Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

All American (2018) spin-off in de maak bij The CW

The CW werkt aan een mogelijke spin-off voor de dramaserie All American (2018). De pilotaflevering van de spin-off zal later dit seizoen worden uitgezonden.

Binnenkort kan je misschien wel kijken naar een spin-off van de Amerikaanse sport-dramaserie All American (2018). In ieder geval al wel naar de pilot. Later in het lopende seizoen van All American (2018) zal The CW namelijk een aflevering uitzenden die dient als pilot van All American: Homecoming. GeffriMaya (Black-ish), die in de originele serie te zien is als Simone Hicks, vervult de hoofdrol in de pilotaflvering. Daarnaast zal hij ook de hoofdrol vervullen in de spin-off, als The CW besluit verder te gaan met de serie.

Het verhaal uit de mogelijke spin-off volgt een jonge tennisbelofte uit Beverly Hills en een elite honkbalspeler uit Chicago. Beide kampen ze met de hoge druk van universiteitssporten, terwijl ze navigeren door de hoogte- en dieptepunten en ontluikende seksualiteit van het onbewaakte vroege volwassen leven op een prestigieus Historisch Black College.


GeffriMaya
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst