Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 47

Weekoverzicht 47

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 19 tot en met 25 november voor je op een rijtje gezet.

Vacature


Gezocht


De leukste website van Nederland, MijnSerie, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Algemeen Serienieuws


Outlander


Een nieuwe Nieuws uit Schotland, met dit keer nieuws over seizoen vier van Outlander en in deze editie neem ik nieuwkomer Ed Speleers onder de loep.

Datums Series


The Blacklist


NBC meldde een paar weken geleden dat het zesde seizoen van The Blacklist een première van twee uur zou hebben op 4 januari 2019.

Brooklyn Nine-Nine


Het zesde seizoen van de komische politieserie Brooklyn Nine-Nine gaat op 10 januari van start bij NBC, een maand eerder kunnen Netflix-abonnees afstemmen op het vijfde seizoen.

Burden of Truth


Echt waar, CBC heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Burden of Truth in januari 2019 van start zal gaan.

Cuckoo


Netflix komt op 14 december met zes nieuwe afleveringen van de Britse komedieserie Cuckoo met Greg Davies.

Cold Feet


Alle zeven seizoenen van Cold Feet van de Britse zender ITV zijn vanaf 28 december te zien op NPO Start Plus. De eerste vijf seizoenen worden momenteel ook nog uitgezonden op NPO 1 Extra.

High Maintenance (2016)


De HBO-komedie High Maintenance (2016) zal op 20 januari 2019 van start gaan. Dit is een een andere dag en tijd dan het tweede seizoen dat op vrijdag te zien was.

Netflix


Netflix gaat opnieuw series van de NPO aan het aanbod toevoegen. Vanaf 1 januari 2019 zijn Overspel en Als De Dijken Breken bij de streamingdienst te zien.

Perfume


In februari werd bekend dat Netflix de wereldwijde rechten van de Duitse serie Perfume (Parfum) heeft gekocht. Inmiddels is bekend dat de serie vanaf 21 december te zien is bij Netfix.

Poldark


De eerste twee seizoenen van de BBC-serie Poldark komen 21 december naar NPO Start Plus. Wie daar geen lid van is moet even wachten. Op 5 januari gaat Poldark van start op NPO 2.

Prison Break


Netflix heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer de Nederlandse Prison Break fan het vijfde seizoen van de serie kan gaan kijken bij de streamingdienst.

The Ranch


Het tweede deel van het derde seizoen van komedieserie The Ranch is vanaf 7 december te zien bij Netflix en bestaat uit tien afleveringen.

Startdatums series op de Vlaamse TV


Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Suits


Louis Litt is klaar om in januari in zijn nieuwe rol als managing partner te duiken. In de teaser van Suits zien we Donna, Harvey, Louis en de datum voor het tweede deel van seizoen 8.

T.


De excentrieke professor Jasper Teerlinck, in het kort T., is binnenkort te zien bij Videoland.

Nieuwe Series


Woody Woodpecker


Er komt een nieuwe tiendelige serie rond de tekenfilmspecht Woody Woodpecker. Regisseur Alex Zamm werkt hiervoor samen met NBC Universal.

Gecancelde Series


The Middle spin-off


Sue Sue in the City gaat er niet komen bij ABC. De Alfabet-zender heeft besloten om geen afleveringen te gaan bestellen van The Middle spin-off.

Salvation


Het tweede seizoen van de CBS-serie Salvation blijkt tevens het laatste, er komt geen derde seizoen. Dat is dinsdag bekend gemaakt.

Take Two


De detectiveserie Take Two blijkt geen succes bij ABC. Het eerste seizoen ging in juni van start en telde dertien afleveringen. In Nederland was de serie te zien bij Net5.

Teachers (2016)


TV Land heeft besloten om geen vierde seizoen te gaan maken van Teachers (2016). Het tweede deel van het derde seizoen dat op 15 januari 2019 van start zal gaan zal de boeken in gaan als het allerlaatste seizoen.

Vernieuwde Series


Big Mouth


Netflix heeft aangekondigd dat de komische animatieserie Big Mouth vernieuwd is met een derde seizoen.

Mr. Mercedes


Audience Network heeft het derde seizoen besteld van zijn veelgeprezen dramaserie Mr. Mercedes, gemaakt door Sonar Entertainment. De productie begint begin 2019 in Charleston, South Carolina. Het derde seizoen zal later in 2019 te zien zijn.

Casting Nieuws


The ABC Murders


John Malkovich speelt Hercule Poirot in de komende serie The ABC Murders van BBC One. Het is opnieuw een verfilming van Agatha Christie-verhalen.

The Deuce


Als je een fan bent van The Deuce is er goed nieuws, vier castleden krijgen een vaste rol in het allerlaatste seizoen van de HBO-serie.

Four Weddings and a Funeral


Andie MacDowell, de actrice die we naast Hugh Grant zagen in Four Weddings and a Funeral uit 1994, zal een gastrol spelen in de nieuwe Hulu-miniserie met dezelfde titel. Ze speelt de moeder van een van de vier hoofdrolspelers.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Netflix


Online streamingdiensten als Netflix nemen een steeds grotere hap uit de televisie-uitgaven van consumenten.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Crashing (2017)


HBO heeft een trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van Crashing (2017). De serie zal op 20 januari 2019 van start gaan.
Video on youtube


Flikken Maastricht


Op 7 december start het dertiende seizoen van AVROTROS-serie Flikken Maastricht bij de NPO.

Kerst met de Kuijpers


Vanaf vrijdag 14 december is het al Kerstmis bij Videoland, dan is de nieuwe, vijfdelige Nederlandse serie Kerst met de Kuijpers te zien bij de streamingdienst.

Tidelands


“Wat heeft ze te verbergen?” Netflix heeft een trailer vrijgegeven en twee belangrijke foto’s van de nieuwe Australische serie Tidelands.

MijnSerie nieuws


Column


-Wat je van series leren kunt!?
Bodyguard: over denkfouten.

Afgelopen weekend te zien (24/25 november)


Mocht je niets gepland hebben afgelopen weekend had je altijd nog op je favoriete zitmeubel kunnen plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je het afgelopen weekend kon gaan zien.

Kijkcijfers: Week 46


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 12 tot en met 18 november in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 27 november kans op het tweede seizoen van Springfloden (Springvloed).

- Maak tot 28 november kans op Volume 17: Snow Patrol van Paw Patrol.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoord


- Het antwoord op de prijsvraag van Billions; Robert 'Bobby' Axelrod is een self made Wall Street miljonair in Billions. Hoe heet zijn bedrijf?, was Axe Capital. Weetje: Bobby Axelrod geniet van alle voordelen van zijn succes: herenhuizen, een privéjet, een helikopter en een persoonlijke chef-kok. Maar hij vergeet ook zijn nederige wortels niet, of het feit dat hij 9/11 heeft overleefd door een toevalstreffer. Hoewel de bedoelingen van Axe goed zijn, zijn de verleidingen van hebzucht en macht enorm en zijn de scheidslijnen tussen goed en kwaad in hoge financiën op zijn best wazig. Hij is slim genoeg om nooit zijn volledige hand aan iemand bekend te maken.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht november 2018 die in week 48 van start of in première zullen gaan.
-

Maandag 26 november


20.00 – Love & Hip Hop – Seizen 9 (VH1)

-

Woensdag 28 november


LOIS – Serie première (AVROTROS)
Oogappels – Serie première (BNN-VARA)
21.00 – Death And Nightingales – Serie première (BBC Two)

-

Vrijdag 30 november


1983 – Serie première (Netflix)
Baby – Serie première (Netflix)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten