Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Cast Gossip Girl spin-off bekend

Cast Gossip Girl spin-off bekend

Een deel van de cast van de tiendelige Gossip Girl spin-off is bekend, met onder andere Emily Alyn Lind. Wie welke rol gaat vervullen blijft nog een raadsel.
Gossip Girl draait om een groep rijke tieners op een privéschool in New York. De serie eindigde acht jaar geleden. In de nieuwe serie, die te zien zal zijn op de nieuwe streamingdienst HBO Max, staat er een nieuwe generatie tieners centraal. De nadruk zal vooral liggen op hoe het tienerleven in het afgelopen decennium is veranderd.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Kirsten Bell terug zal keren als voice-over in de nieuwe Gossip Girl, zij sprak bij de originele serie zes seizoenen in. Blake Lively speelde in de oude serie een van de hoofdrollen. De acteurs die in de nieuwe serie spelen zijn onder andere Emily Alyn Lind (Sacred Lies), Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina), Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists), Johnathan Fernandez (Lethal Weapon) en Jason Gotay. Het is nog onbekend welke personages de acteurs gaan spelen, er is ook nog geen premièredatum bekend.

Embed from Getty Images
Emily Alyn Lind

De serie is van Josh Schwartz en Stephanie Savage, de originele makers van Gossip Girl. Ze zijn beide ook uitvoerend producent, samen met Joshua Safran, Leslie Morgenstein en Gina Girolamo. In de oude serie speelden naast Blake Lively onder andere Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick en Taylor Momsen ook een rol.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten