Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 44

Weekoverzicht 44

Creepshow, Lodge 49, Stella Blómkvist, Temple, start- en premièredatums van november, een prijsvraag, een column en nog veel meer nieuws uit de week van 28 oktober tot en met 3 november.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Datums Series


American Crime


American Crime is een Amerikaanse anthologieserie van de zender ABC. De serie ging in première in maart 2015 en werd in 2017 na drie seizoenen afgesloten. De serie is vanaf december bij Ziggo te zien.

Fleabag


Fleabag is een Britse komedieserie van de zender BBC Three. Er zijn twee seizoenen verschenen van ieder zes afleveringen. De serie werd in april 2019 afgesloten bij de BBC. Net5 gaat de serie uitzenden.

The Good Doctor


Fans van The Good Doctor zullen op 28 oktober 2019 niet blij zijn geweest. Dan zou het derde seizoen van start zijn gegaan bij Videoland.

Heirs of the Night


AVROTROS start op 11 januari met het uitzenden van Heirs of the Night, de internationale vampierenserie die de Nederlandse regisseur Diederik van Rooijen heeft gemaakt.

November


Welke series starten wanneer in november 2019 en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst? We hebben het netjes op een rijtje gezet.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 44 (28 oktober – 3 november)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week.

Stella Blómkvist


De IJslandse misdaadserie Stella Blómkvist is al in Nederland te zien bij Ziggo. Daar komt vanaf 29 november NPO Start Plus bij. Het eerste seizoen zal naast NPO Start Plus ook in januari 2020 te zien zijn bij NPO 1 Extra. Stella Blómkvist (Heida Reed) is een geslepen advocate die volop rookt en drinkt en niet bang is voor wat gevaar. In het eerste seizoen van de serie verdedigt ze een kleine crimineel, die de assistente van de premier van IJsland vermoord zou hebben.

V-Wars


V-Wars is een Canadese sciencefictionserie van Netflix. De hoofdrol in de serie is voor Ian Somerhalder, vooral bekend van zijn optreden als Damon Salvatore in The Vampire Diaries, dat ook te zien is op Netflix. Er is een premièredatum aangekondigd.

The Witcher


Netflix heeft een trailer en premièredatum vrijgegeven voor de langverwachte nieuwe Netflix Original-serie The Witcher.

Nieuwe Series


Big Shot


Acteur John Stamos gaat de hoofdrol spelen in Big Shot, een nieuwe Disney+ serie geschreven en uitvoerend geproduceerd door David E. Kelley en Dean Lorey.

Cascadia


CBS heeft opdracht gegeven voor de ontwikkeling van de serie Cascadia, een misdaaddrama van uitvoerend producent Frank Military, die bekend is van NCIS: Los Angeles.

Inventing Anna


Anna Chlumsky en Julia Garner gaan beiden een hoofdrol vertolken in de nieuwe Netflix-serie Inventing Anna.

Overzicht nieuwe series november


In november 2019 komen er veel nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, bekijk de gehele lijst vannovember.

The Power


De nieuwe Amazonserie The Power, gebaseerd op een boek, heeft al ook een hoofdrolspeelster gecast.

Pilots


Superman & Lois


The CW is momenteel bezig is met het ontwikkelen van een Supergirl spin-off serie getiteld Superman & Lois, die zich concentreert op Supergirl’s Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch als een iconisch koppel.

Spin-off


A'DAM - E.V.A.


A'DAM - E.V.A. is een Nederlandse dramaserie van de VARA, die te zien was vanaf maart 2011. De Amerikaanse zender NBC gaat een nieuwe versie van de serie maken.

House of Dragons


Er is slecht nieuws en goed nieuws over de Game of Thrones prequels die HBO in ontwikkeling heeft.

Gecancelde Series


The InBetween


The InBetween is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender NBC. De serie ging van start op 29 mei 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen. Het is ook meteen het allerlaatste seizoen.

Lodge 49


Lodge 49 gaat sluiten. AMC heeft besloten om de serie na twee seizoenen te cancelen. Het tweede seizoen kwam op 4 oktober aan zijn eind en de fans krijgen een niet mooi afgerond slot. Maar er is hoop want de serie wordt bij andere netwerken aangeboden, dus wellicht zal Lodge 49 volgend jaar bij een ander netwerk of streamingdienst zijn deuren weer openen.

Pearson


Pearson is een Amerikaanse politieke dramaserie van de zender USA Network. De Suits spin-off krijgt geen tweede seizoen.

Vernieuwde Series


Another Life (2019)


Another Life (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie die te zien is bij Netflix. Het eerste seizoen van tien afleveringen is te bekijken sinds juli 2019. De serie is vernieuwd met een tweede seizoen.

Creepshow


Shudder heeft de komische horror anthologieserie Creepshow vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging in september in première en naast lovende kritieken heeft de serie gebaseerd op de film uit 1982 ook een record aantal kijkers kunnen trekken.

Pennyworth


Pennyworth is een Amerikaanse actieserie van de zender EPIX. De serie ging in première in juli 2019. Er is nu al besloten dat de serie een tweede seizoen krijgt.

Temple


Op 2 november is de serie Temple van start gegaan bij BBC First in Nederland en er is meer goed nieuws. De Sky1 medische dramaserie krijgt een tweede seizoen. Temple volgt de gedreven chirurg Daniel Milton (Mark Strong, Deep State), die na een persoonlijke tragedie in het geheim een ondergrondse kliniek opzet, waar radeloze en soms ook gevaarlijke patiënten hun heil zoeken. Hij wordt ondersteund door Anna (Carice van Houten, Game of Thrones), een medische researcher die kampt met een enorm schuldgevoel, en het obsessieve buitenbeentje Lee (Daniel Mays,White Lines).

Afleveringen


ABC


ABC laat meer afleveringen maken van de komedieserie Mixed-ish en de dramaserie Stumptown. Bovendien heeft het netwerk extra afleveringen van misdaadserie The Rookie besteld.

Casting Nieuws


Lizzie McGuire


Lizzie McGuire is een Amerikaanse komedieserie van Disney Channel. Tussen 2001 en 2004 zijn er twee seizoenen verschenen met in totaal 65 afleveringen. Er is meer bekend over de cast van het nieuwe seizoen.

Snowpiercer


Sean Bean springt in het tweede seizoen in de trein van Snowpiercer. Het eerste seizoen zal in 2020 worden uitgezonden en de productie van het tweede seizoen is onderweg.

Overlijdensberichten


Brian Tarantina


Acteur Brian Tarantina, bekend van The Marvelous Mrs. Maisel, is zaterdag dood aangetroffen in zijn appartement in New York City. Hij was 60 jaar.

John Witherspoon


De Amerikaanse acteur en komiek John Witherspoon is overleden. Hij is 77 jaar geworden en overleed thuis in Sherman Oaks, bij Los Angeles.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Dracula (2019)


Dracula (2019) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie gaat eind 2019 in première. Er is een trailer uitgebracht.

MijnSerie nieuws


Column


Verslag screener War of the Worlds (2019)


Op woensdag 30 oktober werd ik in de gelegenheid gesteld om de eerste twee afleveringen van de nieuwe FOX-Original War of the Worlds (2019) te gaan zien in de Melkweg.

Kijkcijfers: Week 43


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 21 tot en met 27 oktober in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 6 november kans op het derde seizoen van The Affair.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van november 2019 die in week 45 van start of in première zullen gaan.

-

Vrijdag 8 november


Distrito Salvaje – Seizoen 2 (Netflix)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten