Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 41

Weekoverzicht 41

Datums, trailers, nieuwe series, pilots en een spin-off. Dit en meer nieuws lees je in het weekoverzicht van 7 tot en met 13 oktober.

Datums Series


The End of the F***ing World


The End of the F***ing World is een dramedy van de Britse zender Channel 4. De serie ging in première in oktober 2017. Netflix gaat de serie in november laten zien.

JETT


JETT is de CineMax misdaadserie die op 14 juni 2019 in première ging. Binnenkort zal de serie bij Ziggo te zien zijn.

Light As A Feather


Light As A Feather is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender Hulu. De serie ging in première in oktober 2018. Eind oktober is de serie te zien bij Ziggo.

Netflix


Netflix heeft de startdatums van drie bekende series van The CW bekendgemaakt. Het gaat om Supergirl, The Flash (2014) en Arrow.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 41 (7 – 13 oktober)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week.

Nieuwe Series


Bridge & Tunnel


ABC werkt aan de dramaserie Bridge & Tunnel. Het is een project van producent Melissa Carter, Ellen DeGeneres en Jeff Kleeman.

Kerst bij Koosje


Met nog 76 dagen te gaan tot kerst, is Videoland nu al in de kerststemming. De opnames van de vijfdelige serie Kerst bij Koosje zijn namelijk nét afgerond.

Masters of the Air


Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.

Ninth House


Amazon Studios heeft de rechten verworven van de net uitgebrachte roman Ninth House van auteur Leigh Bardugo.

Titelloze CBS minserie


Brendan Gleeson gaat de rol van de Amerikaanse president Donald Trump spelen in een nieuwe serie gebaseerd op het boek van voormalig FBI-directeur James Comey.

Vliegende Hollanders


Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders, die volgend jaar te zien is op NPO 1.

Pilots


Diversity Hire


FOX heeft een put* pilot besteld van Diversity Hire die door het Empire duo Cameron Johnson en Felicia D. Henderson gemaakt zal worden.

The President Is Missing


David Oyelowo (Spooks, Five Days) gaat de hoofdrol spelen in de pilot van The President Is Missing, een dramaserie van Showtime, gebaseerd op het boek van voormalig president Bill Clinton en James Patterson.

Spin-off


Fresh Prince of Bel-Air spin-off


Westbrook, de productiemaatschappij van Will Smith, werkt aan een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air, de komedieserie die in de jaren 90 zijn grote doorbraak betekende.

Vernieuwde Series


Search Party


De komedieserie Search Party zal verhuizen van TBS naar HBO Max en het krijgt ook direct een vernieuwing met een vierde seizoen. Het aankomende derde seizoen zal al te zien zijn bij de nieuwe streamingdienst. Wanneer dat zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Afleveringen


All American (2018)


Het is nog te vroeg om te juichen maar het ziet er nu al naar uit dat The CW sport dramaserie All American (2018) vernieuwd zal gaan worden met een derde seizoen. De serie heeft een order gekregen voor drie extra afleveringen.

Prodigal Son


En we hebben een winnaar: Prodigal Son is de eerste serie in seizoen 2019/2020 die een order krijgt voor een volledig seizoen.

Casting Nieuws


The Flight Attendant


HBO Max werkt aan de nieuwe thrillerserie The Flight Attendant. Het is een serie van en met Kaley Cuoco (The Big Bang Theory). Michiel Huisman is gecast voor de serie.

Genius


National Geographic heeft de hoofdrolspeler gevonden voor het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.

Liar


Liar is een Britse thrillerserie van de zender ITV. Het eerste seizoen verscheen in september 2017. Momenteel wordt gewerkt aan een tweede seizoen. Er is castingnieuws.

Lisey’s Story


Apple TV+ heeft in april besloten de thrillerserie Lisey's Story te laten produceren. Er komen acht afleveringen van een uur. Er is castingnieuws.

Marvel's Helstrom


Hulu en Marvel Entertainment hebben de cast bekendgemaakt voor de nieuwe superheldenserie Marvel's Helstrom.

Nominaties en Prijzen


Televizier Ring Awards 2019


Op woensdag 9 oktober werden de Nederlandse televisieprijzen uitgereikt. En zoals elk jaar heeft de kijker ook in 2019 beslist wie er met de Ring en de Sterren vandoor mocht gaan.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


De 12 van Schouwendam


Videoland heeft zaterdagmiddag een trailer gelanceerd van de nieuwe serie De 12 van Schouwendam

Manifest


Manifest is een Amerikaanse fantasyserie van de zender NBC. De serie ging van start in september 2018. In april werd bekend dat er een tweede seizoen zal komen. Er is een Comic Con trailer uitgebracht van het tweede seizoen.

Vikings


Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel. Er zijn tot nu toe vijf seizoenen verschenen, die hier te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Er is een video verschenen.

MijnSerie nieuws


Column


- Uitgelicht: Hoe gaat het verder met Videoland?
Videoland is het streamingplatform van RTL Nederland. Naast de programma's van RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8 RTL Z wil Videoland steeds meer exclusieve content aanbieden.

Kijkcijfers: Week 40


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 30 september tot en met 6 oktober in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht oktober 2019 die in week 42 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 14 oktober


The Dublin Murders – Serie première (BBC One)
13.30 – Arthur – Seizoen 23 (PBS)
22.45 – Hart & Ziel – Seizoen 4 (AVROTROS)

-

Dinsdag 15 oktober


20.30 – Verslaafd! – Seizoen 7 (RTL 4)
21.00 – Jill & Jessa: Counting On – Seizoen 10 (TLC)

-

Woensdag 16 oktober


20.45 – Playing for Keeps – Seizoen 2 (Network Ten)
22.00 – Inside the Operating Theatre – Seizoen 2 (W)

-

Donderdag 17 oktober


20.30 – Outback Opal Hunters – Seizoen 3 (Discovery Channel)

-

Vrijdag 18 oktober


20.30 – Still Open All Hours – Seizoen 6 (BBC One)
21.30 – Would I Lie to You? – Seizoen 13 (BBC One)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten