Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime kondigt startdatums, bijna vernieuwing en nieuwe serie aan

Showtime kondigt startdatums, bijna vernieuwing en nieuwe serie aan

Eerst het nieuws over Homeland: er is (bijna) goed nieuws en wat slechter nieuws. Ik begin met het wat slechtere nieuws, het zesde seizoen van de bejubelde Showtime serie Homeland is uitgesteld. De start van het zesde seizoen is verschoven naar januari 2017, dit ten behoeven van Shameless (US) die nu naar de herfst is opgeschoven.


Maar het goede nieuws is dat de gesprekken tussen Fox 21 en Showtime, over een mogelijk zevende en achtste seizoen, in een laatste fase beland zijn. Dit vertelde Showtime CEO David Nevins - en elk seizoen zal weer met Claire Danes en showrunner Alex Gansa zijn.

Er zijn drie series die van Showtime een startdatum hebben gekregen, dat zijn:
Masters of Sex – zondag 11 september 2016 om 22.00 uur (seizoen 4)
Shameless (US) – zondag 2 oktober 2016 om 21.00 uur (seizoen 7)
The Affair – zondag 20 november 2016 om 22.00 uur (seizoen 3)

Ook heeft Showtime een nieuwe serie besteld en daar er meteen twee seizoenen van besteld. Purity is gebaseerd op het gelijknamige boek van best-selling auteur Jonathan Franzen en niemand minder dan Daniel Craig (James Bond) zal uitvoerend producent en hoofdrolspeler worden. De serie krijgt twintig afleveringen en die worden over een lengte van twee jaar uitgespreid. De productie zal in 2017 van start gaan. Purity is een moreel complex verhaal over jeugdige idealisme, extreme loyaliteit en koelbloedige moord.

En nog even een handig lijstje van de series die terugkeren, vernieuwd of gecanceld zijn bij Showtime:

The Affair: derde seizoen start 20 november
Billions: vernieuwd met een tweede seizoen
Episodes: gecanceld
Homeland: vernieuwd met zesde seizoen, start uitgesteld tot januari 2017
House of Lies: gecanceld
Masters Of Sex: vierde seizoen start 2 oktober
Ray Donovan: vierde seizoen start 26 juni
Penny Dreadful: derde seizoen op 1 mei van start gegaan
Shameless (US): zevende seizoen start 2 oktober
Twin Peaks: derde seizoen revival uitgesteld tot 2017

Vind jij het jammer dat Homeland is uitgesteld en denk je dat het nog twee seizoenen gaat krijgen? Ga jij kijken naar de nieuwe serie met Daniel Craig, Purity?




Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

jellesteeg
3 juni 2016, 10:07
Kan nog wel uitkijken naar een zesde seizoen Homeland. Maar ook nog een zevende en achtste? Nee, ben bang voor een Dexter-scenario. ''Een ezel stoot zich geen tweede keer aan dezelfde steen'', iets wat Showtime wel lijkt te gaan doen.
0
RLS90
4 juni 2016, 16:41
Acht seizoenen Homeland klinkt veel, maar ik vind persoonlijk seizoen 4 en 5 al beter dan 3. Als Homeland zich elk seizoen opnieuw uitvindt door een nieuwe locatie en nieuwe verhaallijn is dat voor mij prima. Al moeten ze gaan oppassen met Quinn hoe ze hem terug gaan laten keren. Nog een hoofdpersonage ombrengen kan de serie geen goed doen denk ik.

Nieuwe serie van/met Daniel Craig lijkt me ook tof als ik het zo lees. Daarnaast kiezen ze bewust voor 20 afleveringen. Een gelimiteerde serie blijft vaak goed van kwaliteit als je het mij vraagt.
Toon spoiler
0
ElectraAmanda
5 juli 2016, 18:50
Nog een jaar wachten op Twin Peaks :( Ik heb er te veel zin in.
0
Log in om een reactie achter te laten