Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 47-2023

Weekoverzicht 47-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 20 tot en met 26 november. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 47.
Serienieuws

Casting nieuws


Chicago Fire-actrice Kara Killmer (Sylvie Brett) vertrekt in seizoen twaalf


Chicago Fire zal tijdens het twaalfde seizoen van de NBC-serie afscheid nemen van Kara Killmer's personage Sylvie Brett.

Joe Dempsie (Game of Thrones) en andere acteurs voegen zich bij het tweede seizoen van BBC's Showtrial


Joe Dempsie (Game of Thrones) en BAFTA-winnares Francesca Annis (Flesh and Blood (2020)) behoren tot de acteurs aan boord van seizoen twee van Ben Richards' BBC juridisch drama Showtrial.

Jeffrey Donovan keert niet terug voor nieuw seizoen van Law & Order


Jeffrey Donovan keert niet terug als Senior Detective Frank Cosgrove voor seizoen 23 van de langlopende serie Law & Order.

Shantel VanSanten gaat van FBI naar FBI: Most Wanted voor het vijfde seizoen


Shantel VanSanten verhuist van FBI naar FBI: Most Wanted voor het vijfde seizoen van laatstgenoemde serie. Ze zal de rol van Special Agent Nina Chase hernemen.

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 47 (20 tot en met 26 november 2023)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en Vlaanderen uitkomen de komende week.

Startdatum en teaser voor het tweede seizoen van Hallmark's The Way Home


Hallmark heeft de startdatum van het tweede seizoen vastgesteld voor The Way Home, de populaire dramaserie met Andie MacDowell, Chyler Leigh, Sadie Laflamme-Snow en Evan Williams.

Gecancelde/Beëindigde series


Blue Bloods eindigt met een gesplitst veertiende seizoen


Het komende veertiende seizoen van CBS's politiefamiliedrama Blue Bloods wordt het laatste en wordt in tweeën gehakt.

La Brea eindigt definitief met een verkort derde seizoen


Seizoen drie van het NBC sciencefiction-drama La Brea wordt het laatste. De serie wordt afgesloten met een verkort seizoen dat uit zes afleveringen zal bestaan.

Westernserie Ride na één seizoen gecanceld door Hallmark Channel


Hallmark heeft Ride gecanceld, het Yellowstone (2018)-achtige drama over een landelijke maar krap bij kas zittende ranch die wordt gerund door een ouder die weduwe is en een geliefd familielid verliest.

Disney+ cancelt The Muppets Mayhem na één seizoen


De Electric Mayhem Band gaat uit elkaar nadat Disney+ de laatste Muppets-serie The Muppets Mayhem van The Goldbergs (2013)-bedenker Adam F. Goldberg na één seizoen heeft gecanceld.

The Horror of Dolores Roach, Harlan Coben's Shelter en With Love gecanceld door Prime Video


Amazon heeft een trio scriptseries geschrapt van zijn Prime Video-service: The Horror of Dolores Roach, Harlan Coben's Shelter en With Love stoppen allemaal.

Anthologie-comedyserie Miracle Workers (2019) na vier seizoenen gecanceld


Miracle Workers (2019) is tot een einde gekomen. TBS heeft de de laatste overgebleven live-action comedy, na vier seizoenen gecanceld. De finale van seizoen vier, die nu de finale van de serie is, werd op 28 augustus uitgezonden.

Kijkcijfers


Kijkcijfers Amerika van week 46


In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken op de overzicht pagina van de serie of in het Premium account.

Nieuwe series


Comedy English Teacher met Brian Jordan Alvarez opgepikt door FX


FX heeft een serieorder gegeven aan English Teacher, een comedy gecreëerd door en met Brian Jordan Alvarez in de hoofdrol.

Michael Sheen en Ruth Wilson spelen in Amazon-serie gebaseerd op het beruchte Newsnight-interview met prins Andrew


Michael Sheen en Ruth Wilson leiden de cast van A Very Royal Scandal, Prime Video's aankomende gelimiteerde serie over het rampzalige interview van prins Andrew met Newsnight's Emily Maitlis.

Masterpiece en BBC beginnen met productie voor Wolf Hall: The Mirror and the Light


Masterpiece PBS en de BBC gaan beginnen met de productie van Wolf Hall: The Mirror and the Light, een bewerking van de laatste roman in Hilary Mantel's bekroonde trilogie.

Amazon MGM bestelt pilot gebaseerd op Charlie Bone fantasie romans


Amazon MGM Studios heeft een pilot besteld gebaseerd op de Charlie Bone kinder/YA fantasie romans.

Première datums


Premièredatum en first-look foto's voor Mr. & Mrs. Smith van Prime Video


Prime Video heeft een winterse premièredatum vastgesteld voor Mr. & Mrs. Smith, de herbewerking van de actie-komediefilm uit 2005 van Doug Liman.

Apple TV+ geeft premièredatum vrij voor Dior/Chanel dramaserie The New Look


Apple TV+ heeft enkele van de eerste beelden vrijgegeven van The New Look, een drama over mode-iconen Christian Dior en Coco Chanel.

The Walking Dead: The Ones Who Live krijgt premièredatum en nieuwe teaser van AMC


De serie, met Andrew Lincoln en Danai Gurira die terugkeren in hun rollen als Rick Grimes en Michonne, zal zowel op AMC als AMC+ in première gaan.

Spin-offs / Remake


Spin-off van Bosch rondom Renée Ballard krijgt serieorder van Prime Video


Het Bosch-universum breidt zich verder uit. Prime Video heeft een serie van tien afleveringen besteld voor het nog titelloze project over nieuw personage Renée Ballard.

Videos/Fotos


Trailer van Percy Jackson and the Olympians onthult langere blik op Disney+ serie


Een nieuwe trailer voor de aankomende Disney+ adaptatie van Percy Jackson and the Olympians laat zien hoe het titulaire personage (gespeeld door Walker Scobell) ontdekt dat hij geen gewone jongen is.

Trailer vrijgegeven voor NBC's nieuwe comedyserie Extended Family


Jon Cryer (Two and a Half Men) keert terug naar komedie in Extended Family van NBC, samen met Abigail Spencer en Donald Faison.

Vernieuwde series


Nieuw seizoen Gooische Vrouwen vanaf eind 2024 te zien op SBS 6 en Videoland


Een nieuw seizoen van de populaire serie Gooische vrouwen is eind 2024 te zien op televisie. Videoland en Talpa werken samen aan een nieuw seizoen, bevestigt Talpa.

Netflix vernieuwt Black Mirror met een zevende seizoen


Black Mirror van Charlie Brooker komt terug voor een zevende seizoen. Netflix heeft de serie, waarvan het zesde seizoen in juni afliep, vernieuwd.

Dramedy-serie Unprisoned vernieuwd met een tweede seizoen


Unprisoned, de dramedy-serie van Onyx Collective met in de hoofdrollen Kerry Washington en Delroy Lindo, is vernieuwd met een tweede seizoen.

Algemeen nieuws

Netwerken


NBC maakt première- en startdatums bekend voor 2024


Na CBS en ABC heeft nu ook NBC zijn schema voor begin 2024 bekend gemaakt.

FOX komt met schema voor tussenseizoen 2023-2024


Het schema van FOX voor het tussenseizoen 2023-2024 komt als laatste in de rij, na CBS, NBC en ABC, en bevat terugkerende series als The Cleaning Lady (US) en Alert: Missing Persons Unit.

MijnSerie nieuws

Columns


Achter de Camera - Russell T. Davies


In Achter de Camera kijken we naar mensen die misschien niet op het scherm te zien zijn, maar wel belangrijk voor series zijn. Vandaag kijken we achter de camera naar schrijver en producent Russell T. Davies.

MijnSerie Website en/of App


Nieuwe MijnSerie website: Ontdek donkere modus


De eerste pagina's van de nieuwe website staan online

Populaire series


Populairste series afgelopen week (47)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Prijsvragen


Maak kans op het eerste en tweede seizoen van The White Lotus op dvd


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste en tweede seizoen van The White Lotus. We geven één dvd-box weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Downton Abbey; Het eerste seizoen van Downton Abbey start met het bericht dat de Titanic is gezonken. In welke jaar zonk de Titanic? was 1912. Weetje: Het nieuws over het zinken van de Titanic komt helemaal aan het begin van de serie naar Downton Abbey. Het verhaal staat in de krant en er volgt een telegram aan Lord Grantham van zijn advocaat, George Murray, die een partner heeft in New York. Het telegram liet hem weten dat zijn neef en vermoedelijke opvolger, James Crawley, en de enige zoon van James, Patrick, op de passagierslijst stonden en niet leken te zijn gered. Het lichaam van James Crawley behoorde tot degenen die uit de zee werden gehaald en in Canada werden begraven. Patrick's lichaam werd nooit teruggevonden.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten