Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 43

Weekoverzicht 43

De MijnSerie Podcast, Netflix, Disney+, The Mandalorian, Outlander, Tom Clancy's Jack Ryan, dit en meer nieuws dat in 21 tot en met 27 oktober uitkwam.

Weetjes


Friends


Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC. Er was op 20 oktober een special event in de Nederlandse bioscopen te zien.

Tom Clancy’s Jack Ryan


Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse serie van Amazon. Het tweede seizoen start op 1 november 2019.

MijnSerie Podcast


MijnSerie.nl heeft ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een tv serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl.

Datums Series


Avlu


Het tweede seizoen van de Turkse dramaserie, gebaseerd op de Australische serie Wentworth, is vanaf 15 november te zien bij Netflix. Avlu volgt een moeder die na een noodlottig conflict terechtkomt in de gevangenis, waar ze vecht om te overleven in de hoop haar dochter terug te zien.

Borgen


Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. De serie ging in première in september 2010 en er verschenen drie seizoenen met in totaal dertig afleveringen. NPO Start Plus zal het eerste seizoen gaan laten zien.

FOX


FOX heeft de première- en startdatums van midseason onthuld voor hun nieuwe en terugkerende series.

Keizersvrouwen


De serie Keizersvrouwen gaat over een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd. Er is een premièredatum bekend gemaakt.

Line of Duty


Het vijfde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty zal binnenkort te zien zijn bij The CW.

Outlander


Aan het lange wachten op het vierde seizoen van Outlander komt nu eindelijk een eind.

Ray Donovan


De Showtime-serie over fixer Ray Donovan is niet lang na de start in Amerika te zien in Nederland.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 43 (21 – 27 oktober)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week.

Wisting


Sven Nordin (Lilyhammer) en Carrie Ann Moss (Jessica Jones) spelen in de Noorse-serie Wisting de rechercheurs die op zoek gaan naar een Amerikaanse seriemoordenaar. Het eerste seizoen zal vanaf 15 november te zien zijn bij NPO Start Plus en vanaf 23 november zullen twee afleveringen per week te zien zijn bij NPO 3 en NPO Start.
Video on youtube


Nieuwe Series


Foundation (2020)


De streamingdienst Apple TV+ werkt aan de dramaserie Foundation (2020), gebaseerd op de sciencefiction-romantrilogie van Isaac Asimov.

Pilots


Chain of Command


Chain of Command is de titel van een nieuwe dramaserie van FOX. Er wordt een pilot gemaakt voor de serie, die afleveringen van een uur moet krijgen.

Spin-off


The 100


De Amerikaanse zender The CW heeft een proefaflevering besteld voor een mogelijke spin-off van de serie The 100, die volgend jaar ten einde komt.

Gecancelde Series


Marvel’s Cloak & Dagger


Marvel's Cloak & Dagger is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Freeform. Het tweede seizoen werd in mei 2019 afgesloten. Er komt geen derde seizoen.

Vernieuwde Series


FC De Kampioenen


FC De Kampioenen is een Vlaamse komedieserie van de zender Eén. De serie ging in premiere in oktober 1990 en werd in 2011 na 21 seizoenen afgesloten. Er komt een nieuw seizoen.

High School Musical: The Musical: The Series


Nog voor de première van het eerste seizoen op 8 november heeft Disney+ besloten om een tweede seizoen te bestellen van High School Musical: The Musical: The Series. De serie volgt een groep studenten op East High die een uitvoering van High School Musical opvoeren voor hun wintertheaterproductie, om zich te realiseren dat er net zoveel drama buiten het podium gebeurt als op het podium.

The Mandalorian


The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van Disney+. De serie gaat in première op 12 november 2019 en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.

Modern Love


Amazon Prime Video heeft een tweede seizoen besteld van de romantische anthologieserie Modern Love. De serie onderzoekt liefde in al haar vormen- inclusief seksuele, romantische, familiale, platonische en zelfliefde. Gebaseerd op The New York Times column over liefde en menselijke connectie.

Afleveringen


The CW


The CW heeft negen extra afleveringen van de series Batwoman en Nancy Drew (2019) besteld. Daardoor krijgen ze allebei 22 afleveringen.

Casting Nieuws


American Gods


American Gods is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Starz!. De serie ging in première in april 2017 en tot nu toe zijn er twee seizoenen verschenen. Er is castingnieuws.

Evil


Katja Herbers houdt één van de hoofdrollen in de Amerikaanse bovennatuurlijke serie Evil. De Nederlandse actrice heeft bijgetekend voor een tweede seizoen van de serie.

The Lord of the Rings


Amazon Studios werkt zoals bekend aan een The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasyromans van J.R.R Tolkien. De opnames vinden plaats in Nieuw-Zeeland. Er is castingnieuws.

Riverdale


Riverdale is een Amerikaanse mysterieuze misdaadserie van de zender The CW. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden, dat hier te zien is bij Netflix. Er is een nieuw castlid bij gekomen.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Disney +


Het online bereik van videoplatform Disney+ is in de introductiemaand september 2019 in Nederland 12,4 procent, oftewel 1.805.000 personen van 13 jaar en ouder, zo meldt GfK DAM.

Netflix


Onderzoek van Streamwijzer.nl heeft uitgewezen dat een deel van de Netflix-kijkers in Nederland toegang heeft tot een kleiner aanbod van titels dan anderen.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


The Crown


Fans van The Crown moeten nog even wachten tot 17 november voor het derde seizoen op Netflix verschijnt, maar de trailer is in ieder geval al gelekt.

Silicon Valley


Silicon Valley is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. De serie ging in première in april 2014 en binnenkort start het zesde seizoen. Er is een trailer uitgebracht.

The Sinner


The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het tweede seizoen werd in september 2018 afgesloten. Er is een trailer van het derde seizoen.

MijnSerie nieuws


Kijkcijfers: Week 42


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 14 tot en met 20 oktober in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen, hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


- Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht oktober 2019 die in week 44 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 28 oktober


Agatha Raisin – Seizoen 3 (Sky1)
War of the Worlds (2019) – Serie première (FOX)
Droomhuis Gezocht – Seizoen 10 (NPO 1)

-

Dinsdag 29 oktober


20.45 – Het huis – Seizoen 5 (Eén)
22.00 – 999: Rescue Squad – Seizoen 3 (W)
War of the Worlds (2019) – Seizoen 1 (FOXBE)

-

Woensdag 30 oktober


20.00 – George Clarke’s Old House, New Home – Seizoen 5 (Channel 4)
20.30 – Het perfecte plaatje – Seizoen 4 (RTL 4)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten