Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 51

Weekoverzicht 51

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 december voor je op een rijtje gezet.

Fijne feestdagen


Dit is het laatste weekoverzicht dat dit jaar gepubliceerd wordt. Het volgende weekoverzicht zal op 7 januari 2019 verschijnen met daarin week 52-2018 en week 01-2019. MijnSerie wenst iedereen gezellige feestdagen en een fantastisch 2019.

Algemeen Serienieuws


Beverly Hills, 90210


De serie Beverly Hills, 90210 was te zien tussen 1990 en 2000. Daarna haalde Fox de stekker uit de serie.

Luther


Acteur Idris Elba keert op 1 januari 2019 terug voor een vijfde seizoen van BBC One-serie Luther. Maar waar fans al langer vragen om een film en die boot lange tijd werd afgehouden, lijkt die tijd voorbij.

Datums Series


American Dad!


Mei 2018 was de maand waarin het vijftiende seizoen aan zijn einde kwam, maar gelukkig voor de fans: American Dad! komt terug in februari 2019.

Billions


Naast een startdatum voor het vierde seizoen van Billions heeft Showtime ook een teaser uitgebracht.

Black Monday


Black Monday is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Showtime. De serie gaat in première op 20 januari 2019.

The Good Place


Het tweede deel van het derde seizoen van de komedieserie The Good Place, met Ted Danson en Kristen Bell in de hoofdrollen, is vanaf 11 januari 2019 te zien bij Netflix.

Grey’s Anatomy


Grey's Anatomy is een Amerikaanse ziekenhuisserie die al in 2005 van start ging. Videoland gaat de eerste veertien seizoenen vanaf 7 januari 2019 aanbieden.

Kingdom (2019)


Kingdom (2019) is een Netflix Original Serie uit Zuid-Korea en is vanaf 25 januari 2019 te bekijken.

NBC


NBC heeft enkele nieuwe series en terugkerende series die vanaf februari 2019 te zien zijn.

Russian Doll


Netflix heeft de premièredatum aangekondigd van de nieuwe komedieserie Russian Doll. De serie is vanaf 1 februari te zien bij de streamingdienst.

Startdatums series op de Vlaamse TV


Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Strike Back


Strike Back is een Britse actieserie van de zender Sky1 en Cinemax. De serie werd gelanceerd in mei 2010. Op 25 januari 2019 zal het zevende seizoen van start gaan.

Nieuwe Series


Intelligence


Sky One heeft de nieuwe zesdelige komedieserie Intelligence besteld met David Schwimmer en Nick Mohamed.

Gecancelde Series


Elementary


De Sherlock Holmes-dramaserie Elementary krijgt nog een zevende seizoen met dertien afleveringen. Daarna trekt de zender de stekker uit de serie.

Midnight, Texas en Marlon


Het huidige tweede seizoen van de NBC-serie Midnight, Texas zal het laatste zijn. Het netwerk heeft ervoor gekozen om geen derde seizoen van de bovennatuurlijke dramaserie te bestellen op basis van de boeken van auteur Charlaine Harris.

Z Nation


Op 28 december zendt Syfy de dertiende aflevering van het vijfde seizoen van Z Nation uit. Dat blijkt tevens de afsluiting van de serie te zijn. Z Nation is in Nederland te zien op Netflix.

Vernieuwde Series


The Chilling Adventures of Sabrina


De Netflix-serie The Chilling Adventures of Sabrina krijgt een derde en een vierde seizoen. Er komen zestien nieuwe afleveringen die worden opgesplitst in twee seizoenen.

Mocro Maffia


De misdaadserie Mocro Maffia krijgt een tweede seizoen . Dat maakten de makers van de serie maandagavond bekend bij het in ontvangst nemen van de Hashtag Award voor Beste Video On Demand.

Ray Donovan


Het zesde seizoen heeft nog vier afleveringen te gaan maar Showtime heeft de dramaserie Ray Donovan nu al vernieuwd met een zevende seizoen.

Tell Me a Story (2018)


Tell Me a Story (2018), de nieuwe psychologische thriller-serie van CBS All Access, krijgt een tweede seizoen.

Van Helsing


De finale van het derde seizoen van de vampierserie Van Helsing is op 28 december. Syfy heeft nu al bekend gemaakt dat er een vierde seizoen volgt van dertien afleveringen.

Casting Nieuws


The Dark Crystal: Age of Resistance


Netflix heeft de nieuwe prequel serie The Dark Crystal: Age of Resistance een stemmencast gegeven. Ook hebben ze enkele foto’s en een teaser vrijgegeven.

The Hunt (2019)


The Hunt (2019) is een Amerikaanse dramaserie van Amazon Prime Video die in de loop van 2019 zal verschijnen.

Judas


Vanaf 6 januari 2019 is Gijs Naber te zien als Willem Holleeder in de dramaserie Judas, die vanaf dan zowel in zijn geheel bij Videoland als wekelijks bij RTL 4 te zien is.

Les Norton


Rebel Wilson, bekend van rollen uit onder meer Workaholics en Rules of Engagement, gaat een vaste rol spelen in de Australische dramaserie Les Norton.

The Passage


De nieuwe thrillerserie The Passage met de Amerikaans/Nederlandse acteur Mark-Paul Gosselaar (Saved by the Bell) is vanaf dinsdag 29 januari wekelijks te zien op seriezender FOX.

Kijkcijfers Series


NLZIET


NLZIET, de gezamenlijke streamingdienst van NPO, RTL en Talpa, heeft onthuld welke tv-programma’s online het meest bekeken worden.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Netflix


Netflix doet momenteel in Oostenrijk een proef met weekabonnementen. Je kunt daar voor 2,49 euro een weekabonnement nemen. Het premium abonnement kost voor één week 3,99 euro.

NLZIET


NLZIET, gezamenlijke online tv-dienst van NPO, RTL en Talpa, krijgt mogelijk een gratis variant met reclame. Daarover wordt volgens directeur Niels Baas momenteel door enkele deelnemende omroepen gediscussieerd.

Overlijdensberichten


Penny Marshall


Actrice Penny Marshall is maandagavond in haar huis in Hollywood Hills overleden als gevolg van complicaties door diabetes, heeft Variety bevestigd. Ze was 75.

Trailers, Promo’s, Teasers, foto’s en Interviews


Doom Patrol


Doom Patrol is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Zojuist is bekend gemaakt dat de serie op 15 februari 2019 van start zal gaan.

Downton Abbey


De Britse dramaserie Downton Abbey was te zien bij ITV tussen 2010 en 2015. Momenteel wordt er gewerkt aan een speelfilm die op 13 september 2019 in de bioscopen verschijnt.

Goede Tijden, Slechte Tijden


Goede Tijden, Slechte Tijden is al 28 jaar op de Nederlandse televisie en ook dit jaar komt er weer een speciale kerstaflevering. In Meerdijk vieren ze natuurlijk ook de feestdagen.

Gotham


Het vijfde en tevens laatste seizoen van misdaadserie Gotham start op 3 januari bij FOX in de Verenigde Staten. In Nederland is de serie te volgen bij Netflix.

Miracle Workers (2019)


TBS komt in februari 2019 met de komedieserie Miracle Workers (2019). Steve Buscemi speelt God in de serie.

Unbreakable Kimmy Schmidt


Unbreakable Kimmy Schmidt is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2015. Op 25 januari 2019 start het tweede deel van het vierde seizoen.

The Walking Dead


AMC heeft zojuist een poster vrijgegeven van Alpha, die de leider is van de brutale Whisperers, die Walkers uithakken en vervolgens hun gevlekte huid dragen. Alpha wordt gespeeld door Samanta Morton.

Serie van het Jaar Verkiezing 2018


De Serie van het Jaar Verkiezing 2018 komt er weer aan!


Heb je nog series uit 2018 op je kijklijst staan? Dan zou ik die maar snel kijken als ik jou was want over drie weken begint de Serie van het Jaar Verkiezing weer!

MijnSerie nieuws


Column


- De 100 recensies van Wichita van Rijkom
De recensies op MijnSerie worden elke dag door vele geïnteresseerden gelezen, maar wisten jullie wel dat al deze recensies geschreven worden door onze toegewijde vrijwilligers? Als dank voor hun inzet voor MijnSerie willen wij elke recensent die de magische grens van 100 recensies heeft bereikt even in het zonnetje zetten en blikken wij onder andere terug naar hun allereerste en 100ste recensie. Dit keer zetten wij Wichita van Rijkom in het zonnetje.

- De Onbekende Seriekijker
Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben we Tim121 gevraagd naar welke series hij kijkt en waar, wanneer en eventueel met wie hij dan kijkt.

Afgelopen weekend te zien (22/22 december)


Mocht je niets gepland hebben afgelopen weekend had je altijd nog op je favoriete zitmeubel kunnen plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je het afgelopen weekend kon gaan zien.

Kijkcijfers: Week 50


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 10 tot en met 16 december in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvraag antwoord


- Het antwoord op de prijsvraag van State of Happiness; State of Happiness (Lykkeland) speelt zich af in Noorwegen. Maar in welke plaats in Noorwegen speelt de serie zich af?, was Stavanger. Weetje: Stavanger is een stad en gemeente in het zuidwesten van Noorwegen en de hoofdstad van de provincie Rogaland. Stavanger is het centrum van de olie-industrie in Noorwegen en kende sinds de jaren zeventig van de 20e eeuw een enorme groei. Na de instorting van de olieprijs is de groei gestagneerd.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht december die in week 52 van start of in première zullen gaan.

-

Woensdag 26 december


21.00 – The ABC Murders – Serie première (BBC One)
21.00 – Trapped (2015) – Seizoen 2 (RUV)

-

Vrijdag 28 december


21.00 – Delicious – Seizoen 3 (Sky1)

-

Zondag 30 december


21.00 - Les Misérables (2018) – Serie première (BBC One)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten