6 (Videoland) laatste seizoen

-

Woensdag 26 april


El amor después del amor – Serie première (Netflix)
Sam - Ein Sachse - Serie première (Disney+)
Tú también lo harías – Serie première (Disney+)
Awkwafina is Nora from Queens – Seizoen 3 (Comedy Central)

-

Donderdag 27 april


Sygeplejersken – Serie première (Netflix)
Delete Me – Seizoen 2 (Viaplay)
Firefly Lane – Seizoen 2B (Netflix) laatste seizoen
1985 – Seizoen 1 (NPO Plus)
Detective Van der Valk – Seizoen 3 (NPO Plus)

-

Zaterdag 29 april


Agent Hamilton – Seizoen 2 (Canvas)
Call the Midwife – Seizoen 12 (BBC First)
Als De Dijken Breken – Miniserie (Eén)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten