Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prime Video maakt première- en startmaanden bekend van onder meer Gen V, Mr. & Mrs. Smith en Reacher seizoen twee

Prime Video maakt première- en startmaanden bekend van onder meer Gen V, Mr. & Mrs. Smith en Reacher seizoen twee

Prime Video heeft de komende maanden een aantal originele series op het programma staan en de streamingdienst heeft een video vrijgegeven waarin een aantal eerste blikken op de aankomende series worden gegeven.
Kijkers zien de premières van de nieuwe serie Gen V in september, de nieuwe serie Mr. & Mrs. Smith in november en de start van seizoen twee van Reacher in december. Prime Video zal op een later tijdstip specifieke premièredata voor deze series aankondigen.

Gen V

Gen V is een spin-off van The Boys die draait om jongvolwassen 'supes' die worden getest in koninklijke gevechten op de Godolkin University School of Crimefighting, gerund door het beruchte Vought International. De cast bestaat uit Jaz Sinclair (Chilling Adventures of Sabrina), Chance Perdomo (Chilling Adventures of Sabrina), Lizze Broadway (The Rookie), Maddie Phillips (Teenage Bounty Hunters), Derek Luh (Shining Vale), Asa Germann (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story) en Shelley Conn (Liar).

Mr. & Mrs. Smith, gebaseerd op de speelfilm met Brad Pitt en Angelina Jolie, is een spionage-comedyserie gemaakt door Donald Glover en Francesca Sloane. Glover (Atlanta) en Maya Erskine (PEN15) spelen John en Jane Smith, die een nieuwe fase van hun huwelijk ingaan nadat ze ermee hebben ingestemd om als spionnen te werken voor een mysterieus agentschap.

Reacher, met Alan Ritchson in de hoofdrol, is een misdaadserie gebaseerd op de boeken van Lee Child over een no-nonsense voormalige militaire politieagent van het Amerikaanse leger.

De teaserclip toont ook clips uit Tom Clancy's Jack Ryan, The Summer I Turned Pretty, Good Omens, The Wheel of Time en verschillende aankomende films bij Prime Video.

Bekijk hieronder de video met de aankondigingen van bovengenoemde series.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

superpassie9
16 juli 2023, 16:41
Mr. & Mrs. Smith lijkt in beginsel een leuk idee, net als True Lies. Ik ben alleen bang dat het net zo'n teleurstelling gaat worden. Ze hebben in ieder geval de woke checklist afgevinkt met een divers koppel.
1
Log in om een reactie achter te laten