Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 17-2023

Weekoverzicht 17-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 24 tot en met 30 april. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 17.
Serienieuws

Datums


Harry Wild


De misdaadserie met Jane Seymour, Harry Wild, is vanaf vrijdag 19 mei te zien in Nederland op BBC First. Harry Wild is de onlangs gepensioneerde literatuurdocent Harriet ‘Harry’ Wild, die nadat ze slachtoffer wordt van een straatroof neerstrijkt bij haar zoon Charlie (Kevin Ryan). Charlie is een detective bij de politie van Dublin en Harriet merkt op dat zijn laatste moordzaak sprekend lijkt op een obscuur Elizabethaans toneelstuk. Haar zoon weigert echter haar hulp en dus probeert ze – samen met een onwaarschijnlijke sidekick – zelf de moordenaar op te sporen. Vervolgens krijgt ze de smaak te pakken en neemt ze als detective nog meer zaken op zich.

Maternal


De serie Maternal, die nog niet eerder is vertoond op de televisie, zal vanaf donderdag 18 mei te zien zijn op NPO Plus en NPO Start. Maternal volgt drie artsen die net moeder zijn geworden en vlak na de pandemie weer terug aan het werk gaan. De hoofdrollen worden gespeeld door Parminder Nagra, Lara Pulver en Lisa McGrillis. Bijrollen zijn er voor onder meer Raza Jaffrey, Oliver Chris en Julie Graham.

The Tower


The Tower is in Nederland te zien op HBO Max, maar vanaf 12 mei is de Britse serie ook te zien op het Belgische Eén. The Tower volgt inspecteur Sarah Collins, die wordt opgeroepen als beneden aan een flatgebouw de levenloze lichamen worden gevonden van een 15-jarige Libische tiener en een 52-jarige politieagent. Op het dak treft ze vervolgens nog een andere agente en een getraumatiseerde 5-jarige jongen aan.

A Town called Malice


A Town called Malice speelt zich af in de jaren tachtig en draait om een criminele familie uit Zuid-Londen. Om aan de aandacht van de politie te ontsnappen vlucht het jongste familielid Gene Lord (Jack Rowan) samen met zijn verloofde Cindy (Tarirah Sharif) naar de Costa del Sol. Niet veel later raken ze ook in Spanje verwikkeld in criminele praktijken, waarna de rest van de familie hen achterna reist. De serie is vanaf 12 mei te zien bij SkyShowtime.

Vernieuwde Series


Johnson


De Bounce TV dramedyserie Johnson is vernieuwd met een derde seizoen en dat derde seizoen zal op 5 augustus van start gaan.

MijnSerie nieuws

Prijsvragen


Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van His Dark Materials; De serie His Dark Materials zou eigenlijk een driedelige filmreeks worden. Wie speelde de rol van Lyra in het eerste deel van de filmreeks? was Dakota Blue Richards. Weetje: Howel Dafne Keen in de serie de hoofdrol speelde was het Dakota Blue Richards die in film Het Gouden Kompas de hoofdrol vertolkte.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten