Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Ty Burrell gaat hoofdrol spelen in komische reboot van jaren '50-serie Tightrope!

Ty Burrell gaat hoofdrol spelen in komische reboot van jaren '50-serie Tightrope!

Roku Channel brengt wat gelach naar de jaren '50-dramaserie Tightrope!
De streamer heeft groen licht gegeven voor een komische herbewerking van de serie met Ty Burrell in de hoofdrol en Bryan Cranston als uitvoerend producent.

Volgens Roku "verandert de nieuwe serie het drama van de vintage jaren '50 serie in een slapstick-comedyserie, waarin Burrell een eenzame detective speelt die zaken van stad naar stad volgt, terwijl hij op zoek gaat naar zijn lang verloren liefde die is ontsnapt".

15323 Bryan Cranston en Ty Burrell

"Aangezien Tightrope! een comedyserie is over een detective zijn we erg blij dat Ty Burrell (foto, rechts) en Bryan Cranston (foto, links) zich bij ons op Roku aansluiten voor deze fantasierijke, grappige serie," zei Charlie Collier, president van Roku Media in een verklaring. "Wat een vreugde om Ty en Bryan te verwelkomen in de Roku Originals line-up, samen met de Moonshot en Desert Whale-teams en onze partners bij Village Roadshow Television. We zijn verheugd om Tightrope! toe te voegen aan onze groeiende lijst met Originals om ons publiek te verblijden."

Cranston is uitvoerend producent via zijn Moonshot Entertainment, samen met James Degus. Hij richtte het bedrijf op in 2013 en heeft een breed scala aan content geproduceerd, waaronder Your Honor (US) (Showtime), Sneaky Pete (Amazon), The Dangerous Book For Boys (Amazon), Philip K. Dick's Electric Dreams (Amazon) en SuperMansion (Crackle).

"Ik werd geïnspireerd door de op-de-man-af oude dramaseries uit de jaren '50, om met het geheel te knoeien en een nieuwe versie van een krankzinnige comedyserie te maken, nog nooit eerder gezien in een televisieserie. Tightrope! is het resultaat van een koortsdroom, en bedacht tijdens een kom chili bij Chasens, slimmerik?" zei Cranston in een verklaring.

Burrell voegde eraan toe: "Ik vind het geweldig om met Bryan en Roku Originals samen te werken aan dit waanzinnige (op de beste manier) idee van een serie."

Burrell zal ook uitvoerend produceren voor Desert Whale Productions. Tightrope! wordt ook geproduceerd door Village Roadshow Televison. Adam Small en Fax Bahr zullen de serie ook produceren en regisseren. De serie staat onder toezicht van Morgan Pichinson namens Roku Originals.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten