Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
SyFy vernieuwt SurrealEstate en maakt startdatums van verschillende series bekend

SyFy vernieuwt SurrealEstate en maakt startdatums van verschillende series bekend

SurrealEstate is door Syfy vernieuwd met een derde seizoen. Daarnaast zijn er startdatums bekend gemaakt van meerdere series.
De Canadese dramaserie SurrealEstate volgt makelaar Luke Roman en een eliteteam van specialisten die zaken behandelen die niemand anders kan: spookhuizen en bezeten huizen die potentiële kopers letterlijk afschrikken. Het team onderzoekt, bestudeert en 'repareert' de dingen die 's nachts rondspoken en werkt aan het sluiten van huizen, zelfs als ze worstelen met hun eigen demonen.

SurrealEstate

Seizoen twee van SurrealEstate was de nummer 2 originele scriptserie op de kabel in het tijdsslot, zowel in totaal aantal kijkers als in de 18-49 demo.

De serie heeft een kleurrijk verleden. De serie ging in juli 2021 in première op CTV Sci-Fi Channel en Syfy. In oktober van dat jaar zei bedenker van de serie George Olsen via Twitter dat SyFy de serie had gecanceld, maar de daaropvolgende mei 2022 veranderde Syfy van gedachten en ging het tweede seizoen in oktober 2023 van start.

Syfy heeft ook de terugkeerdata voor drie series aangekondigd.

De tweede helft van seizoen drie van Chucky begint woensdag 10 april om 22.00 uur. Chucky is ondergebracht bij de machtigste familie ter wereld - Amerika's First Family, binnen de beruchte muren van het Witte Huis. Hoe is Chucky hier terechtgekomen? Wat wil hij in godsnaam? En hoe kunnen Jake, Devon en Lexy bij Chucky komen in het best beveiligde huis ter wereld, terwijl ze de druk van romantische relaties en opgroeien in balans houden?

Deel één van seizoen drie was het best bekeken seizoen van alle USA Network/SyFy-series sinds 2021 in de 18-49 demo (971k).

Chucky

Het tweede seizoen van Reginald The Vampire komt terug op woensdag 8 mei om 22.00 uur. In de nieuwe afleveringen heeft Reginald Andres eindelijk zijn leven op orde toen hij in een vampier veranderde. Hoewel hij niet voldoet aan de stereotiepe verwachtingen van hoe een vampier eruit ziet - hij is niet gebeiteld of klassiek knap - heeft Reginald zijn plaats gevonden tussen een onwaarschijnlijke groep die bestaat uit de coole vampier die hem verwekte, de voormalige vampierleider die een onverwachte bondgenoot is geworden (of is ze dat?) en zijn collega/voormalige vriendin.

The Ark komt in de zomer terug voor een tweede seizoen. Het speelt zich 100 jaar in de toekomst af, wanneer kolonisatiemissies op planeten zijn begonnen om het voortbestaan van het menselijk ras veilig te stellen. De eerste van deze missies, met een ruimteschip dat Ark One heet, stuit op een catastrofale gebeurtenis die enorme vernietiging en verlies van mensenlevens veroorzaakt. Met nog meer dan een jaar te gaan voordat ze hun doelplaneet bereiken, een gebrek aan levensonderhoudende voorraden en verlies van leiderschap, moet de overgebleven bemanning de beste versie van zichzelf worden om op koers te blijven en te overleven.

Seizoen één van The Ark was Syfy's best bekeken eerste serie sinds 2021 in totaal aantal kijkers en volwassenen 18-49.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
15 februari 2024, 13:12
Goed nieuws over SurrealEstate en The Ark. Die series volg ik en zijn best heel leuk. Niet super hoogstaand, maar zeker amusant. Beide series zijn gegroeid tijdens hun looptijd, dus leuk dat ze een vervolg krijgen.
0
Log in om een reactie achter te laten