Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 35-2023

Weekoverzicht 35-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 28 augustus tot en met 3 september. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 35.
Serienieuws

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 35 (28 augustus tot en met 3 september 2023)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en Vlaanderen uitkomen de komende week.

Rick and Morty seizoen zeven krijgt startdatum op Adult Swim


De populaire Adult Swim animatieserie Rick and Morty keert over niet al te lange tijd terug met nieuwe afleveringen voor seizoen zeven.

Tweede seizoen van westernserie Billy the Kid krijgt startdatum en teaser


De startdatum van het tweede seizoen van Billy the Kid is vastgesteld. MGM+ heeft een teaser vrijgegeven waarin wordt gedeeld wat er in het verschiet ligt in de westernserie.

Startdatum en eerste blik op seizoen twee voor Wolf Like Me


Wolf Like Me heeft een startdatum voor seizoen twee. Peacock heeft aangekondigd dat nieuwe afleveringen van de dramedyserie in oktober zullen verschijnen.

Start- en premièredatums september 2023


Ook voor de maand september 2023 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie** begint, welk seizoen of première en welke zender.

Derde seizoen van Transplant krijgt nieuwe startdatum van NBC


Fans moeten nog even wachten op de start van seizoen drie van het Canadese medische drama Transplant.

Starz geeft Power Book lll: Raising Kanan startdatum voor het derde seizoen


Power Book III: Raising Kanan keert aan het eind van het jaar terug naar Starz met seizoen drie.

Startdatum en vroege teaser voor derde seizoen van BMF


BMF heeft een startdatum voor het derde seizoen. Starz kondigde de terugkeer van de serie voor 2024 aan met de release van een vroege teaser.

Tweede seizoen van Our Flag Means Death krijgt startdatum en teaser


Eerder deze week werden enkele eerste foto's van seizoen twee van Our Flag Means Death vrijgegeven en nu heeft Max de startdatum van de piratenkomedie aangekondigd.

Gecancelde/Beëindigde series


Doogie Kameāloha, M.D. door Disney+ na twee seizoenen gecanceld


Er komt geen derde seizoen voor Doogie Kameāloha, M.D. Disney+ heeft de serie na twee seizoenen gecanceld.

Disney+ gaat niet verder met The Spiderwick Chronicles


Omwille van een focus op content curatie en Disney-eigendom titels, gaat Disney+ niet verder met The Spiderwick Chronicles.

Veelbesproken HBO-serie The Idol krijgt geen tweede seizoen


De controversiële serie The Idol van Euphoria-bedenker Sam Levinson en Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd, keert niet terug voor een tweede seizoen.

Disney+ gaat niet verder met Britse serie Nautilus om verdere kosten te besparen


Nautilus, de Britse live-action Captain Nemo-serie die twee jaar geleden in opdracht van Disney+ gemaakt zou worden, gaat niet langer naar de streamer.

Hulu cancelt historische comedyserie The Great na drie seizoenen


Oké, deze doet pijn. Hulu heeft fanfavoriet The Great na drie seizoenen gecanceld.

Kijkcijfers


Kijkcijfers Amerika van week 34


In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken op de overzicht pagina van de serie of in het Premium account.

Nieuwe series


BBC geeft groen licht voor dramaserie Hot Flush en andere projecten


De BBC heeft groen licht gegeven voor de nieuwste dramaserie van Happy Valley-bedenker Sally Wainwright, Hot Flush, en meerdere projecten.

Overzicht nieuwe series in september 2023


Net als in augustus 2023 hebben we alle* nieuwe series die in september 2023 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

Première datums


Premièredatum en eerste foto's voor Hulu-serie The Artful Dodger


De nieuwe Hulu-serie The Artful Dodger, geïnspireerd op het personage uit de roman Oliver Twist van Charles Dickens, gaat in november in première en er zijn al eerste foto's vrijgegeven.

Netflix geeft premièredatum en first-look foto's vrij voor Obliterated


Obliterated komt naar Netflix. De streamingdienst heeft de premièredatum van de actie-comedyserie bekendgemaakt met de vrijgave van first-look foto's en een poster.

Videos/Fotos


Prime Video geeft teaser vrij voor Wilderness met muziek van Taylor Shift


Swifties kunnen hun hart ophalen nu een teaser voor Prime Video-thrillerserie Wilderness is verschenen. Als belangrijk onderdeel van de teaser speelt Taylor Swift's Look What You Made Me Do (Taylor's Version) op de achtergrond.

Prime Video geeft poster en personagebeschrijvingen vrij voor Gen V


Gen V komt volgende maand naar Prime Video en de streamingdienst heeft nu een nieuwe poster en details vrijgegeven voor de spin-offserie van The Boys.

Trailer voor derde seizoen van The Morning Show vrijgegeven


The Morning Show keert volgende maand terug voor zijn derde seizoen en Apple TV+ heeft nu een nieuwe trailer vrijgegeven.

Trailer voor nieuwe NBC-serie The Irrational met Jesse L. Martin


"Mijn naam is Alec Mercer en ik ben erbij gehaald omdat ik mensen ken en weet waarom ze onverklaarbare dingen doen." Dat zegt Jesse L. Martin's Alec aan het begin van de eerste trailer van de NBC dramaserie The Irrational.

Max onthult first-look foto's voor Our Flag Means Death seizoen twee


Our Flag Means Death komt in oktober terug voor het tweede seizoen en Max heeft de eerste foto's voor het komende seizoen vrijgegeven.

Max geeft trailer vrij voor het derde seizoen van comedyserie Starstruck


Starstruck keert binnenkort terug naar Max. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de romantische comedyserie in september terugkeert met de vrijgave van een trailer.

Vernieuwde series


The Lincoln Lawyer vernieuwd met een derde seizoen door Netflix


Netflix heeft The Lincoln Lawyer vernieuwd voor een derde seizoen dat zal bestaan uit tien afleveringen na een succesvolle tweede reeks waarin de serie de Top 10 bereikte in 81 landen.

Algemeen nieuws

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Zeven series van AMC binnenkort ook tijdelijk te zien op Max


Een aantal series van AMC Networks, waaronder Fear The Walking Dead, A Discovery of Witches en Killing Eve, zullen worden gestreamd op Max als onderdeel van een ongebruikelijke digitale overeenkomst.

Weetjes


UPDATE: Nieuwe series toevoegen via TMDB of Trakt, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie. We hebben de regels wat aangescherpt, hieronder meer daarover.

MijnSerie nieuws

Columns


Achter de Camera - Ryan Murphy


In Achter de Camera kijken we naar mensen die misschien niet op het scherm te zien zijn, maar wel belangrijk voor series zijn. Vandaag kijken we achter de camera naar de schrijver, regisseur en producent Ryan Murphy

Poll


Serie van het jaar verkiezing 2023 - poll augustus 2023


Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

Populaire series


Populairste series afgelopen week (35)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Prijsvragen


Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van The White Lotus; De serie The White Lotus speelt zich af op een resort dat White Lotus heet. De lotus is ook een waterplant, in welk religies is de plant een symbool van zuiverheid? was Hindoeïsme en Boeddhisme. Weetje: De heilige lotus of Indische lotus (Nelumbo nucifera) is een waterplant uit de familie Nelumbonaceae. De plant heeft roze bloemen en een vrucht in de vorm van een doorgesneden kegel. De plant wortelt in een moerasachtige bodem, echter zonder dat de bladeren en de bloemen er ooit modderig uitzien. Daarom is de lotus een symbool van zuiverheid in het hindoeïsme en het boeddhisme. Het zelfreinigend vermogen van de bladeren wordt wel het lotuseffect genoemd.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van september die in week 36 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 4 september


18.00 – Brugklas – Seizoen 12 (AVROTROS)
20.15 – Thuis – Seizoen 29 (Eén)
Exen – Serie première (Streamz)

-

Woensdag 6 september


6ixtynin9 the Series – Serie première (Netflix)
B.O. – Serie première (Netflix)

-

Donderdag 7 september


The Killing Kind – Serie première (Paramount+)
The Lovers – Serie première (Sky Atlantic)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten