Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 13

Weekoverzicht 13

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 25 tot en met 31 maart voor je op een rijtje gezet.

Datums Series


Amazon Prime Video


In de maand april voegt Amazon Prime Video het tweede seizoen van The Tick en het vijfde seizoen van Bosch toe aan het aanbod.

Animal Kingdom


Animal Kingdom (2016) is een Amerikaanse dramaserie van de zender TNT. De serie ging van start in juni 2016 en op 28 mei begint het vierde seizoen, zo heeft TNT gemeld.

April


Welke series starten wanneer in april 2019 en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst? We hebben het netjes op een rijtje gezet.

Chambers (2019)


Chambers (2019) is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix. De serie bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 26 april te zien.

Gevoel voor tumor


Gevoel voor tumor is een humoristische dramaserie die draait om een student geneeskunde die geconfronteerd wordt met kanker. Vanaf 1 april zal de serie te zien zijn bij Netflix.

Miracle Workers (2019)


Miracle Workers (2019) is een Amerikaanse anthologieserie van de zender TBS. De serie ging in première op 12 februari 2019. Miracle Workers (2019) is hier te zien vanaf 12 april te zien bij Videoland.

Special


Special is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie gaat in première op 12 april.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 13 (25 – 28 maart) en weekeinde 13 (29 – 31 maart)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week en het weekeinde.

Nieuwe Series


Asunda


HBO is begonnen met de ontwikkeling van Asunda, een dramaserie gebaseerd op een fantasiewereld, gecreëerd door televisieproducent Sebastian Jones.

Commando’s


Maandag zijn in de omgeving van Johannesburg in Zuid-Afrika de opnames gestart van de nieuwe dramaserie Commando’s.

El Presidente


Amazon kondigt de nieuwe Prime Original serie El Presidente aan.

Home for Christmas


Netflix heeft aangekondigd dat er gewerkt wordt aan de nieuwe serie Home for Christmas, die later dit jaar te zien is.

Miss Scarlet And The Duke


A + E Networks International heeft een serieorder gegeven voor de nieuwe dramaserie Miss Scarlet And The Duke.

Overzicht nieuwe series april


In april 2019 komen er weer nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, bekijk de gehele lijst van april.

The Tenderlion


History gaat samenwerken met Sylvester Stallone om de serie The Tenderloin te ontwikkelen. Het is een politieserie die zich afspeelt in New York in de vroege jaren 1900.

Wild Seed


Amazon Prime Video ontwikkelt samen met Juvee Productions de dramaserie Wild Seed, gebaseerd op het eerste boek uit de serie Patternmaster van Octavia Butler.

Pilots


There Still Sex in the City


Het nieuwste boek van Sex and the City-auteur Candace Bushnell wordt een televisieserie. De baas van Paramount TV, Nicole Clemens, heeft gemeld dat er een pilot wordt gemaakt.

Gecancelde Series


Berlin Station


Diverse media melden dat EPIX na drie seizoenen de serie Berlin Station heeft geannuleerd. Het nieuws komt in de maand volgend op de afronding van seizoen drie. Het spionagedrama blijkt dus al op 17 februari de seriefinale te hebben gehad.

Vernieuwde Series


After Life


After Life is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is daar te zien sinds 8 maart 2019. Er gaat een tweede seizoen komen.

Better Things


De FX komedieserie Better Things is vernieuwd met een vierde seizoen. Het vierde seizoen zal in 2020 te zien zijn.

Doc Martin


ITV keert terug naar Cornwall voor het negende seizoen van Doc Martin, het filmen is inmiddels van start gegaan in de provincie aan de Engelse kust.

FOX


De series 9-1-1 en The Resident zullen met een derde seizoen terugkeren bij FOX, zo meldt Variety.

Law & Order: Special Victims Unit


Law & Order: Special Victims Unit is een Amerikaanse misdaadserie van NBC. De serie ging van start in september 1999 en blijkt nog steeds een succes. Er gaat een 21ste seizoen komen.

Marvel’s Runaways


Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en er is besloten dat er een derde seizoen volgt.

The Order


The Order is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van Netflix. Het eerste seizoen is te zien sinds 7 maart 2019. En nu al is de serie vernieuwd met een tweede seizoen.

Afleveringen


The Big Bang Theory


The Big Bang Theory heeft een record gevestigd toen woensdag de opnamen van start gingen van de 276e aflevering. Daarmee is het de langstlopende multi-camera komedieserie ooit in de VS.

Game of Thrones


HBO zal in mei een twee uur durende Game of Thrones-documentaire uitzenden. Daarmee krijgt het laatste seizoen van zes afleveringen een toegift en hebben fans een laatste blik achter de schermen van de serie.

Shadowhunters


Het derde seizoen van Shadowhunters is in februari van start gegaan bij Freeform. Dit seizoen van de fantasyserie is het allerlaatste. Het zal eindigen met een televisiefilm om het verhaal een mooie afronding te geven.

Casting Nieuws


The Emperor of Malibu


De 19-jarige Nederlandse acteur Max Willems krijgt een hoofdrol in The Emperor of Malibu, een nieuwe komedieserie van de Amerikaanse zender CBS.

NCIS: Los Angeles


David James Elliott is binnenkort te zien als Navy Captain Harmon Rabb Jr. in de serie NCIS: Los Angeles. Hij verschijnt in de aflevering van 12 mei, met als titel The Guardian.

The Undoing


Edgar Ramirez (American Crime Story) en Lily Rabe (American Horror Story) krijgen rollen tegenover Nicole Kidman, Hugh Grant en Donald Sutherland in de HBO-serie The Undoing.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


The 100


The 100 is een Amerikaanse dramaserie van The CW. De serie ging van start in maart 2014. Het zesde seizoen begint op 30 april. Er is een trailer uitgebracht.

DC’s Legends of Tomorrow


Sinds 10 december 2018 lag DC's Legends of Tomorrow een paar maanden stil. Op 1 april start het vervolg van het vierde seizoen bij The CW, er is een trailer uitgebracht. In Nederland is die aflevering vanaf 2 april te zien bij Netflix.

Goede Tijden, Slechte Tijden


Op 5 april komt Goede Tijden, Slechte Tijden met de 6000e aflevering, daar is nu een trailer van uitgebracht. De mijlpaal wordt gevierd met een minifilm. Lapland vormt grotendeels het decor van de speciale aflevering die een uur duurt en te zien is bij RTL 4.

Kees & Co


Dertien jaar na de laatste aflevering is RTL alsnog met een negende seizoen van Kees & Co gekomen. Er is een trailer uitgebracht.

Pennyworth


De eerste beelden van de nieuwe DC-serie Pennyworth zijn verschenen. De serie gaat over de beroemde butler van Batman, die Alfred Pennyworth heet.

Quicksand


Quicksand is een nieuwe Zweedse misdaadserie die vanaf 5 april te zien is bij Netflix. Er is een trailer uitgebracht.

MijnSerie nieuws


Column


- Serie en we zullen doorgaan
Sommige series zijn het waard om een aantal seizoenen te krijgen. Maar sommige series gaan te lang door. Of toch niet?.

Kijkcijfers: Week 12


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 18 tot en met 24 maart in Amerika.

MijnSerie Podcast


Vanaf nu heeft MijnSerie.nl ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 2 april kans op het tweede seizoen van Trapped (2015).

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Hawaii Five-0; Hawaii Five-0 is een remake van Hawaii Five-0 uit 1968. Maar hoeveel jaar zat er tussen de première van de oorspronkelijke serie en de huidige serie?, was 42 jaar. Weetje: De oorspronkelijke serie Hawaii Five-0 (1968) ging op 20 september 1968 in première. Exact 42 jaar later op 20 september 2010 ging de remake van start bij CBS.

- Het antwoord op de prijsvraag van NCIS; De personages van NCIS werden tijdens het achtste seizoen van de serie JAG geïntroduceerd. Wat zijn de titels van deze afleveringen?, was Ice Queen (1) en Meltdown (2). Weetje: Tijdens aflevering 20 en 21 van achtste seizoen werden de personages van NCIS als een backdoor pilot voorgesteld. Dit was op 22 en 29 april 2003. De eerste aflevering van NCIS ging zes maanden later op 23 september 2003 bij CBS in première.

- Het antwoord op de prijsvraag van The Good Fight; In The Good Fight zien we diverse karakters uit The Wife terug. Welk karakter zien we NIET terug in het eerste seizoen van The Good Fight?, was Alicia Florrick. Weetje: Alicia Florrick werd in The Good Wife gespeeld door Julianna Margulies. In The Good Fight zien we haar (nog) niet terug.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze week heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten