Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum vierde seizoen 9-1-1: Lone Star en seizoensfinale The Resident uitgesteld

Startdatum vierde seizoen 9-1-1: Lone Star en seizoensfinale The Resident uitgesteld

Fans moeten nog iets langer wachten op de start van het vierde seizoen van 9-1-1: Lone Star en de laatste twee afleveringen van het zesde seizoen van The Resident.
FOX heeft een aantal wijzigingen aangebracht in de line-up van het tussenseizoen, en heeft de terugkeer van het drama van de eerste hulpverleners en de seizoensfinale (serie?) van The Resident uitgesteld.

Het medische drama The Resident zou afgelopen dinsdagavond een twee uur durende finale uitzenden, maar zal nu pas volgende week, dinsdag 17 januari, worden uitgezonden om 20.00 uur, aldus Deadline. Het debuut van het vierde seizoen van 9-1-1: Lone Star vindt nu plaats op dinsdag 24 januari om 20.00 uur, waarna om 21.00 uur de seriepremière van Accused (US) begint.

The Resident

De roosterwijziging is het gevolg van de State of the Union en de huidige problemen in het congres. Het netwerk wil het vierde seizoen van 9-1-1: Lone Star ononderbroken uitzenden.

Met Rob Lowe, Gina Torres, Ronen Rubinstein, Sierra McClain, Jim Parrack, Natacha Karam, Brian Michael Smith, Rafael Silva, Julian Works en Brianna Baker in de hoofdrollen, volgt de serie het leven van eerstehulpverleners in Austin, Texas.

Wat The Resident betreft: FOX heeft die serie nog niet verlengd voor een zevende seizoen, dus de finale van het zesde seizoen zou ook zomaar eens de seriefinale van het medische drama kunnen worden.

Met Matt Czuchry, Manish Dayal, Bruce Greenwood, Malcolm-Jamal Warner, Jane Leeves, Anuja Joshi, Jessica Lucas, Miles Fowler, Kaley Ronayne en Andrew McCarthy in de hoofdrollen, volgt de serie het leven van het personeel van een fictief ziekenhuis in Atlanta.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten