Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 46

Weekoverzicht 46

Een prachtige update, prijsvragen, World on Fire, A Very English Scandal, The Mallorca Files en Wild Bill. Dit en veel meer nieuws dat uitkwam van 11 tot en met 17 november lees je in dit overzicht van week 46.

Updates


Updates platform


Op 13 november 2019 is er weer een update online gezet. Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streamingservice een serie te zien is.

Algemeen Serienieuws


Arrow


Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012. De opnames voor het allerlaatste seizoen zijn afgerond.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van: series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Datums Series


CBS


CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.

Curb Your Enthusiasm


Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 46 (11 - 17 november)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week.

A Very English Scandal


De Britse serie A Very English Scandal is al te zien op NPO Start Plus, maar op 28, 29 en 30 december is de driedelige serie te zien op NPO 2. De serie, gebaseerd op ware feiten, speelt zich af in de jaren 70 en volgt politicus Jeremy Thorpe (Hugh Grant). Hij zou van plan zijn geweest om zijn ex-geliefde Norman Scott (Ben Whishaw) om het leven te brengen, omdat deze de homoseksuele relatie die het tweetal had in de jaren 60 (toen dat nog bij wet verboden was) openbaar dreigde te maken. Whishaw won een Emmy, een Golden Globe en een BAFTA voor zijn rol.

You


You is een Amerikaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.

Nieuwe Series


Brand New Cherry Flavour


Netflix de belangrijkste acteurs onthuld die een rol gaan spelen in de nieuwe horrorserie Brand New Cherry Flavour.

Peripheral


Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.

Slow Horses


Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een nieuwe spionageserie die te zien zal zijn bij de streamingdienst Apple TV+.

Spin-off


SpongeBob SquarePants


Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.

Gecancelde Series


Wild Bill


ITV heeft de Britse politieserie Wild Bill gecanceld na slechts één seizoen. Rob Lowe speelde in de serie een Amerikaanse politieagent Bill Hixon die een baan krijgt bij het Britse Oost Lincolnshire politiekorps. Maar de serie behaalde niet de benodigde kijkcijfers om een tweede seizoen te rechtvaardigen. Hixon mag dus weer terug naar Amerika. Er zijn volgens Lowe wel gesprekken gaande met Netflix en Hulu om de serie over te nemen.

Vernieuwde Series


Baby


Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar. Er is een derde seizoen besteld.

Brooklyn Nine-Nine


Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start. Er is een achtste seizoen besteld.

Goliath


Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016. Er komt nog een allerlaatste vierde seizoen.

The Mallorca Files


BBC One heeft aangekondigd dat de detectiveserie The Mallorca Files een tweede seizoen gaat krijgen. De serie die overdag te zien is bij de BBC vertelt het verhaal van de levendige internationale gemeenschap van het gelijknamige Spaanse eiland. Het draait in The Mallorca Files om de botsing van persoonlijkheden tussen een Britse en een Duitse detective met zeer verschillende benaderingen van politiewerk. Het eerste seizoen gaat op 25 november in première en het tweede seizoen zal in 2020 van start gaan.

Titans (2018)


Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden. Er is een derde seizoen besteld.

The Witcher


The Witcher is een Amerikaanse fantasyserie van Netflix. De serie gaat in première op 20 december 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen. Er komt een tweede seizoen.

World on Fire


BBC en PBS hebben aangekondigd dat de Britse dramaserie World on Fire een tweede seizoen gaat krijgen. In deze Tweede Wereldoorlog-dramaserie wordt het verhaal verteld van het eerste jaar van het wereldwijde conflict, waarin de impact van de oorlog op gewone mensen uit Groot-Brittannië, Polen, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten wordt onderzocht. De verwachting is dat het tweede seizoen eind 2020/begin 2021 van start zal gaan.

Casting Nieuws


American Crime Story


American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016. Er is castingnieuws over het derde seizoen.

Kijkcijfers Series


Fleabag


Fleabag is een Britse komedieserie van de zender BBC Three. Er zijn twee seizoenen verschenen van ieder zes afleveringen. De serie werd in april 2019 afgesloten bij de BBC. De serie is nu in Nederland te zien bij Net5.

Nominaties en Prijzen


People’s Choice Awards 2019


Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


Sex Education


Sex Education is een Amerikaanse dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2019. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen. Er zijn beelden vrijgegeven van het tweede seizoen.

Westworld


Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen. Er is een video vrijgegeven van het derde seizoen.

MijnSerie nieuws


Column


- Series en de goede, de slechte en de lelijkste.
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaar-verkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.

Kijkcijfers: Week 45


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 4 tot en met 10 november in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 20 november kans op het vierde seizoen van Chicago Med.

- Maak tot 20 november kans op het zesde seizoen van Chicago PD.

- Maak tot 21 november kans op het derde seizoen van The Expanse.

- Maak tot 22 november kans op een jaarabonnement van Horrify.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht november 2019 die in week 47 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 18 november


Mr. Pickles – Seizoen 4 (Adult Swim)
21.00 – 24 Hours in A&E – Seizoen 19 (Channel 4)

-

Dinsdag 19 november


20.00 – Azize – Serie première (Kanal D)
21.00 – BTS: Bon Voyage – Seizoen 4 (YouTube)
21.00 – Moonshiners – Seizoen 9 (Discovery Channel)

-

Vrijdag 22 november


Trolls: The Beat Goes On! – Seizoen 8 (Netflix)

Wist je Dat?


The Simpsons


Disney+ de serie The Simpsons ook in de originele 4:3 beeldverhouding gaat aanbieden. Dat zal begin 2020 het geval zijn.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten