Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Starz bestelt Power spin-off Power Book IV: Force

Starz bestelt Power spin-off Power Book IV: Force

Power Book IV: Force is de derde spin-off van de Amerikaanse misdaadserie Power die Starz heeft besteld. De eerste spin-off gaat binnenkort in première.
In Power Book IV: Force draait het verhaal om Tommy Egan, die New York voorgoed achter zich laat. Net als in de originele serie Power zal Joseph Sikora (Ozark) de rol van Tommy Egan spelen. Starz heeft de plannen voor het vierde en vijfde boek omgedraaid. In eerste instantie zou Power Book V: Force draaien om Tommy Egan. Naar verluidt zal Power Book V nu Influence, de ondertitel van het vierde boek, als ondertitel krijgen en draaien om Rashad Tate.


Joseph Sikora

Het is nog niet bekend wanneer Power Book IV: Force in première gaat. De serie is de derde spin-off van de originele serie Power, die in 2019 met een zesde seizoen werd beëindigd. De eerste spin-off van Power, Power Book II: Ghost, werd vorig jaar juli aangekondigd en gaat 6 september in première bij Starz. Het netwerk heeft ook al Power Book III : Raising Kanan besteld, die draait om het personage Kanan Stark.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Inter
4 september 2020, 13:24
Tof. Lijkt me wel wat.
0
JanWillemK
4 september 2020, 19:18
Dit is gelijk ook de enige spinoff die ik eventueel zou kijken. Tommy was een baas.
2
Log in om een reactie achter te laten