Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 34

Weekoverzicht 34

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 augustus voor je op een rijtje gezet.

Weetjes


Naast Bane zal er in het korte allerlaatste vijfde seizoen van Gotham nog een mutant opduiken. Mutant Leader van Frank Miller zal zijn opwachting gaan maken in No Man’s Land. De FOX Batman-prequel zal in het vijfde en allerlaatste seizoen laten zien hoe Bruce Wayne Batman werd. Al had hij niet veel keus in No Man’s Land, afgesloten van de buitenwereld met vele vijanden die op hem jagen. Wanneer het tiendelige vijfde seizoen van Gotham van start gaat is nog niet bekend.

Algemeen Serienieuws


American Horror Story


Diverse topseries verdwijnen na 8 september bij Netflix, zo werd kortgeleden bekend. Nu blijkt dat ook American Horror Story lijkt te verdwijnen bij de streamingdienst.

De Luizenmoeder


De komende weken beginnen de scholen weer en hoe kun je het nieuwe schooljaar nou beter beginnen dan met het hele eerste seizoen van De Luizenmoeder?

The Grand Tour (2016)


The Grand Tour (2016)-presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May krijgen hun eigen racegame, gebaseerd op het autoprogramma.

Veronica Mars


Zender Hulu, bedenker Rob Thomas en hoofdrolspeelster Kristen Bell werken aan een doorstart van de serie Veronica Mars.

Datums Series


Boer zoekt vrouw


Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw gaat op 16 september van start op NPO 1. Dit jaar blijft presentator Yvon Jaspers in Nederland en helpt ze vijf boeren bij het vinden van de ware liefde.

Once Upon a Time


Het zevende en laatste seizoen van de ABC-serie Once Upon a Time zal bij Netflix te zien zijn vanaf 1 september. Eerder dit jaar is het seizoen al te zien geweest bij ABC.

Outlander


Het langverwachte derde seizoen van Outlander komt naar Netflix.

Startdatums series op de Vlaamse TV


Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Wanderlust


Netflix heeft de premièredatum aangekondigd voor Wanderlust, de serie met Emmy- en Golden Globe Award-winnende actrice Toni Collette.

Nieuwe Series


Reef Break


ABC heeft de nieuwe zomerserie Reef Break direct tot serie besteld en de onvergetelijke Poppy Montgomery gaat daarin de hoofdrol spelen.

Temple


Carice van Houten heeft een hoofdrol te pakken in de nieuwe thrillerserie Temple van de Britse zender Sky.

Gecancelde Series


Easy


Het einde is in zicht voor de komedieserie Easy. Netflix heeft de serie een derde seizoen gegeven maar dat wordt wel het allerlaatste.

The Big Bang Theory


The Big Bang Theory stopt na twaalf seizoenen. Studio CBS en producent Warner kondigden woensdag aan dat het seizoen dat in september van start gaat, het laatste van de succesvolle komedieserie zal zijn.

Vernieuwde Series


American Vandal


Wie heeft er laxeermiddelen in de limonade gedaan? Dat is de vraag van het komende tweede seizoen van American Vandal.

GLOW


The Gorgeous Ladies of Wrestling (GLOW) gaan nog even door, Netflix geeft de serie groen licht voor seizoen drie.

Making It


Er komt een tweede seizoen van de CBS reality serie Making It. Het tweede seizoen met nog een onbekend aantal afleveringen wordt in 2019 verwacht.

Slasher


Netflix heeft de horrorserie Slasher een derde seizoen gegeven.

The End of the F***ing World


De Engelse zender Channel 4 en Netflix bundelen opnieuw de krachten en komen met een tweede seizoen van The End of the F***ing World.

The Hills


The Hills keert inderdaad terug op televisie. MTV bevestigde de geruchten voorafgaand aan de uitreiking van de MTV Video Music Awards, waar onder anderen Heidi Montag en Audrina Patridge op de rode loper verschenen.

Afleveringen


Arrow, Supergirl en The Flash (2014)


Er komt weer een crossover in de Arrowverse, dit keer een drie-serie crossover tussen Arrow, The Flash (2014) en Supergirl. DC's Legends of Tomorrow spelen dit keer niet mee.

Timeless (2016)


De fans van de tijdloze NBC dramaserie kunnen december als belangrijke maand in hun agenda schrijven. De laatste twee afleveringen van Timeless (2016) zullen dan worden uitgezonden.

Casting Nieuws


American Horror Story


- De heksen zijn terug en ze hebben de legendarische Stevie Nicks meegenomen. Ryan Murphy plaatste op Twitter een foto van een reünie van de Coven-cast op de set van American Horror Story: Apocalypse.

- Connie Britton en Dylan McDermott waren te zien in het eerste seizoen van de FX horrorserie American Horror Story. Ze zullen in het achtste seizoen terugkeren naar de plaats delict.

Arrow, Supergirl en The Flash (2014)


Kijk, in de lucht! Is het een vogel! Is het een vliegtuig! Nee, het is Superman die terugkeert naar de Arrowverse (Arrow, The Flash (2014) en Supergirl) en deze keer neemt hij Lois Lane mee.

Central Park Five


Famke Janssen heeft een rol gekregen in een miniserie van Netflix. De serie Central Park Five, die wordt uitgezonden op Netflix, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Doctor Who


Het elfde seizoen van Doctor Who heeft nog steeds geen startdatum, maar wel is bekend gemaakt wie er creatief achter de schermen aan de slag gaan.

Lucifer


- Volgens TV Line komt er in het vierde seizoen van Lucifer een ondeugende draai aan de eerste vrouw uit de Bijbel; Eva.

- Opnieuw voegt een bekende naam zich bij de Lucifer-cast.

NCIS: Los Angeles


Acteur Esai Manuel Morales. Jr. gaat een terugkerende rol in het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles spelen.

Shameless (US)


De actrices Courteney Cox en Katey Sagal zijn toegevoegd aan de cast van het komende, negende seizoen van de Showtime-serie Shameless (US).

Supergirl


Brent Spiner zal toch niet te zien zijn in het vierde seizoen van Supergirl, zijn rol wordt overgenomen door Bruce Boxleitner.

The Code (2018)


Emmy-winnares Dana Delany, bekend van Desperate Housewives, speelt een rol in de nieuwe CBS-dramaserie The Code (2018).

The Flash (2014)


In het vijfde seizoen zal Caitlin Snow bezoek krijgen van haar tot nu toe afwezige vader Dr. Thomas Snow. Ook zal haar moeder weer te zien zijn in het komende seizoen van The Flash (2014).

The Loudest Voice in the Room


Skogland is aangenomen om de Showtime miniserie The Loudest Voice in the Room, over het leven van Roger Ailes, te gaan regisseren.

The Walking Dead


Actrice Cassady McClincy is te zien in het negende seizoen van de AMC-serie The Walking Dead. Ze speelt Lydia, dochter van de Whisperers-leider Alpha (Samantha Morton).

Will & Grace


In het tweede seizoen van de reboot van Will & Grace speelt Matt Bomer het liefje van Will. De acteur liet op Twitter weten dat de rol in de sitcom voor hem een droom is die uitkomt.

Z Nation


Actrice Katy O'Brian, bekend van The Walking Dead, krijgt een vaste rol in de Syfy-dramaserie Z Nation vanaf de start van het vijfde seizoen.

Pilots


Avenue 5


Na zeer lange onderhandelingen heeft Hugh Laurie een formele deal gesloten met HBO om de hoofdrol te gaan spelen in de nieuwe komedie-pilot Avenue 5.

Bewitched


Bewitched is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie was daar te zien van 1964 tot 1972. Nu komt er een pilot van een remake van de behekste serie.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Peaky Blinders


De BAFTA winnaar Peaky Blinders verhuist volgend jaar naar BBC One. Dat maakte Charlotte Moore, directeur BBC content 22 augustus bekend.

Netflix


Netflix overweegt het voor gebruikers onmogelijk te maken om een abonnement af te sluiten of te verlengen via de Apple-dienst iTunes.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Familie Kruys


Het vierde seizoen van de Linda de Mol-komedieserie Familie Kruys begint op zondag 2 september om 21.30 uur bij RTL 4 en Videoland. Er is alvast een teaser uitgebracht om de kijker warm te maken.

Goede Tijden, Slechte Tijden


Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden begint op 3 september. Van 27 tot en met 31 augustus zendt RTL 4 om 20.00 uur een samenvatting van seizoen 28 uit. En er is een trailer uitgebracht.

Lethal Weapon


FOX heeft een eerste promo uitgebracht voor het derde seizoen van misdaadserie Lethal Weapon, die op 25 september van start gaat.

Star Wars Resistance


Disney werkt aan een animatieserie met als titel Star Wars Resistance. Ze hebben een eerste trailer uitgebracht.

The Deuce


HBO heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de serie The Deuce.

The Last Ship


TNT’s The Last Ship zal vanaf september voor de laatste keer uitvaren. Er is een trailer vrijgegeven en een officiële omschrijving uitgebracht.

The Man in the High Castle


Op 5 oktober gaat het derde seizoen van the Man in the High Castle van start. Hier alvast de officiële trailer.
Video on youtube


MijnSerie nieuws


Column


- Uit het leven van een bingewatcher
De column van Jenny Veerman gaat deze week over chillen in het bubbelbad.

Afgelopen weekend te zien (25/26 augustus)


Mocht je niets gepland hebben afgelopen weekend had je altijd nog op je favoriete zitmeubel kunnen plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je het afgelopen weekend kon kijken.

Kijkcijfers: Week 33


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 13 tot en met 19 augustus in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 28 augustus kans op 2 x 2 zondagkaarten voor Comic Con Amsterdam.

- Maak tot 29 augustus kans op het eerste seizoen van Picnic at Hanging Rock.

- Maak tot 31 augustus kans op het tweede seizoen van The Team.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoord


- Het antwoord op de prijsvraag van Ku’damm 56; Hoofdrolspeler Sonja Gerhardt speelt in nog een serie met een jaartal in de naam. Welke serie is dat?, was Deutschland 83. Weetje: Sonja Gerhardt speelde ook in de serie Deutschland 86, een vervolg op 83.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht augustus 2018 die in week 35 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 27 augustus


19.55 – Familie – Seizoen 28 (VTM)
21.30 – Linda's zomerweek – seizoen 6 (RTL 4)

-

Dinsdag 28 augustus


20.00 – The Great British Bake Off – Seizoen 9 (Channel 4)

-

Woensdag 29 augustus


20.30 – Upstart Crow – Seizoen 3 (BBC Two)

-

Donderdag 30 augustus


21.00 – Unforgotten – Seizoen 3 (BBC First)
21.30 – Drone Masters – Serie première (SBS6)
21.00 – A League of Their Own (2010) – Seizoen 13 (Sky 1)

-

Vrijdag 31 augustus


20.15 – Die Chefin – Seizoen 9 (ZDF)
22.00 – The Great British Bake Off: An Extra Slice – Seizoen 5 (BBC Two)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten