Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC kondigt start- en premièredatums aan voor het voorjaar

ABC kondigt start- en premièredatums aan voor het voorjaar

De Alfabet-zender maakt zich klaar voor de lente. Ze hebben premièredatums aangekondigd voor twee nieuwe series en startdatums voor drie terugkerende series.
ABC zet het succes voort als de nummer één entertainmentzender van het seizoen onder volwassen van 18 tot 49 jaar en in de totaal aantal kijkers. De zender heeft aangekondigd dat drie series in maart zullen terugkeren en twee nieuwe series zullen in april in première gaan.

In maart keren Grey's Anatomy, de spin-off van de ziekenhuisserie Station 19 en A Million Little Things terug. De laatste zal in april een nieuwe dag krijgen.

Donderdag 11 maart
20.00 – Station 19 – Seizoen 4B
21.00 – Grey's Anatomy – Seizoen 17B
22.00 – A Million Little Things – Seizoen 3B

Dinsdag 30 maart
20.00 – Pooch Perfect - serie première

In april zullen de komedie Home Economics en de dramaserie Rebel (2021) hun première krijgen.

Woensdag 7 april
20.30 – Home Economics – Serie première
22.00 - A Million Little Things - Seizoen 3 nieuwe dag

Donderdag 8 april
22.00 – Rebel (2021) – Serie première

Pooch Perfect is een realityprogramma gebaseerd op een Australisch format. Home Economics volgt de hartverwarmende maar super ongemakkelijke en soms frustrerende relatie tussen drie volwassen broers en zussen. De komedie is geïnspireerd op het leven van schrijver en uitvoerend producent Michael Colton.
Rebel (2021) is geïnspireerd op het leven van Erin Brockovich. Annie "Rebel" Bello (Katey Sagal) is een advocaat zonder diploma rechten. Ze is een grappige, rommelige, briljante en onverschrokken vrouw die veel geeft om de doelen waarvoor ze vecht en de mensen van wie ze houdt. Als Rebel zich inzet voor een gevecht waarin ze gelooft, zal ze bijna alles winnen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten