Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 32

Weekoverzicht 32

Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Serienieuws

Casting Nieuws


Hulu's The Girl from Plainville heeft een hoofdrolspeelster


Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.

Twee acteurs krijgen vaste rol in Grey's Anatomy


Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.

ABC sluit deal met drie castleden uit Grey's Anatomy


Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.

Jonathan Levine gaat de Hulu-serie Nine Perfect Strangers regisseren


Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.

Datums


Advokaten


NPO 3 gaat vanaf 5 september het tweede seizoen van de Deens-Zweedse serie Advokaten (The Lawyer) uitzenden. Elke week komt er op zaterdag een nieuwe aflevering. De serie advocaat Frank Nordling (Alexander Karim), die met zijn zus Sara (Malin Buska) de moord op hun ouders, die door een bom om het leven werden gebracht, onderzoekt en ontdekt dat de Deense topcrimineel Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen) verantwoordelijk was. In het tweede seizoen probeert Nordling zijn dochtertje Laura op te voeden, maar blijkt de inmiddels opgesloten Waldman nog steeds een bedreiging voor hem en zijn familie. Een onverwachte wending zorgt er echter voor dat Nordling zijn aartsvijand besluit te benaderen voor een samenwerking.

Première plannen van CBS All Access voor verschillende series


CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand (2020), The Man Who Fell to Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.

Tweede seizoen A discovery of Witches verschijnt in januari


Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.

Vijfde seizoen Fear The Walking Dead verschijnt binnenkort bij Amazon Prime Video


Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.

I May Destroy You


De dramaserie I May Destroy You met Michaela Coel (Black Earth Rising) was vanaf 7 juni te zien bij HBO. Vanaf 2 september zal de serie te zien zijn bij Ziggo. Na de overwinning van een geschreven stuk dat veel bijval kreeg op het internet, wordt Arabella Essiuedu - gemakkelijk afgeleid, vrijblijvend en zorgeloos - bestempeld als de 'stem van haar generatie', met een agent, een boekcommissie en een heleboel druk. Nadat ze seksueel is misbruikt in een nachtclub, verandert haar leven onomkeerbaar en wordt Arabella gedwongen alles opnieuw te beoordelen: haar carrière, haar vrienden, zelfs haar familie. Terwijl Arabella worstelt om in het reine te komen met wat er is gebeurd, begint ze aan een reis van zelf ontdekking.

Laatste afleveringen Tweede seizoen Light As A Feather eind augustus te zien bij Videoland


De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.

Premièredatum en trailer voor Raised by Wolves (2020)


HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 32 (3 - 9 augustus 2020)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Nieuwe premièredatum voor The Undoing


Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.

Young Wallander


Vanaf 3 september verschijnt de serie Young Wallander op Netflix. De serie volgt Kurt Wallander in het moderne Zweden. We zien de professionele en persoonlijke ervaringen die hem vormen als net van de politieschool afgestudeerde twintiger. De rode draad in de serie is de zaak rond een tiener die hij niet kan redden van een gruwelijke aanval, waarna hij zijn eigen schuldgevoelens aan de kant moet zien te zetten om de misdaad op te lossen.

Gecancelde Series


High Fidelity


De serie met Zoë Kravitz, High Fidelity, is na één seizoen gecanceld. Het eerste seizoen van de serie gebaseerd op het boek van Nick Hornby uit 1995 en de John Cusack film uit 2000, kreeg goede reviews, dus waarom deze beslissing is genomen is niet duidelijk. ER wordt wel gekeken naar een eventueel nieuw huis voor High Fidelity.

Siren (2018) gecanceld na derde seizoen


Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 31


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 13 tot en met 19 april 2020 in Amerika.

Nieuwe Series


Amy Adams en Adam McKay maken Kings Of America voor Netflix


Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.

AMC werkt aan serieaanpassing Sorcerers


AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.

Stay Tuned van Ian Goldberg en Richard Naing in productie bij AMC


De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.

Thomas Jane speelt hoofdrol in nieuwe misdaadserie Troppo


De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.

Bestseller Untamed van Glennon Doyle wordt bewerkt tot serie


Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.

The Women van Jennifer Johnson en Glenn Porter in productie bij ABC


ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.

Spin-off


Reboot-serie Mimic in productie bij Miramax Television


Miramax Television bewerkt de thrillerfilm Mimic uit 1997 tot een reboot serie. Paul WS Anderson zal de eerste aflevering regisseren.

Who's the Boss sequel met Tony Danza en Alyssa Milano in productie bij Sony Pictures Television


Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.

Trailers


Nieuwe trailer tweede seizoen The Boys


We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.

Trailer voor dramaserie Commando’s


NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.

Trailer voor Ratched van Ryan Murphy


Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de nieuwe Amerikaanse dramaserie Ratched van Ryan Murphy (American Horror Story).

Eerste beelden van Young Wallander


Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.

Vernieuwde Series


Hunters vernieuwd met een tweede seizoen


De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.

Love, Victor


Hulu heeft aangekondigd dat de dramedyserie Love, Victor vernieuwd is met een tweede seizoen. Het goede nieuws komt slechts twee maanden nadat het eerste seizoen in première is gegaan. Love, Victor is een serie die zich in hetzelfde universum afspeelt als de speelfilm uit 2018 Love, Simon.

Miracle Workers vernieuwd met een derde seizoen


TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.

Soulmates


AMC heeft een zielsverwant gevonden, de anthologieserie is, nog voor er ook maar één aflevering is uitgezonden, vernieuwd met een tweede seizoen. De serie zal op 5 oktober 2020 om 22.00 uur in première gaan bij AMC en speelt zich vijftien jaar in de toekomst af.

Algemeen nieuws

Weetjes


Productie vierde seizoen S.W.A.T. (2017) soepel van start


De eerste opnames van het vierde seizoen van S.W.A.T. (2017) zijn al weer achter de rug. De productie is afgelopen dinsdag soepel van start gegaan.

Wist je Dat?


Friends


Het filmen van de Friends reünie special weer is uitgesteld. HBO Max zou de eenmalige ongescripte Friends special op 17 augustus gaan opnemen. Maar vanwege de Covid-19 uitbraak, die weer zijn kop op steekt in Los Angeles, is e opname met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry weer uitgesteld.

MijnSerie nieuws

Populairste series


Populairste series afgelopen week (32)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op het eerste seizoen van Friheden (Pros and Cons)


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Rocco Schiavone; Rocco Schiavone is gebaseerd op de internationale bestseller van welke auteur?, was Antonio Manzini. Weetje: Manzini is naast auteur ook nog scenarioschrijver, regisseur en acteur. De Italiaan heeft twaalf delen geschreven van Rocco Schiavone, de laatste in 2020 Love in the time of Covid-19.

- Het antwoord op de prijsvraag van Exit (2019); Exit (2019) speelt zich af in Oslo, Noorwegen. Welke munteenheid heeft Noorwegen?, was (Noorse Kroon). Weetje: Noorwegen is geen lid van de Europese Unie en heeft daarom geen Euro. De Frank was voor de Euro van onder andere Frankrijk en de Mark was voor de Euro van Duitsland.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van juli en augustus 2020 die in week 33 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 10 augustus


Mapleworth Murders – Serie première (Quibi)
19.00 – Lang leve de liefde – Seizoen 2 (SBS 6)
Henry Danger – Seizoen 2 – 4 (Videoland)
Noobees – Seizoen 1 (Videoland)

-

Dinsdag 11 augustus


22.00 – Hard Knocks (2001) – Seizoen 15 (HBO)
Foodie Love – Seizoen 1 (Ziggo)
Zoop – Seizoen 1 – 3 (Videoland)

-

Woensdag 12 augustus


19.30 – The Bachelor Australia – Seizoen 8 (Network Ten)
Greenleaf – Seizoen 5 (OWN) laatste seizoen
New Amsterdam (2018) – Seizoen 2 (Videoland)

-

Donderdag 13 augustus


19.30 – Infinity Train – Seizoen 3 (Cartoon Network)

-

Vrijdag 14 augustus


El robo del siglo – Serie première (Netflix)
Teenage Bounty Hunters – Serie première (Netflix)
World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji – Serie première (Amazon)
3% - Seizoen 4 (Netflix)
Dirty John – Seizoen 2 (Netflix)
Box 21 – Seizoen 1 (NPO Plus)
Als De Dijken Breken (Amazon)

-

Zaterdag 15 augustus


Box 21 – Seizoen 1 (NPO 3/NPO Start)
Rita – Seizoen 5 (Netflix)
Fear The Walking Dead – Seizoen 5 (Amazon)

-

Zondag 16 augustus


Lovecraft Country – Serie première (HBO)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten