Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Werktitel voor de Game of Thrones spin-off met Kit Harington

Game Of Thrones-maker George RR Martin onthulde de Jon Snow Sequel's werktitel.
Het vervolg op Game of Thrones met in de hoofdrol Kit Harington zal Snow gaan heten. George RR Martin vertelde dat het allemaal op initiatief van de acteur was.

"Ja, er is een Jon Snow-serie in ontwikkeling," schreef Martin donderdag op zijn persoonlijke blog. "Onze werktitel voor de serie is Snow." In het bericht op zijn blog teased hij een paar meer details van de potentiële serie, die lijkt veel verder te zijn in de ontwikkeling dan eerder verondersteld.

Martin herhaalde wat Game of Thrones-actice Emilia Clarke eerer aan de BBC vertelde. Ze vertelde dat het Harington zelf was die het idee voor de nieuwe serie lanceerde. De schrijver, van de boeken waarop de serie Game of Thrones is gebaseerd, die ooit door Time magazine de 'Amerikaanse Tolkien' werd genoemd, onthulde ook dat Snow ook gedeeltelijk bemand is.

"Ja, het was Kit Harrington die het idee bij ons bracht," schreef de volgens hem veel te drukke Martin. "Ik kan je de namen van de schrijvers/showrunners niet vertellen, omdat dat nog niet zijn vrijgegeven...maar Kit bracht ze ook binnen, zijn eigen team, en ze zijn geweldig."

"Snow is al bijna net zo lang in ontwikkeling als de andere drie spin-offs, maar om wat voor reden dan ook is het nooit aangekondigd en is het nooit uitgelekt... tot nu," merkte Martin op.

Deze week kwam er een nieuwe poster uit van House of the Dragon, een Game of Thrones-spin-off die op 22 augustus in Nederland première gaat bij HBO Max.
12153 HOD 6
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

JanWillemK
24 juni 2022, 16:46
Lijkt mij een uitstekende spin-off, maar wel als het zich voornamelijk 'beyond the wall' afspeelt mét White Walkers. Dat zou één van de flaters die gemaakt zijn in het laatste seizoen, ongedaan kunnen maken.
De hele 'Winter is Coming' verhaallijn was in 1 aflevering afgeragd terwijl de kijkers al 7 seizoenen aan het wachten waren op een epische ontknoping.
3
E71
24 juni 2022, 20:57
Het is nog maar de vraag of die spin-off's überhaupt het niveau halen van GoT. Disney+ maakt vooralsnog ook niet echt indruk op mij met hun Star Wars en Marvel spin-off's.
1
BlackBiker
25 juni 2022, 14:15
Of dit wat wordt valt of staat met de schrijvers. Het lijkt erop dat GRRM wel een vinger in de pap heeft, maar goed dat had hij in het laatste seizoen van GoT ook. Ik zie nog geen info over wie dat gaan doen, dus dat wordt nog afwachten.

Dan de titel. Dat wordt dus "Snow". Goh, daar zullen ze wel heel lang over nagedacht hebben. Ik ben niet echt onder de indruk. Maar het is een werktitel, dus misschien bedenken ze nog wat originelers.
En ik hoop dat het geen vanity project van Harington wordt maar net zo'n goed doorwrongen serie als de eerste zes seizoenen van GoT.
0
BlackBiker
25 juni 2022, 18:00
Ik heb iets meer info over het verhaal gevonden: "Na het vermoorden van Daenarys, om haar van de macht te houden, werd Jon gedwongen om een leven in ballingschap te kiezen in de Nachtwacht.

In plaats van bij de Night's Watch te blijven, ging Jon naar het noorden van de muur om bij de Wildlings en zijn wolf Ghost te wonen. De serie gaat zich richten op wat er afspeelt na deze gebeurtenissen."

Dus het zal zich zo het zich laat aanzien inderdaad achter de muur afspelen (voor zover die nog staat). Alleen zijn volgens mij de White Walkers verdwenen na de dood van de Night King, toch?
2
E71
26 juni 2022, 20:00
Die zijn voor zover ik weet verdwenen ja
1
JanWillemK
27 juni 2022, 15:47
Top informatie Rob, dat klinkt tenminste goed.
De White Walkers zouden inderdaad moeten zijn verdwenen, maar het blijft een fantasy serie dus die zijn wel weer tot leven te wekken :P

Jon word de nieuwe Night King, hehe.
3
BlackBiker
27 juni 2022, 16:43
Haha, dat is natuurlijk zo. En de White Walkers zijn ook door magie ontstaan, dus wie weet gebeurd dat weer. We gaan het zien :-)
1
E71
29 juni 2022, 22:56
Naar het schijnt, gaat Harington zelf de serie produceren (of hij gaat zich er in ieder geval voor een groot deel mee bemoeien). In dat geval trek ik het niveau zeker in twijfel.
1
Log in om een reactie achter te laten