Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum tweede seizoen Bel-Air

Startdatum tweede seizoen Bel-Air

Bel-Air keert terug voor een tweede seizoen op Peacock. De streamingdienst heeft de startdatum voor het tweede seizoen aangekondigd.
Bel-Air is een gedramatiseerde versie van de populaire NBC comedyserie The Fresh Prince of Bel-Air uit 1990-96 met Will Smith in de hoofdrol. Jabari Banks, Cassandra Freeman, Jimmy Akingbola, Olly Sholotan, Coco Jones, Akira Akbar, Simone Joy Jones, Jordan L. Jones en Adrian Holmes spelen de hoofdrollen in de dramaserie.

Bel-Air

Peacock zei het volgende over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Het nieuwe seizoen van Bel-Air wordt donderdag 23 februari uitgezonden op Peacock en het eerste seizoen wordt nu gestreamd.

De succesvolle één uur durende dramaserie Bel-Air van Peacock speelt zich af in het moderne Los Angeles en verbeeldt de geliefde comedyserie The Fresh Prince of Bel-Air door middel van een nieuwe, dramatische kijk op Wills gecompliceerde reis van de straten van West Philadelphia naar de omheinde herenhuizen van Bel-Air. Als deze twee werelden met elkaar in botsing komen, moet Will rekening houden met de kracht van tweede kansen terwijl hij door de conflicten, emoties en vooroordelen van een wereld navigeert die heel anders is dan de enige die hij ooit heeft gekend.

Seizoen twee van Bel-Air begint met Will op een kruispunt in zijn leven als een nieuwe figuur in zijn leven komt die uitdaagt wat hij in Bel-Air heeft geleerd en strijdt om de controle over zijn invloed. Hij jongleert hiermee terwijl hij zijn huiselijk leven met de familie Banks probeert te leiden en het vertrouwen dat aan het eind van het vorige seizoen werd geschonden weer probeert op te bouwen. We zullen zien hoe de broederschap van Will en Carlton zich begint te ontwikkelen naarmate ze naar elkaar toe groeien, maar elkaar nog steeds uitdagen over hun verschillen. We zullen ook zien hoe Hilary zich ontwikkelt nu ze meer een baas wordt in haar influencer-wereld en hoe dat doorwerkt in haar relatie met Jazz, en ook de relateerbare strijd rond Viv en Phil die huwelijk en gezin in evenwicht brengen terwijl ze hun eigen carrièrepaden proberen te smeden en zich opnieuw verbinden met de dingen die belangrijk voor hen zijn.

Geïnspireerd door Morgan Cooper's virale trailer die de iconische, cultuurbepalende jaren '90 comedyserie in een nieuw jasje stak, kiest Bel-Air voor een frisse en rauwe benadering van deze wereld van branie, stijl en aspiratie, terwijl het de complexe reis van Will onderzoekt door een actuele lens. De serie heeft een ensemblecast die nieuwe sensatie Jabari Banks introduceert als Will en een creatief team dat bestaat uit showrunner, uitvoerend producent en schrijver Carla Banks Waddles en Cooper, die optreedt als uitvoerend producent."

Showrunner Carla Banks Waddles zei het volgende over Bel-Air seizoen twee:

"In seizoen twee zal de serie manieren blijven vinden om de grenzen te verleggen en verfrissend en uniek aan te voelen, terwijl ook het hart van de serie in ere wordt gehouden. Het vorige seizoen ging vooral over de introductie in de wereld van de familie Banks, en dit seizoen gaan we dieper in op een aantal thema's die we hebben aangesneden - wat het echt betekent om een familie te zijn, zelfs als het een uitdaging is. Hoe herstel je het vertrouwen binnen een familie? Hoe vind je je eigen weg, je individualisme binnen een familie? We zullen ook Will's karakter onderzoeken, naast het feit dat hij zich als een vis uit het water voelt. Hij worstelt nu om een evenwicht te vinden tussen het behouden van zijn onafhankelijkheid en zijn West Philly identiteit en het openstaan voor nieuwe kansen in Bel-Air. Viv en Phil proberen ook een evenwicht te vinden als ze tieners opvoeden die denken dat ze alle antwoorden hebben - Will en hun kinderen de vrijheid geven om hun eigen beslissingen te nemen, maar ook begeleiden met een zachte en soms strenge hand.

We vinden het geweldig dat de familie Banks ambitieus is, maar belangrijker nog, ze zijn toegankelijk en geaard. Deze hele cast brengt zoveel van zichzelf in deze show - talent en enthousiasme, maar ook een echt respect, oprechte liefde en bedachtzaamheid voor deze personages en hun relaties. Ik praat graag met hen en hoor graag hoe zij deze personages zien en ervaren. Het leidt allemaal tot een zeer gezamenlijk en rijk vertelproces dat authentiek aanvoelt."

Morgan Cooper sprak ook over de terugkeer van de serie:

"Man, het voelt zo goed om terug te zijn! De reacties van de fans over het eerste seizoen waren overweldigend, en we kunnen niet enthousiaster zijn dat Carla Waddles de teugels als showrunner voor seizoen 2 overneemt. Ze heeft een ongelooflijk perspectief en stem die van de pagina springt en onze geweldige cast uitdaagt om nog dieper te gaan in hun karakter reizen. De toekomst van onze show is rooskleurig en ik kan niet wachten tot de fans zien wat de familie Banks in seizoen twee te wachten staat. IEDEREEN is klaar voor een hoger niveau in dit nieuwe hoofdstuk, vooral Will, die vastbesloten is om zijn eigen man te worden na de ruzie met Lou en de familie Banks in de seizoenfinale. De thema's vertrouwen, trots en ambitie staan op de voorgrond, en al onze personages bevinden zich op unieke kruispunten die hun leven zullen veranderen."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten