Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Datums, vertragingen, vernieuwing en meer FX nieuws

Datums, vertragingen, vernieuwing en meer FX nieuws

FX heeft heel veel nieuws te vertellen. Laten we beginnen met het goede nieuws voor de fans van American Horror Story. De anthologieserie was al vernieuwd met een zevende en achtste seizoen, maar FX heeft besloten om er ook een negende seizoen aan vast te plakken. Dat houdt in dat tot en met seizoen 2018-2019 de horrorserie American Horror Story te zien zal zijn bij FX.

FX heeft ook enkele start- en premièredatums aangekondigd.

Feud: Bette en Joan is een nieuwe anthologieserie van de hand van Ryan Murphy. Feud is een achtdelige serie. Feud gaat dan ook over epische backstage oorlogen tussen bekende artiesten. Het eerste seizoen gaat over de ruzie tussen Bette Davis en Joan Crawford. Deze serie gaat op 5 maart van start.

The Americans zal op 7 maart op een nieuwe avond terugkeren voor het vijfde seizoen.

Archer is verplaatst naar FXX en het achtste seizoen zal daar op 5 april van start gaan.

Eindelijk nieuws over het derde seizoen van Fargo. De productie van het derde seizoen is afgelopen week van start gegaan en als alles naar wens verloopt zal de serie laat in april te zien zijn. Op 28 januari zal de serie Fargo bij Veronica te zien zijn.

De komedieserie Atlanta is vernieuwd met een tweede seizoen en oorspronkelijk zou dat tweede seizoen in 2017 van start gaan. Slecht nieuws voor de fans, want ster Donald Glover heeft Star Wars-verplichtingen en nu zal het tweede seizoen van Atlanta in 2018 van start gaan.

Het tweede en derde seizoen van American Crime Story: Katrina en Versace zullen niet in 2017 te zien zijn. Maar beide seizoenen zullen zes maanden na elkaar worden uitgezonden in 2018. John Landgraf zegt over de vertraging van de anthologiereeks American Crime Story: “We hebben echt grote ambities voor de franchise, het kost tijd om het materiaal te krijgen waar je tevreden mee bent.”


Welke FX serie volg je of ga je volgen?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 13 januari 2017, 11:08
Erg zin in Fargo!
Log in om een reactie achter te laten