Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 50-2023

Weekoverzicht 50-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 11 tot en met 17 december. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 50.
Serienieuws

Casting nieuws


Ray Romano gaat in Netflix-comedyserie No Good Deed spelen


Emmy-winnaar Ray Romano speelt de hoofdrol in No Good Deed, de acht afleveringen durende donkere Netflix-comedyserie van Dead to Me-bedenker Liz Feldman.

Origineel castlid van FBI: International verlaat CBS-serie in het derde seizoen


FBI: International moet het binnenkort met een origineel castlid minder doen, want één van hen verlaat de misdaadserie in seizoen drie.

Brad Garrett toegevoegd aan cast Not Dead Yet


Emmy-winnaar Brad Garrett wordt de vaste tegenspeler van Gina Rodriguez in het komende tweede seizoen van ABC’s comedyserie Not Dead Yet.

Simone Missick gecast voor AppleTV+'s Government Cheese


Voormalig All Rise en Luke Cage-ster Simone Missick is gecast tegenover David Oyelowo in Government Cheese, de aankomende dramaserie van Apple TV+.

Alexander Siddig te zien in derde seizoen Foundation


De Foundation (2021) van Apple TV+ breidt de cast van seizoen 3 uit, waarbij Alexander Siddig (Shantaram) de meest prominente nieuwe naam is.

Rome Flynn toegevoegd aan twaalfde seizoen Chicago Fire


Rome Flynn (How to Get Away with Murder) is het nieuwste lid van NBC’s Chicago Fire en krijgt een terugkerende gastrol die zou kunnen uitgroeien tot iets groters. Flynn debuteert in de 2e aflevering van seizoen 12, die uitkomt op 24 januari.

Datums


Derde seizoen And Just Like That... pas in 2025 te zien


Waarschijnlijk dankzij de vertragingen veroorzaakt door de nu opgeloste dubbele Hollywoodstakingen, zullen we het derde seizoen van Max's And Just Like That… pas in 2025 zien.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 50 (11 tot en met 17 december 2023)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en Vlaanderen uitkomen de komende week.

Netflix kondigt startdatum seizoen drie Bridgerton aan


Blijkbaar is het derde seizoen van Shondaland's Bridgerton 'ultra-sexy'. En nu heeft het (eindelijk) een terugkeerdatum: de Netflix-serie is terug – en in twee delen – in het voorjaar van 2024.

Gecancelde/Beëindigde series


Freeform cancelt ook zijn laatste twee gescripte series


Het einde is gekomen voor de laatste twee series van Freeform. Het Disney-kabelnetwerk heeft beide series gecanceld.

Hightown stopt na 3e seizoen


Seizoen drie van de door Monica Raymund geleide dramaserie Hightown zal het laatste zijn. Het laatste seizoen gaat op 26 januari in première.

Curb Your Enthusiasm eindigt met seizoen 12


"This is pretty, pretty, pretty sad news" Curb Your Enthusiasm loopt officieel ten einde met seizoen 12 op HBO.

Kijkcijfers


Kijkcijfers Amerika van week 49

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken op de overzicht pagina van de serie of in het Premium account.

Nieuwe series


Masterpiece's Miss Austen cast Keeley Hawes en Rose Leslie in de hoofdrollen


Keeley Hawes (Bodyguard) en Rose Leslie (Game of Thrones) spelen de hoofdrollen in Miss Austen, de televisiebewerking van Gill Hornby's bestseller.

AppleTV+ geeft release datum en eerste foto's vrij van Palm Royale


We krijgen de eerste blik op Palm Royale (voorheen Mrs. American Pie), Kristen Wiigs comedyserie in Palm Beach, die op 20 maart in première gaat op Apple TV+.

Masterpiece maakt startdatum Alice & Jack bekend


Alice & Jack gaat op 17 maart in première op Masterpiece, de Britse tv-serie met in de hoofdrollen Andrea Riseborough (Bloodline) en Domhnall Gleeson (The Patient).

Murderbot serie besteld door AppleTV+, Alexander Skarsgård toegevoegd aan cast


Apple TV+ heeft Murderbot officieel besteld, een sci-fi-dramaserie van tien afleveringen met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Emmy-winnaar Alexander Skarsgård (Succession).

Première datums


AppleTV+ serie Constellation krijgt premiere datum


Constellation komt binnenkort naar Apple TV+ en de streamingdienst heeft de eerste foto's vrijgegeven voor de nieuwe thriller. Peter Harness creëerde de serie van acht afleveringen, die in februari verschijnt.

Derde seizoen Girls5Eva krijgt startdatum


De meiden zijn in maart weer in de stad: Netflix heeft onthuld dat Girls5eva, de muzikale komedie van maker en uitvoerend producent Meredith Scardino (Unbreakable Kimmy Schmidt), op 14 maart terugkeert voor een derde seizoen van zes afleveringen.

Spin-offs / Remake


Sequel-serie Suits in de maak bij USA Network


Mogelijk hebben we nog niet het laatste gezien van Suits op het kleine scherm. Seriemaker Alan Korsh werkt aan een nieuwe serie die zich afspeelt in het Suits-universum.

Videos/Fotos


Peacock geeft eerste foto's van Apples Never Fall vrij


Peacock heeft enkele van de eerste afbeeldingen vrijgegeven van Apples Never Fall, Peacock's aankomende gelimiteerde serie gebaseerd op de bestsellerroman van Big Little Lies en Nine Perfect Strangers-auteur Liane Moriarty.

Nieuwe trailer voor tweede seizoen The Tourist


The Tourist is naar Ierland vertrokken en kijkers hebben een eerste glimp gekregen in de trailer van seizoen 2 van de Jamie Dornan-ster, die Nieuwjaarsdag lanceert.

Vernieuwde series


Prime Video's comedyserie Harlem vernieuwt met een derde seizoen


Prime Video heeft de serie Harlem vernieuwd met een derde seizoen, met onder andere Meagan Good in de hoofdrol.

Netflix vernieuwt Blue Eye Samurai met een tweede seizoen


Netflix heeft de veelgeprezen animatieserie Blue Eye Samurai voor een tweede seizoen verlengd.

Platonic vernieuwd met een tweede seizoen door AppleTV+


Apple TV+ heeft Platonic, de succesvolle komedie van een half uur met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Rose Byrne en Seth Rogen, vernieuwd met een tweede seizoen.

Power Book IV: Force vernieuwd met derde seizoen


Power Book IV: Force is vernieuwd voor een derde seizoen door en bij Starz.

Algemeen nieuws

Nominaties/prijzen


Nominaties 81ste Golden Globes Awards


De nominaties voor de 81e jaarlijkse Golden Globe Awards werden maandagochtend bekendgemaakt, waardoor het prijzenseizoen weer officieel van start is gegaan.

Overlijdensberichten


Acteur Andre Braugher (61) overleden


André Braugher is overleden. De tweevoudig Emmy-winnende ster van series als Homicide: Life on the Street, Men of a Certain Age en Brooklyn Nine-Nine was 61.

MijnSerie nieuws

Populaire series


Populairste series afgelopen week (50)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Prijsvragen


Maak kans op de complete serie van Game of Thrones op blu-ray


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie van Game of Thrones. We geven één blu-ray box weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Friends; Het personage van Matthew Perry in Friends was Chandler Bing. Wat wat de tweede naam van Chandler? was Muriel. Weetje: Chandler Muriel Bing, Ross Eustace Geller, Rachel Karen Green, Joseph ‘Joey’ Francis Tribbiani Jr., Monica Elisabeth Geller en Phoebe Buffay.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Vacatures


Word schrijver bij MijnSerie.nl en ontvang gratis premium lidmaatschap!


Ben jij gepassioneerd over series en schrijven? MijnSerie.nl, de leukste website van Nederland, is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die recensies, nieuwsberichten en/of columns willen schrijven.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van december die in week 51 van start of in première zullen gaan.



-

Woensdag 20 december


The Sand Flower – Serie première (ENA)
Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima – Serie première (Disney+)

-

Zaterdag 23 december


Extended Family – Serie première (NBC)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten