Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Week Overzicht 33

Week Overzicht 33

Zijn de scholen al begonnen of zit iedereen nog ergens op een camping in Frankrijk? Wat gebeurt er? In ieder geval niet veel in televisieland, met hier en daar een casting, vernieuwing of beëindiging. Het ruikt vooral naar de voorbereiding voor het nieuwe TV seizoen dat losbarst in september. Weinig nieuws onder de donkergrijze, bewolkte zomerhemel in het week overzicht van MijnSerie.nl!



Downton Abbey
- Het vijfde seizoen van de serie staat voor de deur. Het is 1924 en de emancipatie van vrouwen wordt steeds belangrijker. Vooral Lady Mary (de voor een Emmy genomineerde Michelle Dockery) zal dit jaar schijnen. "Er staan pannetjes op het vuur voor Lady Mary," vertelt Dockery aan The Hollywood Reporter. "Een spannend jaar omdat ze veel meer lol heeft, ze gaat verder met haar leven. Ze neemt echt de verantwoordelijkheid van het landgoed op zich en de relatie tussen haar en Robert verandert. Hij ziet dat ze het aankan." 
- Een van de nieuwe castfoto's van de serie bevat een kleine fout. Op de antieke schouw heeft iemand een waterflesje laten staan. Niet echt typisch jaren twintig. Bekijk hier de foto. Als reactie op de fout heeft de cast een grappige reactie op Facebook geplaatst.

Grey's Anatomy
- "Ik denk niet dat de ruzie het einde van het huwelijk betekent," zegt Shonda Rhimes, bedenker van Grey's Anatomy over de discussie die hoofdrolspelers Meredith en Derek hebben aan het eind van seizoen tien. "Het is echt voor TV dat huwelijken eindigen over makkelijke of moeilijke dingen. Ik zou een koppel willen zien die een moeilijke tijd heeft in hun huwelijk en dat het niet betekent dat het huwelijk voorbij is. Er is iets geweldigs aan het zien van een koppel met een volwassen huwelijk waar dingen fout gaan, dingen moeilijk zijn en mensen er doorheen proberen te komen en het op lossen." 

Orange is the New Black
- Mike Birbiglia, die onder andere in The Fault in Our Stars speelt, is gecast in een terugkerende rol in het derde seizoen van de Netflix serie, meldt The Hollywood Reporter. Zoals gewoonlijk is de rol nog onbekend aangezien details over de nieuwe reeks geheim gehouden worden. Het tweede seizoen is momenteel te zien bij de streamingsdienst.



State of Affairs
- Uitvoerend producent Ed Bernero van de opkomende NBC serie met Katherine Heigl verlaat het project, meldt Entertainment Weekly. Bernero zou niet goed met bedenker/regisseur Joe Carnahan, die al vanaf het ontstaan bij het creatieve process betrokken is, overweg kunnen. Als voormalig Criminal Minds producent werd Bernero er na het filmen van de pilot bij gehaald om de serie te overzien. Nu stapt hij af. Een vervanger moet nog worden aangewezen.

The Good Wife
- Connie Nielsen (The Following) heeft een rol geboekt in het zesde seizoen van de CBS serie. Ze speelt een intelligente verdediger die connecties heeft in de politiek van Chicago. Nielsen maakt haar opwachting in de vierde aflevering van het seizoen.



The Messengers
- Navid Negahban (Homeland) en Lauren Bowles (True Blood) voegen zich bij de cast van de midseason serie. Negahban speelt een minister president van een land in het Midden-Oosten en Bowles is een gepassioneerde senator. De serie draait om een groep van ogenschijnlijk willekeurige vreemden die sterven aan een energieschok nadat een mysterieus object op aarde stort. Ze worden wakker en komen erachter dat ze verantwoordelijk gehouden worden voor het stoppen van het einde der tijden.

Meer op MijnSerie.nl
- Suits is vernieuwd met een vijfde seizoen
- Robin Williams is overleden
- Switched at Birth krijgt een vierde seizoen
- The Leftovers zijn ook nog over na seizoen twee
- Cast Veronica Mars keert terug voor webserie
- Outlander krijgt een tweede seizoen
- Twisted stopt na één seizoen
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten