Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Marvel verschuift première- en startdatums voor zijn series vanwege stakingen en nieuwe Disney-strategie

Marvel verschuift première- en startdatums voor zijn series vanwege stakingen en nieuwe Disney-strategie

Net zoals Disney zijn releaseschema voor speelfilms veranderde vanwege de stakingen, doet het nu hetzelfde met de Marvel-series.
De beslissing om het schema om te gooien heeft echter niet alleen te maken met de stakingen, want de door Kevin Feige geleide studio wil het best mogelijke product maken voor zijn fervente fanbase. Daarnaast maakt Disney+ minder product, dus de studio spreidt zijn evenementenprogrammering.

Marvel's Loki

Marvel's Loki seizoen twee is de enige serie die zich houdt aan de startdatum van vrijdag 6 oktober. Het tweede seizoen had het grootste debuut voor een trailer van alle Disney+ series, met het eerste seizoen de meest bekeken Marvel serie op Disney+.

Het tweede seizoen van de animatieserie Marvel's What If...? zal nu tijdens de feestdagen van start gaan, terwijl de verwachting was dat het eerder dit jaar al zou verschijnen. Jeffrey Wright is de stem van de buitenaardse verteller The Watcher als de serie een trippy bocht neemt op Marvel superheldenverhalen die we maar al te goed kennen.

De Marvel's Hawkeye-spinoff Echo zou in november in première gaan, maar wordt nu januari 2024, terwijl animatieserie X-Men '97 begin volgend jaar van start gaat in plaats van herfst 2023. Marvel's WandaVision-spinoff Agatha: Darkhold Diaries (voorheen getiteld Agatha: Coven of Chaos), met Kathryn Hahn in de titelrol, was een paar maanden geleden klaar met filmen en gaat in 2024 in première, in de aanloop naar Halloween. De verwachting was dat deze eind 2023 op Disney+ zou verschijnen.

Bekijk hieronder de trailer voor het tweede seizoen van Marvel's Loki.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten